Arkadaşlar merhaba.Lütfen sohbet edelim şu konu üzerine.Arkadaşlar bu Technopat forumu kurucuları tam bir terbiyesizdir.O forumda her ne kadar çok fazla kural olsada adaletsizlikten geçilmiyor.Bir moderatörün fikrine ters tepki verdiğiniz anda siliyorlar hesabınızı.Size örnek bırakıyorum. Bu linkten okuyun öğrenin nasıl bir terbiyesiz olduklarını. Technopat üyelerine duyurulur.Bu Technopat çöptür. Lütfen konu üzerine sohbet edelim biraz. |
Technopat Moderatör Rezillikleri Ve Küfürbaz Recep Baltaş
-
-
bana çok komik geliyor bu adamın tavırları hiç ciddiye alamıyorum
-
Takılmayın kardeşim şu salak sitede.Bir halt bildikleride yok zaten.Sdn 1 bunlar 2 awk
-
sinir oluyorum böyle egolu heriflere sürekli laf sokma,aşağılama peşinde
-
ki yi bitişik yazmış ondan ban yemiştir.
-
Cahiller siz önce Türkçe öğrenin zaten adamın e postasına gelen LEAK haberleri yapmıyormuş -
yıl olmus 2k20 teknolojiyi tr forumlarından takip ediyosunuz
yiyin birbirinizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hamza Ensar Sağlam
Bu mesaj silindi.olmuycaksın
-
Bu arkadaşın üzerine araba sürmüşlerdi geçen, sitede böyle patladıklarına bakmayın. Biraz önce canına kast eden adama abi felan demişti puahahaha
-
Recebi ben de sevmem. Ancaaaak, başlık haksız. Niye? Resimde sadece belli bir yerden alıntı var. Neden o hale gelip onları yazdığı gözükmüyor. Forum bilgisayar forumu ve biliyorsunuz ki adam ateist, gidiyorsunuz din konusu açıyorsunuz, bir şey yazarsa cidden bozuk imla ve mantığınızla adamı sinir ediyorsunuz sonra reco şöyle yaptı böyle yaptı. Bak samimiyetimle söylüyorum yolda görsem yolumu çeviririm o kadar sevmiyorum. Ama sizin durumlarınız da yani, normal insanı delirtir cinsten. Haklıyken de gelip teknopat böyle haksızken de teknopat böyle ama böyle olmaz. Bir ayarını tutturun şunun.
Belli ki bir makalemsi birşey yazmış, gitmiş abuk subuk birşey yazmışsınız. Yazdığı yanıta bakınca haklı bile buldum. Beğenmediyseniz sallamasaydınız siz de. DH'ye 2018'de girdim, daha ana sayfasının nasıl bir yer olduğunu bilmem. Yani teknoloji haberlerini oradan okumak istemem.
İşin gerçeğine gelecek olursak, reco gerçekten aşırı kendini beğenmiş ve kendine göre "aşağı" olanları aşağılayacak bir tiptir. Bir konuda kendisine katılma, sana gıcık olur. Gerçek bu. Daha evvelden de birkaç durumlarıyla karşılaştığımdan biliyorum. Ne gidin, ne de bulaşın diyorum.
Bu arada linkte verilen konu sonradan düzenlenmiş. Konunun orjinalinde adama çöp farenle sana mutluluklar dilerim falan baya giydirmişlerdi rezillikleri gözükmesin diye düzenlenmiş içerik.
-
Recep’i kim kâle alıyor awk. Sal gitsin. Çocuk ruhlu çocuksu tavırlar yıllardır. Neyse bahane awk :) -
Bunu yeni görmüşsün demekki.
Daha orada silinmiş bölümler var. -
biligli ve en çöp pc teknoloji formudur. Bi ara Hepsiburada reklamı almışlar youtube' da sırıta sırıta normal fiyatlı ürünü indirimli diye gösteriyorlardı.
-
Recoyu sevmem.
-
Bence bir travma yaşamış normal değil çünkü.
-
Kendini her ne kadar arastirmaci bir kisilik olarak tanitsa da, dini felsefe konularinda ki yorumlarina ve hakaretlerine baktiginizda tam aksine bos bir kisilik goruyorsunuz.
Kitlesi zaten coluk cocuk, zihinsel yasi 15 den buyuk olan biri o sitede ciddi sekilde takilmaz zaten. Gunluk olarak siteye girip acilan sacma sapan terliksi canli zeka seviyesine ait konular ile alay ediyorum.. hele bir de bilgilerine taptiklari kisilerin bos, sacma sapan bilgiler vermesi yokmu ahh ahhh
gecen biriyle tartistim, adam sanirsin siber guvenlik profesoru. neyse adam yazmis iste ne olursa olsun antivirus kullanin diye, kullanmayan kisilerle de alay etmis, terslemis yetmemis google aramasi ile virus bulasacagini soylemis. ulan bi ayar oldum var ya.. yazdim dusuk profilli arkadasa "abartmaya gerek yok sacma sapan olasiliklarla milleti korkutmaya gerek yok" diye, ardindan yanit verdi "senin gibilere anlatmaya ugrasmiyorum, bilmedigin daha ne tur virusler var" diye.
sonra blokladim gectim dusuk profilliyi
EDIT : simdi hatirladim da ben bu anlattiklarimi orda da dile getiriyorum, bir sey olmuyor hatta bahsettigim kisilerden begeniler geliyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 7 Eylül 2020; 1:20:40 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Takılmayın kardeşim şu salak sitede.Bir halt bildikleride yok zaten.Sdn 1 bunlar 2 awk |
bana çok komik geliyor bu adamın tavırları hiç ciddiye alamıyorum |
Benzer içerikler
- horlayan oda arkadaşı
- acilde göze bakarlar mı
- deri altında yabancı cisim
- en zor mühendislik
- en iyi tava markası
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X