Şimdi Ara

Ergenekon bir terör örgütü ismi değildir,Ergenekon en büyük TÜRK Destanıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türklerin demir bir dağı eriterek, düşmanın onu kafese almaya çalışan, sömürücü ve zalim çemberinden kurtuluşunu ve var olma mücadelesini anlatır.
    GÖKTÜRKLER'in kökenlerini ve tarih sahnesinden kaybolup tekrar meydana çıkmalarını anlatır...

GERİ VERİN ARTIK DESTANIMI..!

Beyefendiler,
    geri verin bana Ergenekon Destanımı, ben Türk Milletiyim, milletimin sesiyim, çünkü etrafımdaki, sokaktaki büyük çoğunluk benim gibi düşünüyor.Türklük kavramını yok sayanlar hariç elbette; onlar, bu büyük milletin en önemli destanının, milletimizin doğuşunu anlatan destanın hırpalanmasından büyük keyif almaktan öte, kesintisiz destek veriyorlar bu acı görüntüye.

Beni Destanım ilgilendiriyor her şeyden önce. Davaymış, örgütmüş, iddianameymiş anlamam o işlerden.Duygu adamıyım , gönül adamıyım, yürek adamıyım.
    Öte yandan ,vatanım, tarihim, milletim, kınalı bebelerim, bağrı yanık analarım, atalarım, destanlarım, sevdamdır, ülkümdür.Hiç aklımdan çıkmaz onlar.
    Biz ergenekon destanlarıyla büyüdük, yetişdik; bu bizim kimliğimizdir; bizim için her şeyin üstündedir. Millletler, kendi destanlarını hafife alırlarsa,milli kimliklerini de zaman içinde kendi elleriyle bitirirler. Buradan seslenirken, hiç şüphem yok ki aynı duyguları paylaşan milyonlarca insan adına haykırıyorum.

Evet beyefendiler, bu davanızın mı iddianamenizin mi neyse adını değiştirin, ya da numarası kaçsa onunla anın artık. Bize,Türk Milletine, Ergenekon Destanımızı geri verin ; yeter artık yeter..!

Dava ile ilgili ise şimdilik söyleyebileceğim şu: Biçimi utanç vericiydi, hatta rezaletti.. Başterörist Adada bilmem kaç tane doktorun kontrolu altında sağlık kürüne yatmışken, daha suçu sabit olmamış, sadece sanık konumundaki, vatansever olarak tanınan insanların bu muameleye tabi tutulmaları müthiş kanıma dokunuyor.. canımı acıtıyor..! Paşalarımızın içler acısı durumunu hiç açmıyorum şimdilik, yeterince sinirlendim bu yazıyı yazarken, bir beyin kanaması da ben geçirmeyeyim şimdi, daha bu millete vermem gereken hizmetler var.

Ergenekon bir terör örgütü ismi değildir,
    Ergenekon en büyük TÜRK Destanıdır

ALINTIDIR PAYŞLAŞMAK İSTEDİM.Cidden iyi yazmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: ßëệłžξЪцЪ

cekomastik olsun o zaman orgutun ismi........

• Türklüğünle övünmek Temel hak ve özgürlüklerini,İhtiyaçlarını Karşılıyormu Sana Onurlu bir yaşam veriyormu Tabiki Vermiyor Öyle Olsa Halkın %30 Açlık sınırında %40 ı Fakirlik sınırında Yaşamazdı( TÜRK,TÜRKLÜK,TURAN Çok duyduk bu naraları ama bir yararını göremedik 3 kuruşluk ekmek kuyruklarında öldük, paramız olmadığı için hastanelere Alınmadık,okula gidemedik,İlaç parası bulamadık Sefil bir hayvan gibi yaşamaya Mahkum edildik ) Devam edin Övünmeye Sizi Sömürenlerin Ekmeğine Yağ sürmekten başka birşeye yaramaz

Bu arada Ergenekonuun Destan Olduğunu Biliyoruz Okullarda Milliyetçi Eğitim Sistemi Nakış işler gibi işliyor

en ironik olanda " Türklerin Bağımsızlığına Düşkün olduğu Vurgulana Vurgulana Anlatılır " ancak Emperyalizm Tarfından Kullanılıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 10 Ocak 2009; 13:20:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Türklüğünle övünmek Temel hak ve özgürlüklerini,İhtiyaçlarını Karşılıyormu Sana Onurlu bir yaşam veriyormu Tabiki Vermiyor Öyle Olsa Halkın %30 Açlık sınırında %40 ı Fakirlik sınırında Yaşamazdı( TÜRK,TÜRKLÜK,TURAN Çok duyduk bu naraları ama bir yararını göremedik 3 kuruşluk ekmek kuyruklarında öldük, paramız olmadığı için hastanelere Alınmadık,okula gidemedik,İlaç parası bulamadık Sefil bir hayvan gibi yaşamaya Mahkum edildik ) Devam edin Övünmeye Sizi Sömürenlerin Ekmeğine Yağ sürmekten başka birşeye yaramaz

Bu arada Ergenekonuun Destan Olduğunu Biliyoruz Okullarda Milliyetçi Eğitim Sistemi Nakış işler gibi işliyor

en ironik olanda " Türklerin Bağımsızlığına Düşkün olduğu Vurgulana Vurgulana Anlatılır " ancak Emperyalizm Tarfından Kullanılıyoruz

komunizmide biliyoruz rusyada aclıtkan ölen insanları..
    Okullarda che nin leninin hayatı anlatılacak değil ya?
    Eğer cok istiyorsan özgürce yasamak kübaya gidebilrisin madem söz bilet paranı ben karsılayıcam orada 1950 li yılların teknolojisiyle yasarsın

• Fethullah, Cumhuriyetten intikam alıyor. Fethullah Türklükten de intikam alıyor. Boşverin davanın ismi aynen böyle kalsın ve kimin hedef alındığı ve kimden intikam alındığı herkes tarafından görülsün ve bilinsin.
  • Ergenekon terör örgütü ismi değildir ergenokon operasyonun ismidir.Ben böyle biliyorum...
  • Kazılarda mühimmat ele geçirilsin,

danıştay saldırısı kararı bozulup ergenekonla birleştirilsin,

siz de biri birinden intikam alıyor deyin.

bu sözlerinize kendiniz bile inanmıyorsunuzdur eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Türklüğünle övünmek Temel hak ve özgürlüklerini,İhtiyaçlarını Karşılıyormu Sana Onurlu bir yaşam veriyormu Tabiki Vermiyor Öyle Olsa Halkın %30 Açlık sınırında %40 ı Fakirlik sınırında Yaşamazdı( TÜRK,TÜRKLÜK,TURAN Çok duyduk bu naraları ama bir yararını göremedik 3 kuruşluk ekmek kuyruklarında öldük, paramız olmadığı için hastanelere Alınmadık,okula gidemedik,İlaç parası bulamadık Sefil bir hayvan gibi yaşamaya Mahkum edildik ) Devam edin Övünmeye Sizi Sömürenlerin Ekmeğine Yağ sürmekten başka birşeye yaramaz

komunizmide biliyoruz rusyada aclıtkan ölen insanları..
    Okullarda che nin leninin hayatı anlatılacak değil ya?
    Eğer cok istiyorsan özgürce yasamak kübaya gidebilrisin madem söz bilet paranı ben karsılayıcam orada 1950 li yılların teknolojisiyle yasarsın

sen ne saçmalıyon ya TÜrkiyede kimse Bİlgiyasarın B sini bilmezken Küba 1988 den beri bilgisayarlı eğitim veriyor. Türkiyenin kaç okulunda Bİlgisayar var Öğretmen bile yok neden bahsediyosun.

ben sana Destanlar anlatılmasın mı dedim?

Açlıkmı ?

ABD de çıkan bir gazetenin Sovyetlerde 6 milyon insan açlıktan öldü yalanının Faşistlerin Hitlerin Anti komünist Propaganası olduğunu bilmiyorsun yada bildiğin halde faşist olduğun için bu yalanı devam ettiriyorsun.

1930 larda köylü ve işci sınıfı zaten zayıflamış olan Toprak ağalarına ve zengin sınıfına karşı eşi görülmemiş bir sınıf savaşımı verdi ve savaşın doğası gereği insanlar öldü. ve o yıllarda Tüm Dünyaya Yayılan İspanyol gribininde etkisiyle hastalandı zayıfladı hayatını kaybetti bu sovyetlerde değil Tüm dünyada oldu.

senin pis paranada İhtiyacım yok Gelirim uçak parasını karşılamaya yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 10 Ocak 2009; 14:23:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

Kazılarda mühimmat ele geçirilsin,

danıştay saldırısı kararı bozulup ergenekonla birleştirilsin,

siz de biri birinden intikam alıyor deyin.

bu sözlerinize kendiniz bile inanmıyorsunuzdur eminim.

Mühimmatın ele geçirilişi tam bir kurgu.
    Amerikan filmlerinden fırlamış gibi.
    Gündüzler sanki torbaya girmiş gibi gece korku filmi sahneleri çeker gibi ışıklandırmalar ve efektlerle tüm kanallardan canlı yayınlandı.

Hadi inandık diyelim, Mühimmatın sahibi ile gözaltına alınanlar arasında en ufak bir bağ yok.
    Aksine tam karşı taraftalar.
    Bu adamı yargılayan kişi şimdi onunla beraber anılıyor.
    Bu adamı zamanında sahiplenenler şimdi o'nu karşı tarafa yamamaya çalışıyor.
    Belli ki bombaların sahibi sadece pastayı süslemek için araya sıkıştırılmış bir süs.

Yemedik deep. Yiyenlere afiyet olsun. :)

• Ondan değilmi 1960 model arabaları kullanıyorlar hala..Ayrıca küba öyle sanıldığı gibi filmlerdeki gibi bir yer değil birazcık ic kesimlere giderseniz görürsünüz ne olduğunu.Ben bilmem insanlar ölmüsmü ölmis isinize gelemyince fasistlerin yalanı dersiniz.
    Türkiye'yi beğenmeyen arkadaslar varsa baska teklifim hala gecerli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lehrer35

Mühimmatın ele geçirilişi tam bir kurgu.
    Amerikan filmlerinden fırlamış gibi.
    Gündüzler sanki torbaya girmiş gibi gece korku filmi sahneleri çeker gibi ışıklandırmalar ve efektlerle tüm kanallardan canlı yayınlandı.

Hadi inandık diyelim, Mühimmatın sahibi ile gözaltına alınanlar arasında en ufak bir bağ yok.
    Aksine tam karşı taraftalar.
    Bu adamı yargılayan kişi şimdi onunla beraber anılıyor.
    Bu adamı zamanında sahiplenenler şimdi o'nu karşı tarafa yamamaya çalışıyor.
    Belli ki bombaların sahibi sadece pastayı süslemek için araya sıkıştırılmış bir süs.

Yemedik deep. Yiyenlere afiyet olsun. :)

bunu yer misin ?

Yargıtay: Danıştay-Ergenekon davası birleşmeli

Danıştay ve Cumhuriyet gazetesine yapılan saldırılarla ilgili kararı bozan Yargıtay 9. Ceza Dairesi, söz konusu davaların Ergenekon davasıyla birleştirilmesini istedi.

ANKARA - Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Danıştay 2. Dairesi üyelerine ve Cumhuriyet gazetesine yapılan saldırılarla ilgili davanın temyiz incelemesini tamamladı. Daire’nin kararında, “tüm dosya kapsamına göre sanıkların mensubu bulundukları iddia edilen örgütün niteliği, atılı suçların vasfının belirlenmesi ve delillerin birlikte değerlendirilmesi yönünden

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne açılan (Ergenekon) davası ile bu dava arasında hukuki ve fiili irtibat bulunduğunun iddia edilmiş olması karşısında öncelikle davaların birleştirilmesinde zorunluluk bulunduğuna” işaret edildi.

bu da mı kurgu ?

• o değil de şu bombaların imha görüntüleri istenmişti. merak ettim noldu o olay görüntüler sunulmuş mu mahkemeye?
  • Başbakan "ben bu davanın savcısıyım" diyor. Siyasiler hukuğun üzerinden neden ellerini çekmiyor. Yargının bağımsız olmadığı bir davada, samimiyetten, adaletten söz edilebilir mi? İdeolojik çatışmadan başka birşey değildir bu dava. Cumhuriyetin götürülmek istediği nokta önüzde duruyor. Şu aşama bunu görmeyenler, görmezden geliyorlar ve aynı hasreti (!) çekiyorlar.
  • @leher35,
    deep impacti engelledim ama gordum ki bana hala cevap vetistirmeye ugrasiyor. komik. lutfen bana bu sahistan alinti yapmayin.
    YAZDIKLARINA KENDI DE INANMIYOR DIYOR. COK KOMIK INANIYORUM KI YAZIYORUM CUNKU KOSKOCA BIR GERCEK BU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Başbakan "ben bu davanın savcısıyım" diyor. Siyasiler hukuğun üzerinden neden ellerini çekmiyor. Yargının bağımsız olmadığı bir davada, samimiyetten, adaletten söz edilebilir mi? İdeolojik çatışmadan başka birşey değildir bu dava. Cumhuriyetin götürülmek istediği nokta önüzde duruyor. Şu aşama bunu görmeyenler, görmezden geliyorlar ve aynı hasreti (!) çekiyorlar.

AKP Kapatma davasında Başbakan hukuğa müdahele olmasın diyordu simdi görüyoruz kendisiyle celisiyor...
  • Bir de düşünün; (Diyelim ki) ergenekon diye bir organize suç örgütü var. Bu örgütün üyeleri, amaçları ve planları var. Organize bir örgüt. Peki soruyorum size, böyle bir örgüt olsaydı ve siz de bu örgütün bir üyesi olsaydınız, örgüte karşı yapılan davalar ve operasyonların başlamasının üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen (bu örgütün üyesi iseniz sıranın elbet size de geleceğini kestirmek güç değil ! ) hala evinizde, bodrumuzda, kitaplığınızda bağlı olduğunuz örgütle ilgili en ufak delil kırıntısı bırakırmıydınız? En ufak bir zerrecik? Ancak ne gariptir ki sözde organize örgütün sözde mensupları bu dünyada yaşamıyor olmalılar ki onca aydan sonra bile girilen her kapının ardından suçu ele verecek deliller çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 10 Ocak 2009; 15:10:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Bir de düşünün; (Diyelim ki) ergenekon diye bir organize suç örgütü var. Bu örgütün üyeleri, amaçları ve planları var. Organize bir örgüt. Peki soruyorum size, böyle bir örgüt olsaydı ve siz de bu örgütün bir üyesi olsaydınız, örgüte karşı yapılan davalar ve operasyonların başlamasının üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen (bu örgütün üyesi iseniz sıranın elbet size de geleceğini kestirmek güç değil ! ) hala evinizde, bodrumuzda, kitaplığınızda bağlı olduğunuz örgütle ilgili en ufak delil kırıntısı bırakırmıydınız? En ufak bir zerrecik? Ancak ne gariptir ki sözde organize örgütün sözde mensupları bu dünyada yaşamıyor olmalılar ki onca aydan sonra bile girilen her kapının ardından suçu ele verecek deliller çıkıyor.

Katılıyorum. Yutturmaya çalıştıkları gibi bir örgüt olsaydı bunların canına okurdu. Oysa terör örgütü dedikleri insanlar kendilerini korumaktan aciz.
    Gerçek terörist insanları katlediyor, devlet ortada yok.
    Mafya site basıyor, devlet ortada yok.
    Hırsız soymadık kapı bırakmıyor, devlet ortada yok.

Ama terör örgütü ergenekon denince devlet tüm haşmetiyle ortada. Hırsızla başa çıkamayan devlet, ergenekon terör örgütünü perişan ediyor.
    Hadi canım sende...

@Kaotika, size dediğini sanmam, o yeldeğirmenleri ile savaşıyor. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Ondan değilmi 1960 model arabaları kullanıyorlar hala..Ayrıca küba öyle sanıldığı gibi filmlerdeki gibi bir yer değil birazcık ic kesimlere giderseniz görürsünüz ne olduğunu.Ben bilmem insanlar ölmüsmü ölmis isinize gelemyince fasistlerin yalanı dersiniz.
    Türkiye'yi beğenmeyen arkadaslar varsa baska teklifim hala gecerli..

ya bu herifin yüzünden Maouse u klavyeyi kırıcam oğlum senin zekan kıtmı Kapitalizm nedir Aşırı Tüketim gereksiz Tüketim her yıl Araba Almanın ne gereği var. Kübada Yeni Arabalarda var merak etme eski Arablar orda çöpe atılmıyor .Sen Vatan Sever Felan değilsin Sevseydin Ülkenin Daha iyi konumda olmasını İsterdin Kötü giden birşeyleri düzeltelim demiyorsunda Beğenmeyen gitsin diyorsun. Beğenmeğen gitsin Diye yok çünkü bu senin Ağababalarının seni gibi Leş yiyicilerin işine gelir Seviyorum bir yerede Gtimyorum sen ve Senin gibiler ABD ye gitsin Pentagona gitsin Beyaz Saraya gitsin Nasıl olsa Emiri ordan alıyorsunuz.

Türkiyede Lüx arabalar varmış KAç işci binebiliyor bu lüx arabalara belki emekli olunca bir araba alacak kadar aprası oluyor. Lüx tüketim senin gibisafların gözünü kandırmak ve zenginlerin kullanımı için. sürekli telefon değiştir neden Çünkü eskidi E sorun ney aramıyormu bozluldumu hayır modeli eskimiş hehe sizi enayi yerine koyup ürünlerini satıp para kazanıtlar adınada teknoloji derler. Teknoloji Bireysel Değil Toplumsal olmalırı. Ve Teknoloji yoksunu dediğin küba bir çok kapitalist Ülekden Daha üstün teknoloji ile hizmet veriyor halkına.

Sanırım Sendin 700 bin TL mal varlığımz var felan diyen. sen alabilirsin her yıl araba her ay telefon ev sürekli gıcır ayakkabılar ama arka mahallede oturan oturanlar, işciler memur maaşıyla geçinenler, köylüler bunları yapamaz ancak bir kesim Para babası bunların sefasını sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 10 Ocak 2009; 15:27:36 >

• Ülkemizi ekmek kuyruklarına mahkum eden, ekonomimizi her darbede 10 yıl geriye götüren MİLLİYETÇİLER değil! sözde LAİKÇİLer ile CUMHURİYETÇİLİK'lerdir.

Günümüzde ise kimse ne kuyruklarda ölmekte nede okula gidememek ve ilaç bulamak gibi bir sıkıntı yaşamaktadır

------------------------------------------------------------

Fetullah Gülen en büyük milleyçilerden biridir. Dünyanın 100 küsür ülkesinde ''TÜRKÇE'' öğretmektedir.

Hangi akla hizmettir TÜRK'lükten intikam alıyor gibi bir düşünce kurgulamak...

Cekomastiğe düşünceye olsa gerek...

--------------------------------------

Türkiye'nin %99 okulunda öğretmen ve bilgisayarlı ile internet erişim olanakları mevcuttur.

Türkiye'nin, Küba ile mukayese edilmesi yanlıştır! kendi çapında bir ada ülkesi olan küba Yanlızca Komünist söylemde ki arkadaşları bildiği, kendi çapının dışına çıkamamış, Tabiri caizse Dandik bir ülkedir.

------------------------------------------

Cekomastik yoktur!

ama

Ergenekon vardır!!!.

Ne mutlu ki Artık Paul Henze gibi ABD uyruklu kişiler ''bizim çocuklar darbe (12 EYLÜL DARBESİ )yaptı ''dedittirecek kişiler temizlenmektedir.

• 367 sabih eğer ''Ergenekon Terör Örgütü Soruşturmasının Şemdinli davas gibi olacak'' derse kimse bir şey saklamak zorunda hissetmez kendini değil mi sayın Deep Impact.

ama

Bunu nasıl anlatacaksın cekomastikçilere işde,bir fikrin var mı? üstat

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.