Şimdi Ara

Bruma'yı Yüceltme ve Kalkındırma Derneği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
7
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

özledik brumayı geçen sene top ayağın da olmadığı zaman da kendisini dikkatle izledim defansif yönlerini biraz geliştirmişti iyi alan kapatıyordu bekine fazlasıyla yardım ediyordu vs vs ama hücuma çıktığın da ne yapacağını bilmiyor nereye kaçacağını nerede duracağını bilmiyor aslında biraz da normal oynadıkça öğrenicek hata yaptıkça öğrenicek ve denizlinin mutlaka brumayı yanına alıp videolu eğitim olur konuşarak olur birşeyler öğretmesi lazım. bu çocuğa sabredilmeli tellese de brumaya da semihe de eğer biz avrupa da başarı yakalamak istiyorsak kendimiz yetiştirmeliyiz gignaclarla ibrahimoviçlerle avrupa da başarılı olunmaz. kendi yetiştirdiğin çocuklarla telleslerle, brumalarla, joselerle, semihlerle, sinanlarla başarılı olunur.

"Semihlerle"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

özledik brumayı geçen sene top ayağın da olmadığı zaman da kendisini dikkatle izledim defansif yönlerini biraz geliştirmişti iyi alan kapatıyordu bekine fazlasıyla yardım ediyordu vs vs ama hücuma çıktığın da ne yapacağını bilmiyor nereye kaçacağını nerede duracağını bilmiyor aslında biraz da normal oynadıkça öğrenicek hata yaptıkça öğrenicek ve denizlinin mutlaka brumayı yanına alıp videolu eğitim olur konuşarak olur birşeyler öğretmesi lazım. bu çocuğa sabredilmeli tellese de brumaya da semihe de eğer biz avrupa da başarı yakalamak istiyorsak kendimiz yetiştirmeliyiz gignaclarla ibrahimoviçlerle avrupa da başarılı olunmaz. kendi yetiştirdiğin çocuklarla telleslerle, brumalarla, joselerle, semihlerle, sinanlarla başarılı olunur.

"Semihlerle"

semih kötü bir oyuncu değil sadece formsuz. bülent korkmaz onun yaşındayken semihin yarısı kadar bile oynamıyordu. semihe iyi bir transfer teklifi gelir 5,6m euro gönderirsin yerine korayı koyarsın o da çok potansiyelli ama eminim semihi göndersek yerine 35'lik terryleri isteyenler çıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

"Semihlerle"

semih kötü bir oyuncu değil sadece formsuz. bülent korkmaz onun yaşındayken semihin yarısı kadar bile oynamıyordu. semihe iyi bir transfer teklifi gelir 5,6m euro gönderirsin yerine korayı koyarsın o da çok potansiyelli ama eminim semihi göndersek yerine 35'lik terryleri isteyenler çıkar.

alıntıla hocam yıllar sonra semihten bir cacık olmaz bülent korkmaz deme ayıp etme efsanemize Anadolu takımında gelişip kaydetse tamam derim sonuçta adamlar sürekli atar vs yiyor zorlanıyor ama semih ilk oynadığı zamanlar karşı takımlar neyse GS üstüne gelemiyordu ve semih iyi görünüyordu ne zaman takke düştü semih göründü

• En son Avrupa'da iş yapıyorken takımında Drogba ve Sneijder vardı. İbrahimovic dediğin adam bu sene tek başına gruplardan çıkartırdı bizi. Beyin eksikliği olan Bruma ile Türkiye'de bile iş yapamazsın, Avrupa'ymış. Bir de profil resmin Hagi, ironiye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

En son Avrupa'da iş yapıyorken takımında Drogba ve Sneijder vardı. İbrahimovic dediğin adam bu sene tek başına gruplardan çıkartırdı bizi. Beyin eksikliği olan Bruma ile Türkiye'de bile iş yapamazsın, Avrupa'ymış. Bir de profil resmin Hagi, ironiye bak.

senin drogba dediğin 1 yıl sözleşme imzalayıp kafa olarak 6 ay oynamayan bu 1 yıl içerisin de 10 milyon euro alıp giden adam, ama taraftarın sevgilisi. 10 milyon euroya avrupadan taş gibi forvet alır 10 sene kullanırdın. 2000 yılındaki kadro da arif,hakan şükür,hakan ünsal,bülent korkmaz,suat,ümit,hasan şimdi ki tabiriyle (anadolu topçuları) vardı ama biz bu adamlarla uefa kupasını + super cupayı aldık. arif şimdi ki brumadan daha mı iyi veya hakan ünsal tellesden daha mı iyi bülent korkmaz 24 yaşında semihten daha mı iyidi? ben ibrahimovic gelmesin falan demiyorum takımın arka tarafını gençleştirirsin önlerine de ibrahimovic gibi üst düzey santrafor koyarsın tamam derim ama kadro da 30 yaş altı olmayan oyuncu yok napıcaksın 35'lik ibrahimovici kim koşucak kim basıcak? ibrahimovici alıp anca şov yaparsın günü kurtarısın. o sene drogba yerine adam gibi 22,23 yaşında forvet alsaydık şimdi forvet forvet diye ağlayıp durmazdık. öyle sadece transferle başarılı olunabilseydi bizden 10 kat daha fazla transfere para harcayan psgler,cityler,zenitler avrupa da başarılı olurdu ama görüyorsun barcelona, bayern münih mal ediyor ikisini de niye? oyuncuları yıllardır beraber oynuyorlar birbirlerini o kadar iyi tanıyorlar ki gözü kapalı birbirlerine pas atabilecek düzeye gelmişler. 2000 yılın da bizde böyleydik işte bu oyuncuların yanında da 3 tane abilik edicek tecrübeli yıldız oyuncularımız vardı hagi gibi taffarel gibi popescu gibi. öyle bitmiş topçularla başarılı falan olamazsın telles,semih,bruma,koray,sinan,jose gibi gençleri oynatarak, sabredek başarılı olursun. üreterek başarılı olursun.

• Galatasaray UEFA Kupasını alırken kadrosunda genç futbolcu mu vardı ? En genci Okan ve Ümit'ti onlarda 26 yaşındaydı. 30 yaş ortalamasıyla çıktık biz maça. Gençleşmeye ben de destek çıkarım ama Semih, Telles, Bruma, Koray, Sinan ve Jose gibi çöplerle olmaz bu iş. Bu adamlar Anadolu takımlarında bile tutunamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Galatasaray UEFA Kupasını alırken kadrosunda genç futbolcu mu vardı ? En genci Okan ve Ümit'ti onlarda 26 yaşındaydı. 30 yaş ortalamasıyla çıktık biz maça. Gençleşmeye ben de destek çıkarım ama Semih, Telles, Bruma, Koray, Sinan ve Jose gibi çöplerle olmaz bu iş. Bu adamlar Anadolu takımlarında bile tutunamaz.

hayır zaten 20 21 yaşındaki oyuncularla hemen başarılı olunmaz ama bunları 4 sene 5 sene beraber oynatırsan işte o zaman başarı gelir 2000 yılın da böyleydik işte hepsi gençken alındı yıllarca beraber oynadılar yanlarına da hagi gibi popescu üst düzey 3,4 tane oyuncu aldık avrupa da başarılar geldi. demek istediğim de bu. 35l'ik birahimoviçlere 1 sene de 10 15 milyon euro vereceğimize o paraya avrupadan 23,24 yaşında forvet alalım 10 sene kullanalım. bruma,telles,jose,sinan çok yetenekli oyuncular sen gençleştirmeye destek falan çıkmıyorsun. bu oyuncular yaş gruplarının en iyi oyuncularındandır. diğerleri de zaten sterling falan. beğenmediğimiz telles bile inter'e gidebiliyor bruma sakatlıktan çıktıktan sonra ispanyanın real sociedad takımına gidebiliyor beğensek neler olur demek ki.

• Bruma ilk golünü atmış. Şu cocuk biraz sut ve fizik çalışsa varya defansı deler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Bruma ilk golünü atmış. Şu cocuk biraz sut ve fizik çalışsa varya defansı deler

10 metreden de olsa tam 90'a asmış.2 direğe de çarpıp giriyor gol
  • REAL SOCIEDAD - EIBAR maçını takip ediyordum. Mücadele 1-1'ken Bruma 83.Dakikada oyuna girdi. Ancak Sociedad da yana ve geriye paslar ile birlikte o kadar yavaş futbol oynuyordu ki Bruma'ya 3 4 kez top geldi desem yeridir.

Dakika 89'da sol açıkta topu aldı, bir iki paslaşma sonrası güzel bir verkaç ile ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Göbek seviyesindeki topu son bir hamle ile yanında bulunan çok daha müsait Agirretxe'ye verdi. Agirretxe'ye kalan ise topu boş kaleye vurmak oldu.

Galibiyet pozisyonunun baş mimarı olması ve asist yapması kendisi adına oldukça umutlu bir gelişme.. Zira Bruma kaç maçtır ilk 11 başlamıyor. Ve 70'ten sonra oyuna giriyor. Umarım Kral Kupası'ndaki golü ve bugünkü asisti ile gelecek hafta daha fazla süre alır; kendisini göstermeye çalışır ve fiziksel-zihinsel gelişimi için çalışmaya devam eder.
  • Galibiyet asistinide yaptı
    Cocuk kendine geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Galibiyet asistinide yaptı
    Cocuk kendine geliyor.

Hep aynı şeyler kendine geliyormuş ahahah
  • Gol attığı kupa maçı da dahil olmak üzere son maçlardan çıkış yakaladı.

Geçen haftaki Eibar maçında oyuna son 12 dakikada dahil olup takımının 1-1'den 2-1'lik galibiyete ulaşmasında yaptığı asistle katkıda bulundu.

Bu haftaki maçın sadece özetini izleyebildim. Sonuç olarak maalesef hala bal yapamayan arı. Vızlıyor ama iğneyi sokamıyor.

Buyrun şu aşağıdaki videoyu izleyin;

https://youtu.be/LGo2wyrfS-I?t=75

Ek olarak alttaki video sezon başında iyi oynadığı bir maçtan görüntüler. Bence Bruma'yı kiralamak doğru bir tercihti, ancak bitiriciliği gelişmesini istediğin adamı gidip de İspanya ligine kiralamazsın. Veyahut kiraladın, gider sporting gijon'a, celta vigo'ya falan verirsin ki hücum futbolu oynasın. Vereceksin bu adamı Hollanda ligine Twente'ye, Utrecht'e, ondan sonra izle de gör takır takır nasıl atıyor golleri. İspanya'da maçta 1 kere pozisyona giriyorsa Hollanda'da 3-4 defa girer.

https://www.youtube.com/watch?v=nBRjUDkdb7w

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Gol attığı kupa maçı da dahil olmak üzere son maçlardan çıkış yakaladı.

Geçen haftaki Eibar maçında oyuna son 12 dakikada dahil olup takımının 1-1'den 2-1'lik galibiyete ulaşmasında yaptığı asistle katkıda bulundu.

Bu haftaki maçın sadece özetini izleyebildim. Sonuç olarak maalesef hala bal yapamayan arı. Vızlıyor ama iğneyi sokamıyor.

Ek olarak alttaki video sezon başında iyi oynadığı bir maçtan görüntüler. Bence Bruma'yı kiralamak doğru bir tercihti, ancak bitiriciliği gelişmesini istediğin adamı gidip de İspanya ligine kiralamazsın. Veyahut kiraladın, gider sporting gijon'a, celta vigo'ya falan verirsin ki hücum futbolu oynasın. Vereceksin bu adamı Hollanda ligine Twente'ye, Utrecht'e, ondan sonra izle de gör takır takır nasıl atıyor golleri. İspanya'da maçta 1 kere pozisyona giriyorsa Hollanda'da 3-4 defa girer.

Vuruş stili güzel ama sen de farkettinmi kardeşim hep çok az farkla auta atıyor bu vuruş stiliyle.Barca maçında benzer bi şutu vardı.Birkaç pozisyonu daha vardı böyle ayak içi plase vurduğu Neymar tarzı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Gol attığı kupa maçı da dahil olmak üzere son maçlardan çıkış yakaladı.

Vuruş stili güzel ama sen de farkettinmi kardeşim hep çok az farkla auta atıyor bu vuruş stiliyle.Barca maçında benzer bi şutu vardı.Birkaç pozisyonu daha vardı böyle ayak içi plase vurduğu Neymar tarzı.

Attığı son 3 gol de anlatmaya çalıştığım şekilde ayak içi plase ile yan filelere gitti en köşeye :)

1005 dakika 4 gol 1 asist oldu istatistiği an itibari ile Bruma'nın.

• Bruma'nın maçlarını izliyorum.Kasım ayından bu yana yükselişte.Bugünkü maçının ikinci yarısına yetişebildim.Soldan soldan yardırıyor.Mevkisi Sol kanat belli, fularlı bizde sağ bek bile oynatmıştı.
    :(
    Özgüveni yerine gelmiş, biraz güçlenmiş, daha güvenli ve son iki maçta da çok güzel gol vuruşlarıyla iki gol attı.Moyes döneminde kendini gösterememişti ama yeni hocayla birlikte açılacak gibi. Euro 2016 için İspanya liginde ikinci yarı patlama yaparsa şaşırmayın. Şuan bizde olsa Yasin'i falan hemen keser.

• Hort

• Neden çünkü Rei onu doğru yerde sol forvette oynatıyor !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derneğe baya ekmek çıkar bu sene.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.