Şimdi Ara

-BSC Editörü Gökhan Yılmaz Hakkında Şikayet-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu mesajı önceki mesajım ne yazık ki editör Gökhan Yılmaz tarafından nedensiz yere defalarca silindiği için attım. Konu tabiki son CoD incelemesi ve çoğunluğun site oluşumuna aykırı bulduğumuz Nur Hanım.

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Dosya_Konusu_Call_of_Duty_Advanced_Warfare_Hakkinda_Hersey-12869.htm

İsterseniz bakalım attığım ilk mesaja:

quote:

Eleştiri maiyetinde attığım mesaj sıfır hakaret içeriyordu. Hatta özellikle kimseleri kırmamak için mesaj attım. Bu siteye attığım ilk ve muhtemelen son mesajdı çünkü primin öne çıktığı bir sitede daha fazla kalmak niyetinde değilim pek.

Gökhan Bey'i kırmadan tek bir şey demek istiyorum : Mümkünse bu işi bırakın dostum, yaptığınız şey sadece sizi komik duruma düşürüyor. Ne yazık ki itiraf etmeliyim, yönetiminizde site hayatımda hiç görmediğim bir yavaşlık seviyesine ulaştı. İncelemelerin yerinde yeller eserken siz bize kendi arkadaşınızın bir oyundaki becerilerini anlattınız dakikalarca...Bu konuda ise tamam, bir hata yapmış olabilirsiniz. Belki tamamen bize Nur Hanımı "misafir" sıfatından çok "editör" olarak adlandırdığınız için, belki diliniz sürçmüştür. Ama şimdi birde gelip bu hatayı kabul edip özür dilemek varken insanlardan siz gidip onların yorumlarını siliyorsunuz? Küfür ve hakareti anlarım ama bu kadarı da fazla, siz direk sırf arkadaş sıfatında olduğu için BEĞENMEDİĞİNİZ mesajları bencilce siliyorsunuz.

Tek yapmanız gereken forum üyelerinden bir özür dilemek, olayı açıklığa kavuşturmaktı. Aksine saldırgan tutumunuzla belki de yüzlerce kişinin sizden soğumasına neden oldunuz.

He, belki bu mesaj sırf düşüncelerimi yansıtır diye yine silinir, hatta ban yerim. Şu saatten sonra da çok umrumda değil açıkçası...Şu ekrana bir bakıyorum da gördüklerimi anlatmakta zorlanıyorum. Sayfanın %40'ı sırf prim amaçlı reklamlarla kaplı. Alien Isolation incelemesi şu saatten sonra gelse ne farkeder? Atı alan Üsküdar'dan Danimarka'ya geçmiş biz hala burda CoD'cu bayan oyuncu küfür ediyor mu onu konuşuyoruz.

Nur Hanıma ise başka sektörlere yönelmesini önerebilirim sadece. Sabah vakti burada bizi genelleyerek Twitter'da attığı o küfür dolu mesaj zaten BSC kullanıcılarını ne kadar ciddiye aldığının açık seçik bir örneği değil de nedir?

Hatalardan dönmek için geç değil, ama onları zorlayarak olayı daha da beter hatalar açacaksınız başınıza.

-Bir zamanların BSC fanı.

Zamanında çokça adminlik yapmış biri olarak size mesajların ancak küfür, siyaset gibi durumlarda silinmesi gerektiğini hatırlatırım. Keyfi bir durumda silmek ancak kalitesi düşük forumlarda meydana gelir. Ve benim mesajım bunların hiçbirini taşımıyordu.
    Ne yazık ki Gökhan Bey sorularımdan kaçınmak bir yana bana birde özel mesaj attı buyrun kendisi :

quote:

"BSC birini sadece sarışın olduğu için ekrana çıkartacak kadar kalitesiz değil. Nur'un kötü bir oyuncu olduğuna siz nasıl karar verdiniz 47dk'da? Elimden geldiğince buna engel olmaya çalıştım videoda çünkü bu şekilde davranılacağını biliyordum. Ön yargıdan kırılacaksınız resmen. Nur'un PSN hesabını ve şu ana kadar oynamış olduğu oyunları, trophy'leri bir sıralayım istersen. En zor achievement'ına kadar kaç oyunu %100 bitirdiğini de sıralayayım. Nerden biliyorsunuz Hardcore oyuncu olmadığını? Neye dayanıyorsunuz bunu söylerken? Bizim kalitesiz iş yaptığımızı her yerde bağırırken, bana kişisel saldırılar yaparken elinizde nasıl bir bilgi bulunuyor?"

Herşeyden önce burada gizliliğin ne olduğunu çözemedim? Neden burada açık açık değilde SADECE BANA açıklama ve tartışma gereği duydunuz? Verilen oylara bakarak burada aynı düşünen binlerce insan var. Konunun Nur değilde CoD ile ilgili olduğunu bahane kullanmayın lütfen zira buradaki herkes yukardaki videonuzun CoD adından çok Nur hanımın oynadığı iki üç oyunun ve hayatının parçalarını anlatıyor bize. Aksini iddia ediyorsanız lütfen bana yukarıdaki videoda CoD harita tasarımı veya oynanışta değişen yeni etmenlerden bahsedilen yerleri söyler misiniz? Belki de buna Nur hanıma "Metal Gear Solid'i" zorla söylettirmekten vakit bulamadınız?

Nur'un PSN hesabı ya da trophyleri çok ta umrumda değil açıkcası, bugüne kadar kimseye sırf 950 achievement aldı diye iyi oyuncu muamelesi yapmadım. Bir çok hile ile zaten Steam yada Playstation hesaplarında bütün achievementları 1 saat içerisinde almış Ruslar olduğunu göz önüne alırsak bu detayın çok önemi yok açıkçası.
    Benim size sormak istediğim bu kişinin ne hakla burada olduğu. CoD'un bütün Trophylerini almak sizi gerçekten oyuncu yapıyorsa vay halimize. Bolca oyun oynayan biri olarak sizi temin ederim ki, benim Steam hesabımdaki oyun sayısı ve achievement sayısına ulaşmak zordur ve eminim ki sizinkinden fazla, bu sizi çömez beni usta mı yaptığını kabul mu ediyorsunuz? Bu işler böyle mi ilerliyor? Kore'de Starcraft uzmanı adam sırf hesabında sadece Starcraft olduğu için hesabında CoD+CS+AC+WoW olan Mehmet'e yenilmek zorunda mı?

Ayrıca madem çok profesyonel bir oyuncu, neden Nur Hanımı bu kadar telaşlı şekilde SADECE SİZ savunuyorsunuz? Şu ana kadar Talha Aynacı, Beril Sergün veya Alkan Adakener'in bu yorumlara cevabını göremedim. Madem takımın bir üyesi yaptınız neden gelip bize bu muhteşem ve engin oyuncu bilgisini gözler önüne sermiyor canlı yayında sorularımıza cevap vererek mesela da sizin tarafınızdan bu kadar koruma altında? Sadece gerçek hayatta iyi arkadaşınız olduğu için mi? Hatırladığım kadarıyla Beril Sergün' ilk eleştiriler geldiğinde ya da Samet Konuksal'ın amatör Diablo incelemesindeki eleştirileri hiç bu kadar canpare bir şekilde savunmamıştınız?

Ve hayır size özel mesajdan cevap vermeyeceğim. Dediğim gibi videonun içeriği ortada. Saklanacak birşey varsa lütfen bunu BSC forumuna sunalım.

Küfür mü ettim? Hitap etme tarzım mı yanlış? Özelinize mi girdim? Adam mı boğazladım? Sanmıyorum.
    Bunca saçmalığı başlatan sadece arkadaşınız olduğu için onun oyun bilgisini sorgulayarak nasırınıza mı bastım? Sanırım.

Basitçe mesaj silme işine giderek ne kadar profesyonel olduğunuzu ortaya iyice gözler önüne serebilir yada açık açık cevap verebilirsiniz.

Mesajımın kopyasını alıyorum silinme durumuna karşı, madem bize karşı böyle anlamsız bir sansür uygulanıyor o halde bende elimden geldiğince değişik hesaplarla bunu tekrar tekrar atarak silmenizi beklerim. Vaktim bol. Bakalım sırf bunun için artık son aşamaya gidip beni banlayacak mısınız? Zira sorulara cevaptan çok kaçamak yolları kullanma ustalığını konuşturan Gökhan bey CoD videosunda nihai karar olarak tartışmaları kitlemiş. Atılan mesajlar artık videoda görünemeyecek. Bu mu BSC profesyonelliği? Neden evimize ekip te yollamıyorsunuz?

Cevabınızı bekliyorum. İyi Günler.

• Kilit noktası cümle kurmuştu @maniague arkadaşım. Herşeyi özetlet nitelikte.
    quote:

Bu sitenin sakinleri, takipçileri kadın oyuncu fikrine karşı olsaydı, Beril ablalarını sevmek yerine buna benzer ağır tepkiler gösterirdi. Lütfen cümle kurarken, ithamda bulunurken biraz daha geniş çaplı düşün. Zira buradaki insanların tepkiler sebepsiz ve haksız değil.
  • Sağ olun hocam. Hep beraber gereken tepkiyi hak edildiği şekilde gösterdiğimize inanıyorum. Umarım böyle şeyleri tekrar görüp, girmeyi alışkanlık ettiğimiz bu siteden daha fazla soğumayız :)

Silinen mesajlar konusuna gelecek olursak, bırakın küfürlü kinayeli mesajı, BSC'de yapıcı eleştiricilerden dahi rahatsız olan editörler var. Bu durum BSC sınırları içerisinde gayet mutat. Erdinç İyikul, Samet Konuksal ve Talha Aynacı'da böyle şeylere şahit olmadım yanlışım olmasın. Belki olan vardır, ben kendim adına konuşuyorum. Ama Alkan ve Ersin bunlardan biri. Levent bunlardan biriydi. Maalesef Gökhan da artık aralarında.

Bu bana göre vizyonsuzluktan başka bir şey değil. Olmayanı, yakışmayanı dile getirdiğin anda mimleniyorsun, mesajın siliniyor. Bizim o gün sonradan attığımız mesajların silinmemesinin büyük sebebi de çoğunluğun tek bir ağızdan hareket etmesiydi. Daha fazla ileri gitmeyi göze alamadıkları aşikâr. Bulundukları camianın güzelleşmesi için, yaptıkları ya da yapma ihtimalleri olan yanlışların düzeltilebilmesi için 3. şahsın görüşüne ihtiyacı olduğunu bilmiyorlar.

Böylesine elzem bir konuda cahillik yapmak bulundukları mevkinin hakkını verememek demektir. Hitap ettiğin kesimin rahatsızlığını dile getirmesine bile tahammül edemiyorsan o kesime artık hitap etme bir zahmet. Böyle konumlardaki insanlar normalde olduklarından daha fazla tavizkâr olmalı, tahammül etmeyi bilmeli ve hoş görü göstermelidir. Bahsettiğimiz şahısların örnek almaları gereken insanlar var. Çok da uzağa bakmalarına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniague -- 8 Kasım 2014; 16:06:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.