Şimdi Ara

Bruma Sözleşmesini Feshediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim adım Kerim, hepinizi egmye şikayet ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw bu dursundan suphelenmiyor degilim dursun olmasaydi normal prosedur derdim ama zerre guvenim yok bu herife o yuzden beklemedeyim
  • Gitti kara oğlan neyseki rodrigues de idare eder bizi
  • Bonservis alamazsa gs groskroytzdan bile daha büyük skandal olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzyılın skandalı olur
  • yorumlar şaka gibi
  • Grosskreutz olayı gibi bir şey olsa da Leipzig bedavaya alsa ya Bruma'yı. Hadi Başkan yaparsın.

• saçlamayın herifin sözleşmesi var 1 sene daha sapıtmayın.
  • Lizbona para kaptirmamak icin yapilmis bence

Gene mahkemelik olacaz gibi. Adamlar da salakti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Sakin olun arkadaşlar. Bruma'nın sözleşmesi fesh edilmeden transferi gerçekleşmez zaten. Bonservisine karşılık sözleşmesi fesh ediliyordur.

Dursun bile bedelsiz feshetmez sözleşmeyi o kadar da olmaz.

İnsan güvenemiyor hocam. Artık gerçekten birisi şu herifi öldürüp cehennemin dibine yollasada kurtulsak.

Seni bimer'e şikayet ettim.

Bir insanın cinayeti için insanları alenen teşvik edip azmettirmeye çalışıyorsun.

Çokta umrumdaydı.

Emniyette anlatırsın umurunu.

Emniyeti kullanarak insanları tehdit ettiğin için EGM'ye rapor yolladım.

EGM'deki personeller ne gülüyordur şimdi yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

Grosskreutz olayı gibi bir şey olsa da Leipzig bedavaya alsa ya Bruma'yı. Hadi Başkan yaparsın.

Cenk Ergün: "Bruma'nın transferinde görüntü bittiği yönünde, yarından itibaren resmi bilgilendirmelerimiz olacak."

Nedir sizdeki bu GS nefreti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 14 Haziran 2017; 0:8:12 >
  • Bizim taraftarin hali komik ama medyanin yaptigi da tam adilik.. kac transferde su fesih muhabbetini duydunuz tamamen ortaligi karistirma amacli..

Sayet yukarida arkadasin yazdigi gibi lizbona pay vermemek icin yapildiysa dursunun ipini cekmek gerekir.. bu isin icinden cikamayiz catir catir tazminat da oderiz transfer yasagi da aliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

Grosskreutz olayı gibi bir şey olsa da Leipzig bedavaya alsa ya Bruma'yı. Hadi Başkan yaparsın.

Cenk Ergün: "Bruma'nın transferinde görüntü bittiği yönünde, yarından itibaren resmi bilgilendirmelerimiz olacak."

Nedir sizdeki bu GS nefreti ?

Her şakayı bu kadar ciddiye alma, sakin. Nefret ettiğim yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin olun arkadaşlar. Bruma'nın sözleşmesi fesh edilmeden transferi gerçekleşmez zaten. Bonservisine karşılık sözleşmesi fesh ediliyordur.

İnsan güvenemiyor hocam. Artık gerçekten birisi şu herifi öldürüp cehennemin dibine yollasada kurtulsak.

Bir insanın cinayeti için insanları alenen teşvik edip azmettirmeye çalışıyorsun.

Yaptığım şey insanları teşvik etmek değil isteğimi dile getirdim. Bugüne kadar dursunun ölmesini tek ben mi istedim ? Bak bakayım facebook'ta gs sayfalarına benim yazdığımı yazan kaç kişi var. Bende seni egm'ye şikayet ettim tehdit ettiğin için.

Senin işlediğin suçu şikayet etmem tehdit etmek anlamına gelmez. Adalet anlamına gelir. İstediğin yere şikayet edebilirsin ama unutma ki yasalarda adaleti gereksiz meşgul etmekte suç dahilinde.

Mesajlarını silmişsin aferim. Yaşın genç olduğu için bazı şeyler sana basit görünebilir ama 3. kişiler hakkında yorum yaparken kişilik haklarını ihlal etmediğinden emin ol bundan sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptığım şey insanları teşvik etmek değil isteğimi dile getirdim. Bugüne kadar dursunun ölmesini tek ben mi istedim ? Bak bakayım facebook'ta gs sayfalarına benim yazdığımı yazan kaç kişi var. Bende seni egm'ye şikayet ettim tehdit ettiğin için.

Senin işlediğin suçu şikayet etmem tehdit etmek anlamına gelmez. Adalet anlamına gelir. İstediğin yere şikayet edebilirsin ama unutma ki yasalarda adaleti gereksiz meşgul etmekte suç dahilinde.

Mesajlarını silmişsin aferim. Yaşın genç olduğu için bazı şeyler sana basit görünebilir ama 3. kişiler hakkında yorum yaparken kişilik haklarını ihlal etmediğinden emin ol bundan sonra.

Emniyet üzerinden tehdit etmişsin ya onu şikayet ettim. Mesajıda yöneticiler silmiş. Neyse sende bundan sonra daha dikkatli olsan iyi olur. Emniyette hesabını verirsin diye insanları tehdit etme hakkına sahip değilsin senin babanın uşağı değil onlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.