Technopat Adminlerinin Diktatör olması
Technopat Adminlerinin forum kuralları ile çelişmesi.
Bugün başıma gelmiş olay: Jeff Bezos Aya çıkıyor başlıklı konuya "uzaya çıkacağına prime videoya bir kaç film firlatsaydin be reyiz, kuruduk hint filmi izlemekten" yazdım. Baş harfler küçük yazıldığından mütevellit forum adminleri tarafından düzeltilmiş ve bana 1 saatlik ceza verilmiş kanıt ekte
Ama yazım hatalarını düzelten forum admini "hint" filmi kelimesinin "H" harfini küçük bırakmış. Kanıt ekte.
Üstelik bu ne katı kurallar? Altı üstü forum burası, büyük harf ile yazınca dahamı çabuk çözülüyor? Ne gerek var küçük harf ile yazdım diye ceza yememe? Üstelik imla kurallarına gösterdikleri özeni videolarında göremiyoruz.
Kendileri mahalle ağzı ile konuşurken İstanbul beyefendisi modunda yazıyorlar.
Bu da samimi olmadıklarını gösteriyor.
Bakın ne buldum yardım arayan kullanıcılara nasıl cevap veriyorlar ekte.
Bunları tecchnopat sosyal'de konu olarak açtıktan sonra hesabım ban yedi! Açıkça diktatörlük yapılıyor.
Asetto corsa anormal kasma sorunu
Merhabalar bu benim ilk başlığım kusurum varsa kusura bakmayın.başlıkta belirttiğim gibi asetto corsa adlı oyunda anormal derece fps düsüşü alıyorum eskiden bu kadar değildi (1-2 ay önce) 2 ay önce bu oyunu yüksek grafiklerde 40 fps civarı oynuyordum fakat şimdi düşük grafiklerde 30 fps anca alıyorum.oyun orijinal lütfen yardım edin (pc de virus falan yok)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.202 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun