I started working on this video over a year ago. Sadly, I never finished it (music choice, ending, PK, edits, etc).
I'm away at school now and have since deleted all of the raw footage.
This is as far as I got with the project before I had to scrap it.
I hope you enjoy it, as this game brought me a few years of enjoyment that can be crudely summed up through this video.
Watch in 1080 or 720. They both look fantastic.
SONG TITLES ARE AS FOLLOWS AND IN ORDER (Song Title - Artist) : 1.) Reach - Skrein 2.) Go - Andy Hunter 3.) Drop The World - Lil Wayne 4.) All The Right Moves - One Republic
Süper, çok beğendim. 2 kişi 1 party arasına girip dağıtıyorlar ortalığı.
quote:
Orijinalden alıntı: Devastation
hacı benim priyi cz yapasım geldi item oldumu işte int pride böyle zevkli oluyo 1 partyi peşinde kosturmak süper bi duygu
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
hacı benim priyi cz yapasım geldi item oldumu işte int pride böyle zevkli oluyo 1 partyi peşinde kosturmak süper bi duygu
Sen önce git cs al sonra cz yaparsın. Adama hasta oldum yanlız Leonard'la party'i dağıttı vallaha.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
Sen önce git cs al sonra cz yaparsın. Adama hasta oldum yanlız Leonard'la party'i dağıttı vallaha.
Yanındaki adam benim kafadan ama smiteyle takılıyor zaten +8smitede +7leonardan daha cok ap war dur su romlarım ve glassım kaldı alayım char tanıtımı gelio artık yeter
bu elemanın itemleri çok kötüydü ve 2 kişi rahat kesiyordu iyi dizmiş charını en sağlam denilen 2 asası kaçmasalar kesecek valla helal olsun. Armageddon iyi clandı ne olduda bozuldu merak ediyorum sıralamada 1. idi
video olarakta gayet güzel editlemiş izlenmesi gereken videolardan biri
İzlediğim en uzun priest videolarından birisiydi.Normalde sıkılıp,kapatırdım videoyu ama adam döktürüyor resmen.