< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye'de herkesin kendini zeki zannetmesi.
-
-
Doğru fazla vakit geçmeden sanayiye atılmasını öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanım yetiyor sıralamam yetmiyor mesajlarının olduğu sosyal medyada Yks ile ilgili hiçbir şeyi ciddiye almamak lazım
Alaylının biri çıkar ben kendime mühendis demeyi hak görüyorum der kimisi derece yapan insanlara laf eder, derece yapanlar da goat ünilerde çayını içerken bu yorumları gülerek okur büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 19 Temmuz 2024; 1:58:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatalı değil eksik yorum. Sosyal medyadaki herkes npc kimsenin fikrini ciddiye almamaniz lazım(bunu yazan ben dahil =/). Gerçek hayatta biriyle 5dk konuşunca ne kadar ciddiye alınası biri olup olmadığını anlayabiliyosun. İnternette yazı üzerinde pek mümkün değil bu. O yüzden herkesin fikrini önemli varsaymak yerine herkesin aptal olduğunu varsaymak uzun ve kısa vadede çok daha iyi sonuçlar veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçük bir gülümseme (belki) ve başka yoruma geçiş.
Daha fazla vakit ayırmak anlamsız.
-
Türkiye'deki herkes, zeki ama tembeldir.
Mesela dün yıllardır akıllı telefonu olup hala telefonu kullanamayan bir teyzenin kendini zeki gördüğüne, sadece zaman ayırıp denemediği için kullanamadığını söylediğine şahit oldum.
Akademik başarı da aynı, özellikle hiç çalışmayan kesim biraz çalışırsa herkesi geçeceğini düşünür hayatı boyunca, ama o çalıştığı gün hiç gelmez. Dunning–Kruger da deniyor bu duruma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 18 Temmuz 2024; 16:12:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X