Şimdi Ara

Bruma'yı Yüceltme ve Kalkındırma Derneği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
7
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çocuk bu sene de olmazsa sene sonu gelin 3 milyon euro veririz Olcay'ın yedeği olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Bu çocuk bu sene de olmazsa sene sonu gelin 3 milyon euro veririz Olcay'ın yedeği olur.

Olcay Bruma'yı sokakta görsek imzasını ister
  • quote:

Bu çocuk bu sene de olmazsa sene sonu gelin 3 milyon euro veririz Olcay'ın yedeği olur.

Tamamdır anlaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Olcay Bruma'yı sokakta görsek imzasını ister

Adam ciddili cevap verdi yav...

• Ispanya da baya baya sut çalışmış belli. Rie 4-3-3 oynayacak. Duruma göre 4-2-3-1'e dönecek. Sneijder orta saha orta saha ile forvet arasında pas alış verisinin kilit adamı olacak. Eldeki poldi sinan ve bruma kanat forvet ortayada asıl forvet konulup kanatların asist ve gol yollarindaki önemini izleyeceğiz.

Çünkü elimizdeki sinan bruma ve poldi kanat ile forvet arasında kalmış oyuncular. Böyle olunca 4-3-3 için biçilmiş türden oyuncular.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sneıjder'i göndersinler bu çocuğu göndermesinler. Ama sözleşmesi de acilen uzatılmalı. Bu sene biz de kalsa iyi sezon geçirse seneye iyi fiyata satamayız çünkü sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalacak çok para vermezler. 1.200 alıyor sanırım ver 1.500 2 yıl daha uzat yoksa seneye sözleşme de uzatmaz ederinin altında fiyata kaçırırsın.
  • Galatasaray'ın bu sezon kendisinden çok şeyler beklediği genç oyuncusu Bruma, Portekiz basınına yaptığı son açıklamalarla yine kafaları karıştırdı.

21 yaşındaki oyuncu, Portekiz basınından 'Noticias Ao Minuto'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'deki durumun kendisini endişelendirdiğini belirtirken; yönetime ayrılık talebini bildirdiğini söyledi.

PSV Eindhoven'a gitmek istediğini belirten Bruma, "PSV benim için harika bir şans. Ancak kulüpler henüz anlaşamadı. Hedefimin bu olduğunu Galatasaray yönetimine söyledim. Kulübe ve taraftarlara saygım var, onları gerçekten seviyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DEKİ DURUM BENİ ENDİŞELENDİRİYOR"

Türkiye'deki olayların kendisini endişelendirdiğini belirten yıldız adayı, "Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu" diye konuştu.

"EVDEN DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM"

Yaşananların kendisinde korkuya neden olduğunu belirten Portekizli, "Evden dışarıya çıktığımda korkuyorum. Tek başıma, her gün ertesi gün ile ilgili endişelenmek istemiyorum. Daha 21 yaşındayım. Kulübümü seviyorum ve beni anlamalarını istiyorum. Hata kulübün değil, yöneticilerin değil, ama, benim ayrılma talebimin nedeni bu" dedi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YALANLADI AMA...

Armindo Bruma, FC Zürih ile oynanan hazırlık maçından sonra basında yer alan, "Ayrılmak istiyorum" sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kimseye açıklama yapmadığını belirtmişti. Oynanan 3 hazırlık maçında, 3 kez ağları sarsarak alkış alan Bruma için teknik direktör Jan Olde Riekerink de, "Ayrılmasını istemiyorum" raporu vermişti.

• Noluyo ya bi gidiyo bi kaliyor

• Konuyu boşuna açmamıştım zamanında.Adam olucak çocuk.
  • Bruma doğru ellerde > ribery
  • Hamza az daha yiyordu adamı.Sinan oynasın diye gönderdik dedi ,Sinan'ı da oynatmadı.

• Adam bir geldi pir geldi be. Özellikle bjk'li futbolcuları maymuna çevirip attığı gol efsaneydi.

• Hız dribling çeviklik Hazard.
    Pas orta oyun görüşü Kerim Frei.

Tabi daha 22 yaşında ama bir kanat oyuncusunun bu kadar kötü pas atması bu seviyelerde olmaması gereken bir durum. Şutları sert ama doğru yerlere gitmiyor genelde. Ama baktığın zaman tekniği üst düzeyde. Çalışarak eksikliğini giderebilir. Oyun görüşü ise ne yaparsan yap üst düzeye gelemez. Anca sistemi oturmuş takımlarda bu durum göz ardı edilebilir. Bu sene iyi istatistik kasıp seneye doğru bir takıma giderse 2-3 sene sonra Arsenal Napoli Sevilla ayarında takımlara gidebilir. Daha ötesine gideceğini düşünmüyorum. Gitse de hamle oyuncusu olarak gider. Şu an top sürme konusunda avrupanın en iyi 10-15 kanat oyuncusundan biri zaten. Tabi avrupada çok iyi performans gösterip top class takımlarda da oynayabilir potansiyeli var. Ama Türkiye'den kaldığı her gün potansiyeli düşüyor.

• adam hala yetersiz.
    şu top ezmeyi azaltsa ve son topları daha iyi kullanmaya başlarsa dünya çapında bir oyuncu olacak.
    bu haliyle türkiye için çok özel bir oyuncu. ama biraz daha çabalarsa top class bir oyuncu olacak.
  • Bu çocuk bu performansını cidden sürdürsün hep iyi oynadığı Gs a geldiğinden beri ama son vuruşları yoktu maç içerisinde kopmalar yaşardı şimdi sürekli oyunun içerisinde vuruşlarınde gelişme var umarım daha da iyi olur izlemek keyif veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

adam hala yetersiz.
    şu top ezmeyi azaltsa ve son topları daha iyi kullanmaya başlarsa dünya çapında bir oyuncu olacak.
    bu haliyle türkiye için çok özel bir oyuncu. ama biraz daha çabalarsa top class bir oyuncu olacak.

17 Başarılı ikili mücadele 13 başarılı dribbling 6 kilit pas ile bu alanlarda sezon rekorunu kıran (kilit pas hariç ki onda da kırmış olabilir tam bilgim yok) bir Bruma izledik dün.Sen izleyememişsin heralde.Buyur bir de burdan izle.

• Bruma trabzon maçında show yaptı birileri izliyorsa kesin devre arası yoklama.çekerler gs ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaklardan Gelen -- 23 Ekim 2016; 18:12:49 >
  • Yaptığı çalımı sonlandırma konusunda sıkıntı var sadece, bazen karar vermekte bazen de vuruş yapmakta zorlanıyor. Bu eksiklerin yanında pozitif yanlarını yazmaya gerek yok sanırım, tam bir top cambazı. Fiziğini eleştirmek saçma, bu kadar atik şekilde adam geçme özelliğini buna borçlu zaten. La Liga'ya dönebilir, Bundesliga ve EPL biraz büyük kaçar.

Kendi fikrim ise bu adamın kariyerinin büyük kısmını GS'de devam ettireceği.

• Dün efsane oynadı gerçekten. Yanında ona eşlik edecek biri olsaydı maç ilk yarıdan kopardı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.