Technopat Adminlerinin forum kuralları ile çelişmesi. Bugün başıma gelmiş olay: Jeff Bezos Aya çıkıyor başlıklı konuya "uzaya çıkacağına prime videoya bir kaç film firlatsaydin be reyiz, kuruduk hint filmi izlemekten" yazdım. Baş harfler küçük yazıldığından mütevellit forum adminleri tarafından düzeltilmiş ve bana 1 saatlik ceza verilmiş kanıt ekte Ama yazım hatalarını düzelten forum admini "hint" filmi kelimesinin "H" harfini küçük bırakmış. Kanıt ekte. Üstelik bu ne katı kurallar? Altı üstü forum burası, büyük harf ile yazınca dahamı çabuk çözülüyor? Ne gerek var küçük harf ile yazdım diye ceza yememe? Üstelik imla kurallarına gösterdikleri özeni videolarında göremiyoruz. Kendileri mahalle ağzı ile konuşurken İstanbul beyefendisi modunda yazıyorlar. Bu da samimi olmadıklarını gösteriyor. Bakın ne buldum yardım arayan kullanıcılara nasıl cevap veriyorlar ekte. Bunları tecchnopat sosyal'de konu olarak açtıktan sonra hesabım ban yedi! Açıkça diktatörlük yapılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Technopat Adminlerinin Diktatör olması
-
-
Adamların sırf bu yüzden adı duyuldu. Gelen geçen reklamını yapıyor.
-
İşin en komik tarafı da forumu eleştiren bir konu açtığınızda moderasyon ekibi (kim olduğu da belli değil) hemen konunun altına cevap yazıp konuyu kilitliyor. Tartışma olmasına izin vermiyorlar.
-
Velet forumun velet adminleri
-
Bu çöp forumun reklamını yapmayın burada
-
Başka bir forumun kuralları veya yönetim anlayışı hakkında yorum yapmam hoş olmaz ama yine de o sitede büyük güvenlik açıkları olabilir. Bunu söylemek gerek. Google'da yanlışlıkla Technopat linkine tıkladığımda moderatör hesabına düştüm bir kere. Siteyle hiçbir alakam olmadığı için haber de veremedim onlara sizin admin hesabınıza 2 - 3 kez giriş yapabildim diye aynı linkten. Neyse. Epey gülüp üstünden geçtim. Belki düzeltmişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu kitlediler zaten ehehe. Reklam yapmıyorum zaten ühüğüğü.
Her forumun kendince kuralları vardır. Bir foruma üye olarak, o forumun kurallarını kabul etmiş sayılırsınız.
Yani yöneticilerin diktatör olduğu falan yok.
Ben de o foruma üyeyim; ama niyeyse ben ceza almıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 20 Temmuz 2021; 20:30:13 > -
ptsd forumu
-
Modaretörler için 15 yaşında reelde abi çeken klavyede aslan kesilen nerdler diyordu bir dh'li
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam saçmalıklar silsilesi Bir yer orası.
Kasa toplama konusu altına laptop mu mİtx kasa mi diye konu açıyorum haliyle içerikte laptop var.
Gamelaptop konusu altına da iki laptop arasında kaldım diyorum.
Kalkıp ceza puanı veriyorlar aynı konu açmışsın diye.
İçeriği okumaktan aciz adamlar gelmiş forum yönetiyor.
Hele bir de ilk açığım konu başlığı arada kaldım yardım edin. Gelmiş iki laptoptan hangisi diye başlığı değiştirmiş. Rapor yazdım düzeltin diye. Zar zor doğru başlığı yazdılar.
Sıkıntılı olan kendileri bir de artistleniyorlar beğenmiyorsan git diye Ben annenin olduğu yere gidiyorum kardeş selam söylerim.
Kafası gidikler.
-
Çöp bir forumdur...
-
Üyelik açtığım ilk vakit, profil ayarlarımı güncellerken 900 günlük ban yediğim bildirimi geldi.
-
Veletlerin sitesinden bize ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben Recep baltaş sizlere ulaşabilmemiz için cep numaranızı yazar mısınız hediye çek göndereceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yılı aşkın bir üyeliğim var. Ben de bir kaç kez ceza aldım. Ama şu da bir gerçek genelde teknoloji konusunda sorun olduğunda açtığın konuda mutlaka cevap bulabiliyorsun. Mesela burada günlerce 1 tane mesaj bile yazılmıyor. Yiğidi öldür ama hakkını da ver.
Aynen öyle, bir sorunum olduğunda karşıma çıkan ilk site technopat. Burada millet siteye sallamış ama sanki bu donanımhaber mükemmel bir forum, orası ne kadar kötüyse burası bin kat daha kötü. Donanım dışında her şey var ismi de donanımhaber, yersen.
Vallaha kimse kusura bakmasın burası resmen çoluk çocuk parkına dönmüş. Açılan çoğu konuyu görünce bazen ben ne arıyorum burada diye kendi kendime soruyorum. Donanım haberden konu dışını çıkart at forum 1 aya kalmaz kapanır. Donanım haberde adı donanım ama ama tek donanım ile alakalı şeyler yok. Mesela ekran kartın ile ilgili sorunun var, bir konu açtın diyelim en fazla 3 mesaj gelir oda hep aynı kişilerden. O aynı kişiler forumu bıraksa cevap bile gelmez.
Bu şikayetçi olan arkadaşlar alışmış ya burada layloylom yapmaya, ordaa buna müsaade edilmeyince şaşırıp her yeri burası gibi sanıyorlar.
Velet forumu olduğu o kadar doğru ki kaynağı belli olmayan mesajdan 1 ay banladılar hangi mesaj olduğunu göstermiyor dandik sistemleri
1 iq lu ergence konulara hiç değinmiyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu çöp forumun reklamını yapmayın burada |
Velet forumun velet adminleri |
İşin en komik tarafı da forumu eleştiren bir konu açtığınızda moderasyon ekibi (kim olduğu da belli değil) hemen konunun altına cevap yazıp konuyu kilitliyor. Tartışma olmasına izin vermiyorlar. |
Adamların sırf bu yüzden adı duyuldu. Gelen geçen reklamını yapıyor. |
Benzer içerikler
- uzman kasap güvenilir mi
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi"ne nasıl gidilir
- adam yaralama cezası 18 yaş altı
- davul tozu
- ilaçlı mr çektirenler yorumları
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X