Merhaba, Technopat üzerinde bir yorumum var. Özel hayatımda sorun yaşadığım için yorumun kaldırılmasını istiyorum. Ama moderatör arkadaş ısrarla yorumu kaldırmayıp, üstüne ek olarak benim özel hayatım hakkımda rapor üzerinden yorum yapıyor. KVKK gereği; "Kanunun 7. maddesinde, kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi ve anonim hale getirilmesi düzenlenmiştir. Buna göre, kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde bu veriler, resen veya ilgili kişinin talebi üzerine veri sorumlusu tarafından silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir" Peki tamam, hadi yetkin yoktur silemiyorsundur. Hayırdır kardeşim, sen kimsin de bu konu hakkında bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun? Sana yorumunu soran olmadı ki. Ek olarak üzerine rapor sistemi yasağı atıyor. Konu açıyorum, konuyu reddedip hesabıma BAN atıyor. Bir de utanmadan bana akıl vermeye kalkıyor şu şekilde, Yorumumu nasıl kaldırtabilirim, bir fikri olan var mı? Edit: Kaldırttım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue.10 -- 8 Temmuz 2021; 15:25:44 > |
Technopat Moderatörlerinin Kendini Bilmezliği
-
-
Ne yapacağın attığın mevzuatta yazıyor zaten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzuat olarak %100 haklı konumda mıyım? Uzun süre uğraşmadan bu arkadaşlara açtığım ilk suç duyurusunda konuyu karara bağlayabilir miyim?
Adamları dava et de görsünler ebelerinin hörekelerini. Bu hadsiz heriflere bir tokat yapıştırma zamanı geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Adamları dava et de görsünler ebelerinin hörekelerini. Bu hadsiz heriflere bir tokat yapıştırma zamanı geldi.
Şikayette bulundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne yorumu yaptin merak ettim
o forumun moderasyon ekibi 14-15 yaslarinda realde abi cekip forumda abi kesilen cocuklardan olusuyor orada takilman hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 8 Temmuz 2021; 0:7:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanne yorumu yaptin merak ettim
o forumun moderasyon ekibi 14-15 yaslarinda realde abi cekip forumda abi kesilen cocuklardan olusuyor orada takilman hata
Eskiden olsa tabii paylaşabilirdim yorumumu, şuan orada durmasını istemediğim için bu kadar uğraşıyorum. Maalesef özel hayatımda da sorun yaşattığı için paylaşamıyorum :(
recep baltas iyi adamdir, ona twitterdan yaz yardimci olur
dava edersen de akillari baslarina gelir o modların kontrolcüsü yok maalesef kafalarına gore islem uyguluyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanrecep baltas iyi adamdir, ona twitterdan yaz yardimci olur
dava edersen de akillari baslarina gelir o modların kontrolcüsü yok maalesef kafalarına gore islem uyguluyorlar
Evet, beni çıldırtan nokta zaten moderatörün işini yapmak yerine bu konu hakkında yorum yapması, rapor üzerinden bana akıl vermeye çalışması oldu. Başlarına bunları kontrol edecek birilerini koymaları şart.
En en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Light of GaladrielEn en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar.
Yok maalesef, hem kapatmazlar silmezler, hem de yukarıdaki örnekteki gibi akıl verirler "Archive.org" gibi sitelerde yine çıkar gibisinden. Boşuna zorluk çıkarıyorlar başka bir şey değil, moderasyon ekibinin ciddi sıkıntıları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allahın hayatsız nerdlerinin eline düşmüşsün, allah kurtarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious II
Allahın hayatsız nerdlerinin eline düşmüşsün, allah kurtarsın.Teşekkürler.
Yorumum duruyor hâlâ orada, gidip hesabımı silmişler. Hesabımı silseler de yorumun durması çok saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue.10 -- 8 Temmuz 2021; 12:32:44 > -
KVKK'dan tebligat gidince mi kaldırdılar yoksa rica üzerine mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şikayette bulundum. |
En en saçması da o forumda hesabınızı silememek yani tamam yasal sebeplerden serverdan silemezsin belki ama hesabın görünürlülüğünü kapatmak zorundasın adam istiyorsa. Daha önceden aldığım saçma sapan bir nick yüzünden adımı aratınca hep orası googleda çıkıyordu. Hesabı silmelerini talep ettim silmediler. Nick değiştirmek istedim defalarca kez istekde bulundum anca zar zor değiştirebildim. Neymiş beyefendilerin geçerli bir neden bulması gerekiyormuş. Rezalet resmen. Teknoseyir bu konuda müthiş gerçekten müthiş bir altyapı kurmuşlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X