Şimdi Ara

Technopat Moderatörlerinin Kendini Bilmezliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Technopat üzerinde bir yorumum var. Özel hayatımda sorun yaşadığım için yorumun kaldırılmasını istiyorum. Ama moderatör arkadaş ısrarla yorumu kaldırmayıp, üstüne ek olarak benim özel hayatım hakkımda rapor üzerinden yorum yapıyor. 

KVKK gereği;

"Kanunun 7. maddesinde, kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi ve anonim hale getirilmesi düzenlenmiştir. Buna göre, kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde bu veriler, resen veya ilgili kişinin talebi üzerine veri sorumlusu tarafından silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir"

• Veri sorumlusunun, ilgili kişi tarafından kişisel verilerinin silinmesi veya yok edilmesi talebi ile kendisine yapılan başvuruyu reddetmesi, verdiği cevabın yetersiz bulunması veya Kanunda öngörülen süre içinde cevap vermemesi hallerinde; Kurula şikayette bulunulması ve bu talebin Kurul tarafından uygun bulunması hallerinde kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi ya da anonim hâle getirilmesi gerekir. İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalktığı kişisel verileri silmek, yok etmek veya anonim hale getirmek veri sorumlusunun yükümlülüklerindendir. Bunun için ilgili kişinin başvurusu şart değildir. Bununla birlikte, veri sorumlusunun ihmali durumunda verileri işlenen kişinin ilgili verilerin yok edilmesini, silinmesini veya anonim hale getirilmesini talep etme hakkı bulunmaktadır.

Peki tamam, hadi yetkin yoktur silemiyorsundur. Hayırdır kardeşim, sen kimsin de bu konu hakkında bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun? Sana yorumunu soran olmadı ki.

Ek olarak üzerine rapor sistemi yasağı atıyor. Konu açıyorum, konuyu reddedip hesabıma BAN atıyor.

Bir de utanmadan bana akıl vermeye kalkıyor şu şekilde,

Yorumumu nasıl kaldırtabilirim, bir fikri olan var mı?

Edit: Kaldırttım Technopat Moderatörlerinin Kendini Bilmezliği 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue.10 -- 8 Temmuz 2021; 15:25:44 >

• En en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar.

• Ne yapacağın attığın mevzuatta yazıyor zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzuat olarak %100 haklı konumda mıyım? Uzun süre uğraşmadan bu arkadaşlara açtığım ilk suç duyurusunda konuyu karara bağlayabilir miyim?

• Adamları dava et de görsünler ebelerinin hörekelerini. Bu hadsiz heriflere bir tokat yapıştırma zamanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Adamları dava et de görsünler ebelerinin hörekelerini. Bu hadsiz heriflere bir tokat yapıştırma zamanı geldi.

Şikayette bulundum.

• ne yorumu yaptin merak ettim

o forumun moderasyon ekibi 14-15 yaslarinda realde abi cekip forumda abi kesilen cocuklardan olusuyor orada takilman hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 8 Temmuz 2021; 0:7:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gavuroglan

ne yorumu yaptin merak ettim

o forumun moderasyon ekibi 14-15 yaslarinda realde abi cekip forumda abi kesilen cocuklardan olusuyor orada takilman hata

Eskiden olsa tabii paylaşabilirdim yorumumu, şuan orada durmasını istemediğim için bu kadar uğraşıyorum. Maalesef özel hayatımda da sorun yaşattığı için paylaşamıyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virtue.10 kullanıcısına yanıt

recep baltas iyi adamdir, ona twitterdan yaz yardimci olur

dava edersen de akillari baslarina gelir o modların kontrolcüsü yok maalesef kafalarına gore islem uyguluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gavuroglan

recep baltas iyi adamdir, ona twitterdan yaz yardimci olur

dava edersen de akillari baslarina gelir o modların kontrolcüsü yok maalesef kafalarına gore islem uyguluyorlar

Evet, beni çıldırtan nokta zaten moderatörün işini yapmak yerine bu konu hakkında yorum yapması, rapor üzerinden bana akıl vermeye çalışması oldu. Başlarına bunları kontrol edecek birilerini koymaları şart.

• En en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Light of Galadriel

En en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar.

Yok maalesef, hem kapatmazlar silmezler, hem de yukarıdaki örnekteki gibi akıl verirler "Archive.org" gibi sitelerde yine çıkar gibisinden. Boşuna zorluk çıkarıyorlar başka bir şey değil, moderasyon ekibinin ciddi sıkıntıları var.

• Allahın hayatsız nerdlerinin eline düşmüşsün, allah kurtarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious II

Allahın hayatsız nerdlerinin eline düşmüşsün, allah kurtarsın.

Teşekkürler.

Yorumum duruyor hâlâ orada, gidip hesabımı silmişler. Hesabımı silseler de yorumun durması çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue.10 -- 8 Temmuz 2021; 12:32:44 >
  • KVKK'dan tebligat gidince mi kaldırdılar yoksa rica üzerine mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.