Şimdi Ara

BSC 2009'un En İyi 10 Oyununu Seçiyor! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
8.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

yahu pes doğrusu senin egon tavan yapmış durumda sanki ps3 ü erişilmesi çok zor bi alet ps3 sahiplerinide yüce insanlar gibi yazmışın...şu konuyu baştan aşşağı oku senden başka fanboyluk yapan varmı ?

üstelik bu büyük puntalarla alıntı yaptığım yer senin adına gerçekten komik ve üzücü bir durum Uncharted 2 belki sana göre veya birçok kişiye göre iyi bir oyun bende oynadım ama en sonunda kaldırıp bir köşeye koydum sana göre efsanedir bana göre değildir bana göre Dragon age Uncharted 2 den daha iyi bir oyundur zevkler ve renkler meselesi...

Yazımda fanboyluk falan yok. Ama işin içine Exc oyun girdimi orada haksızlık olur ve DH'de en çok haksızlığı Ps3 yer...
    Hatta bırakalım şimdi PC'yi Allah aşkına zaten konsol sahipleri olarak PC'ye çıkan her oyunu bir ay önceden oynamıyor muyuz zaten ?
    Pc bölümü oy kullanmasın demiyorum ama ankete hangi platformlara sahipsiniz seçeneği konulması lazım yoksa bu exc oyunlara haksızlık oluır...

Pc bölümünden biliyorum zaten forumun yarısı orada mübarek. Cod'a verilen oyların %65'i oradan fışkıracak sonuç belli zaten ankete gerek yoktu...

• MW2
    Prototype
    GH 5
  • İyide ozaman ps3 oyunları ayrı pc oyunları için ayrı bir anket düzenlenmelidir Pc kullanımı ps3 kullanımından daha yaygın olduğundan bu tür anketlerde böyle bir sonuç çıkması doğal...Ha dediğin doğru ps3 kullanıcıları için ayrı bir anket düzenlense ozaman daha sağlıklı sonuçlar çıkar. ama bu anketin adı üstüne 2009 un en iyi oyunu yani Tüm platformları kapsıyor.
  • üyeliğimi aktive edecekmişim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: DeathCreed

Her zaman pcye bi laf sokma çabası nedendir anlamadım ya.

Laf sokma olayı yok biz de PC'de severek oyun oynuyoruz, bir Dragon Age Origins'i gerektiği gibi oynayabilmek bile PC'de de oyun oynamanın gerekliliğini bana göre göstermek için yeterli, buradaki olay PC oyuncularının PC'ye çıkmayan oyunları bilmediğinden veya takip etmediğinden kaale almamaları, benim yukarıda kastettiğimde oydu. Mesela kaç PC oyuncusu Uncharted 2'ye oy vermiştir, ya da veren var mıdır sence? Halbuki Uncharted 2 yanılmıyorsam oyun tarihinin en yüksek not ortalamasına sahip oyunu oldu, birçok siteden ve dergiden 100 üzerinden 100 aldı.

Çok doğru, pc'nin de yeri ayrı. Mesela total war serisi benim için vazgeçilmezdir. Ama uncharted 2 gerçekten de muhteşem bir oyun, bu oyunu oynayıp da yılın oyunu olamaz, iyi değil vs. diyecek adam çok azdır herhalde. Hiç zevk renk meselesi de değil yani, o kadar kaliteli bir yapım Bu oyunu oynamayanların verecekleri oylar belirleyici olursa yazık olur maalesef, doğruya doğru

• mw-2 gibi yenilikçi bir oyun dururken modası geçeli yıl olmuş tom raider çakması uc-2 ye ödül verenlere millet ağzını bırakırda g.tüyle güler. single modu ac-2 den kısa. online modu zaten çöp. elin amerikalısı avrupalısı satın almayarak gösteriyor zaten oyunun kalitesini. Time Dergisinde bile mw-2 1. sırada uc-2 10. sırada, anlayana...

Ayrıca BSC nin anketinde bile mw-2 nin başarısını kendine yediremeyen fanboylar, 2010 da ödüller dağıtılmaya başlanınca kesin sinir krizlerine girecekler belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

mw-2 gibi yenilikçi bir oyun dururken modası geçeli yıl olmuş tom raider çakması uc-2 ye ödül verenlere millet ağzını bırakırda g.tüyle güler. single modu ac-2 den kısa. online modu zaten çöp. elin amerikalısı avrupalısı satın almayarak gösteriyor zaten oyunun kalitesini. Time Dergisinde bile mw-2 1. sırada uc-2 10. sırada, anlayana...

Ayrıca BSC nin anketinde bile mw-2 nin başarısını kendine yediremeyen fanboylar, 2010 da ödüller dağıtılmaya başlanınca kesin sinir krizlerine girecekler belli.

Uc2 nasıl çakma bir oyun oyunun notları ortada ha iki oyundan biri birinci olur fakat iki oyunda gayet güzel aldığı notlarda ortada bir oyun
    Bana göre
    1.Mw2
    2.Uncharted 2
    Her iki oyunda kendi türünde bence 1.oyunlardır.

• Call of Duty : Modern Warfare 2
    Her türlü 1. geleceğini düşünüyorum.
  • Ne kadar ACI ! Ne kadar ACI , Kİ ... ! Hala bazıları satış rakamlarını başarı sanıyor !? O zaman soruyorum neden GOTY yani Game Of The Year anlamıyanlar için tercüme ediyorum ==> YILIN OYUNU ! Satış rakamlarına göre verilmiyor ___??????? Bir arkadaş yazmıştı ozaman İSMAİL YK "MW" türkiyenin en iyi şarkıcısı ! Öyle ama bak okadar satıyor YAAAAA

En İyi TPA En iyi Kendini Geliştiren ve ((( GOTY ))) ==> Uncharted 2: Among Thieves

En İyi Platform ==> Little Big Planet

En iyi Yarış En iyi Taklit oyunu ==> Need For Speed: Shift

EN İyi Dövüş En Yenilikçi Oyun ==> Street Fighter IV

En İyi Spor En İyi Simulasyon Kütük Motion Capture Rağmen ==> PES 2010

En İyi FPS En Gerçekçi Shooter Tüm Zamanların En İyi Grafik Ve Atmosferi ==> KILLZONE 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 12 Aralık 2009; 21:01:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Ne kadar ACI ! Ne kadar ACI , Kİ ... ! Hala bazıları satış rakamlarını başarı sanıyor !? O zaman soruyorum neden GOTY yani Game Of The Year anlamıyanlar için tercüme ediyorum ==> YILIN OYUNU ! Satış rakamlarına göre verilmiyor ___??????? Bir arkadaş yazmıştı ozaman İSMAİL YK "MW" türkiyenin en iyi şarkıcısı ! Öyle ama bak okadar satıyor YAAAAA

Katılım zamanı: 20 Eylül 2009;

Ohh Allah versin ne güzel de kasıyorsun.

• Çok Mesaj Yazınca DH PS3mü veriyor da benim mi haberim yok ! Çok mesaj hepsi Paylaşım ve Bilgi dolu ve en azından en azından en azından %99 u PS3 bölümünde başkaları gibi gidip karşı platformun odasına yazmıyorum BU SANIRIM YETERLİ BİR CEVAP OLMUŞTUR SANA VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE
  • Pesmi simulasyon.Oyun diğer yazdığın oyunlar gibi sana göre en iyisi olabilir ama abartmanında bir sınırı var.Pes arcade tarzında bir oyun.Simulasyon demek saçma.
    Ayrıca Mw2'yi satışları değil aldığı puanlar 1.yapar.İsmail Yk ile sanırım fanboyluk yapmak istedin çünkü heryerde oyuna sataşıyorsun.
    Not ortalaması
    Satış rakamları tabiki başarı gibi gösterilicektir.Ps3 şu kadar bu kadar sattı oyunlar şöyle sattı denilince nasıl başarı olarak gösteriliyorsa oyunlardada bu normal birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 12 Aralık 2009; 21:14:50 >
  • 1-Modern Warfare 2
    2-Assassin's Creed II
    3-NFS:Shift
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

üyeliğimi aktive edecekmişim .

dostum senin nicki gorunce mistik yani gizemli anlardim degistirince farkettim simdi hayirli olsun.

bu arada anket formati bana biraz amatorce geldi,ilk bakista neyi secicegimi filan anlamadim.en fazla 3 tane diyor ama bence her oyun türünden bir tane secilmeli,he türede birden fazla oyun getirilmeliydi ayrica oyun platformu bazinda da secim olmaliydi diye dusunuyorum.yinede elinize saglik.
  • MV2
    Batman
    Dirt 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Assassin's Creed 2
    FIFA 10
    Modern Warfare 2

Sayın Erdinç İyikul;

Başlığı kirleteceğim ama dikkat ediyorum, oyunların %95'inin kapağı ya PS3, ya PC.Xbox 360 kapağı sadece exclusivelerde gördüm.Bir de Nba Live 10'da.Türkiye'de az bilindiği için mi oyun kapaklarını Xbox 360 yapmıyorsunuz?Yoksa başka nedenler mi var?

Merhaba,

Herhangi bir nedeni yok. Zaten künyelerin içinde yer alan logoları tıklayarak, resimleri değiştirebiliyorsunuz. Xbox 360 tam anlamıyla ülkemizde olmadığı için daha çok elimize PS3 ve PC oyunları geliyor. Onun içinde kapak olarak bunları gözükmesi normal.

Bu arada oylama sonuçları ay sonunda bir video eşliğinde sunulacaktır. Ayrıca şu an sonuçlar baya enteresan gidiyor.

Erdinç İyikul

simdi baktimda bo konu pc be xbox bolumunde yok ?

Assassin's Creed 2
    FIFA 10
    Modern Warfare 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Aralık 2009; 23:17:08 >

• bizde mw2 birinci gelir başka bir sonuca şaşırırım.ama tabi bu sonuç gerçeği değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechNopaT

Assassins Creed 2
    COD MW2
    Pes 2010

Call of Juarez Bound in Blood da olmalıydı bence

sıralama budur
  • Uncharted 2
    Cod Mw2
    Assassin's Creed II

Sıralama şu şekilde olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 15 Aralık 2009; 16:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

mw-2 gibi yenilikçi bir oyun dururken modası geçeli yıl olmuş tom raider çakması uc-2 ye ödül verenlere millet ağzını bırakırda g.tüyle güler. single modu ac-2 den kısa. online modu zaten çöp. elin amerikalısı avrupalısı satın almayarak gösteriyor zaten oyunun kalitesini. Time Dergisinde bile mw-2 1. sırada uc-2 10. sırada, anlayana...

Uc2 nasıl çakma bir oyun oyunun notları ortada ha iki oyundan biri birinci olur fakat iki oyunda gayet güzel aldığı notlarda ortada bir oyun
    Bana göre
    1.Mw2
    2.Uncharted 2
    Her iki oyunda kendi türünde bence 1.oyunlardır.

Yaw kendisi çirkefci ya ondandır bu.Biraz da kedi ciğer mevzusu var.
    Ayrıca VGA'da GOTY'i uncharted 2 aldı.Demek satış rakamlarından dolayı olmuyormuş bu işler.Mw2'nin bu kadar satmasının sebebi zaten basit herkesin oynayabileceği multi özelliğidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 15 Aralık 2009; 17:35:58 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.