Bildirim
Bruma Welcome to Galatasaray Skills & Goals 2013 HD Video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gece yarısına kadar Bruma videosu izleye izleye gına geldi artık Bugün en çok konuşulan kişi Bruma'dır Türkiye'de İyi prim yaptı adam.. -
hocam videoyu izlediysen adam çok süratli sol kanatta amrabat sağ kanatta bruma ile çok iş yaparız ileridede drogba -
quote:
Orijinalden alıntı: hacos18
hocam videoyu izlediysen adam çok süratli sol kanatta amrabat sağ kanatta bruma ile çok iş yaparız ileridede drogba
aynen ortayada selçuk melo sneijder off tadından yenmez -
bir hasan şaş değil -
:d yada bir ibrahim üzülmez değil -
hala ne amrabat'mış arkadaş. -
siz bu amrabatı neden beğenmiyorsunuz anlamadım adam hem hızlı hem ayağında top taşıyor hem çalım atıyor gsde bunu yapan kaç futbolcu var söyleyin -
quote:
siz bu amrabatı neden beğenmiyorsunuz anlamadım adam hem hızlı hem ayağında top taşıyor hem çalım atıyor gsde bunu yapan kaç futbolcu var söyleyin
Top taşıyor sonuç çalım atamadığı için totosunu rakipe dönüyor ya geriye pas atıyor ya da orta açıyor.1'e 1'de adam geçemiyor.Sıfıra inemiyor.
Hakkını yemeyeyim hazırlık maçlarında ve Emirates kupasında iyi mücadele etti.
Braga maçında Burak'a asist yaptı
http://www.youtube.com/watch?v=iZihog4CdV4
Bu videoyu izle kanat oyuncusu gör
Sol kanat da Bruma Sağ kanat da Ryo Miyaichi
İnşallah seneye alırız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m.coskan
sen sanıyormusun ki arsene wenger onu bırakır?
sık sık kısa da olsa süre veriyor, arsenal taraftarı da umutlu bu çocuktan. -
quote:
quote:
siz bu amrabatı neden beğenmiyorsunuz anlamadım adam hem hızlı hem ayağında top taşıyor hem çalım atıyor gsde bunu yapan kaç futbolcu var söyleyin
Top taşıyor sonuç çalım atamadığı için totosunu rakipe dönüyor ya geriye pas atıyor ya da orta açıyor.1'e 1'de adam geçemiyor.Sıfıra inemiyor.
İnşallah seneye alırız.
Ryoyu isteyen bir ben değil mişim demek ki Bu adam sağa sola kiralanırken biz alsak biz alsak diyordum hep.Ama umarım seneye değil de sonraki seneye alırlar.Beni de tercüman olarak alsınlar Ryo'ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic
quote:
sen sanıyormusun ki arsene wenger onu bırakır?
sık sık kısa da olsa süre veriyor, arsenal taraftarı da umutlu bu çocuktan.
Neden bırakmasın süre aldığı maçlar da performansını beğenmeyebilir.
Ya da çok az süre aldığı için takımdan ayrılmak istediğini söyleyebilir.
Kontratı'nın bitmesine 2 sene kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ralf_Jones
quote:
quote:
İnşallah seneye alırız.
Ryoyu isteyen bir ben değil mişim demek ki Bu adam sağa sola kiralanırken biz alsak biz alsak diyordum hep.Ama umarım seneye değil de sonraki seneye alırlar.Beni de tercüman olarak alsınlar Ryo'ya
Genelde İngiltere'den gelen oyuncular Bizim Lig de güzel performans sergiliyor.
2 sene sonra kontratı bitiyor.Transfermarkt da değeri 2 milyon Euro.
Arsene Wenger bu sene kiralamamış.
İnşallah biz alırız.
Bundesliga da takımların çoğunda Japon futbolcular var.Doğal olarak maçlarda da Japon seyirciler oluyor
Biz alırsak hem maç izlemeye gelecekler.Hem de forma alacaklar.Asya pazarına açılacağız.
İngilizce mi yoksa Japonca mı biliyorsun ?
-
eleman adamları takır takır geçiyor daha sonra şut atıyor ya out a gidiyor ya kaleci kurtarıyor.Pas falan verdiğini 1-2 kez gördüm o kadar.Ya aşırı şanssız ya da bizim stoch gibi karşı karşıya kaçırmakta üstüne yok -
avrupanın en iyi transferini yapti gs bu adam 2-3 yil sonra en az 40 milyon.hatta bu sene clde iyi iş çıkarırsa 2 ye katlar fiyatını seneyede aynı performans gösterrise clde 4 e katlar :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ralf_Jones
quote:
quote:
İnşallah seneye alırız.
Genelde İngiltere'den gelen oyuncular Bizim Lig de güzel performans sergiliyor.
2 sene sonra kontratı bitiyor.Transfermarkt da değeri 2 milyon Euro.
Arsene Wenger bu sene kiralamamış.
İnşallah biz alırız.
Bundesliga da takımların çoğunda Japon futbolcular var.Doğal olarak maçlarda da Japon seyirciler oluyor
Biz alırsak hem maç izlemeye gelecekler.Hem de forma alacaklar.Asya pazarına açılacağız.
İngilizce mi yoksa Japonca mı biliyorsun ?
Japonca hocam İngilizceyi bilmeyen mi kaldı
-
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X