Şimdi Ara

BEKİR AVŞARIN DH KARŞITI VİDEO ÇEKMESİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördünüz mü? Eleştirimizi bile kaldıramıyor...

Bekir Avşaryoutube
    ÜYELİK SİSTEMİ ELEŞTİRİLERİNİZ
    https://www.youtube.com/watch?v=a2YwUEldp1M&app=desktop

Tebrikler DH ahalisi... Bizim eleştirilerimizi çekemediği için video çekmek zorunda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bateren -- 13 Eylül 2020; 21:9:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya abi adamın kaşı gözü ayrı oynuyor. Tüm derece öğrencilerine seslenen, sadece kendi söylediği sözlerle insanları iyi yerlere getirdiğini söyleyen ve bu kadar itici bir üslupla konuşan bir eğitmen mi olur. Bu kanalı biyoloji kanalı bekir avşarı da biyoloji hocası bildik adamın amacı çok farklıymış abi. Tamam sen çok kaliteli bir hocasın altın değerinde şeyler biliyorsun donanımının farkındasın falan fistan tamam ama neden işinin dışına çıkıp bir anda kendini eğitim koçlarının tanrısı ilan ediyorsun?

İnsanlar buna gıcık oluyor işte abi. Sen bilgini donanımını tecrübeni kullanarak biyoloji dersleri çek mikail hoca gibi eyüpb gibi ya da başka diğer hocalar gibi ortaya bir şeyler çıkar biz de sana parası neyse verelim paranı da kazan altına bmw çek hakkındır ama sen yok ben derece tayfaya özel öneri vericem yok ben donanımımın farkındayım o yüzden böyle paramı da kazanıcam falan dersen herkes sana tepki gösterir tabi.

Bide hala kamera karşısına geçip ne derseniz diyin 3 sene önce de tepki verdiniz ben kazandım yine en iyisini ben bilirim diye üstten üstten 17 18 yaşındaki çocuklara konuşuyor. Yok hocam eğitim bu değil ya valla değil. Ben türkiyedeki en sağlam hocalardan ders aldım ama hiçbiri senin gibi değildi sayın hocam. Bence bir kendinize dönün bakın bu kanal nereden nereye geldi napıyorum ben diye.

Kendi çevrenizde çok sağlam çok kaliteli çok tercih edilen bir hoca olabilirsiniz paranın da dibine vurun bişe diyen yok ama o orada kalsın siz bize ders anlatın ders. Arkaplanda başka fikirleriniz varsa da bunları arkada tutun böyle pat diye öne atıp kendi önünüzü kesmeyin hocam.
    ben bu adamı hayatım boyunca hiç izlemedim ama burdaki eleştiriler ve arkadaşlarım dolayısıyla biliyorum. eski videolarına biraz baktım ve gözüme çarpan bi şey var, eskiden bu adam iron maiden, metallica tişörtlerini pazardan çarşıdan falan alıyordu. yeni videolarındaki tişörtleriyse gıcır gıcır, sanki metallica'nın kendi internet sitesinde satılan orijinal merchler gibi. demek istediğim bu adam yolunu çok fena buldu aga daha da bulmaya devam eder biz de en fazla burda eleştiri kasarız
  • 1.9 dislike

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önyargısız bir biçimde izledim. Hayatımda ilk defa izliyorum bu arada. 2. Dakika civarı elim otomatik olarak dislike butonuna gitti.

• Ben videonun tamamını izledim.Bitince farkettim ki dislike butonu mavi olmuş

• İşte gerçek DHli

• ben bu adamı hayatım boyunca hiç izlemedim ama burdaki eleştiriler ve arkadaşlarım dolayısıyla biliyorum. eski videolarına biraz baktım ve gözüme çarpan bi şey var, eskiden bu adam iron maiden, metallica tişörtlerini pazardan çarşıdan falan alıyordu. yeni videolarındaki tişörtleriyse gıcır gıcır, sanki metallica'nın kendi internet sitesinde satılan orijinal merchler gibi. demek istediğim bu adam yolunu çok fena buldu aga daha da bulmaya devam eder biz de en fazla burda eleştiri kasarız

• Odysseus IV kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bu videoyu o aldığı yeni şeyleri unutturmak için Metallica ile çekti. Ama Bir DHli bunu farketti ve aslanlar gibi yakaladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bateren kullanıcısına yanıt
    metalcinin en büyük düşmanı metalcidir

• Ya abi adamın kaşı gözü ayrı oynuyor. Tüm derece öğrencilerine seslenen, sadece kendi söylediği sözlerle insanları iyi yerlere getirdiğini söyleyen ve bu kadar itici bir üslupla konuşan bir eğitmen mi olur. Bu kanalı biyoloji kanalı bekir avşarı da biyoloji hocası bildik adamın amacı çok farklıymış abi. Tamam sen çok kaliteli bir hocasın altın değerinde şeyler biliyorsun donanımının farkındasın falan fistan tamam ama neden işinin dışına çıkıp bir anda kendini eğitim koçlarının tanrısı ilan ediyorsun?

İnsanlar buna gıcık oluyor işte abi. Sen bilgini donanımını tecrübeni kullanarak biyoloji dersleri çek mikail hoca gibi eyüpb gibi ya da başka diğer hocalar gibi ortaya bir şeyler çıkar biz de sana parası neyse verelim paranı da kazan altına bmw çek hakkındır ama sen yok ben derece tayfaya özel öneri vericem yok ben donanımımın farkındayım o yüzden böyle paramı da kazanıcam falan dersen herkes sana tepki gösterir tabi.

Bide hala kamera karşısına geçip ne derseniz diyin 3 sene önce de tepki verdiniz ben kazandım yine en iyisini ben bilirim diye üstten üstten 17 18 yaşındaki çocuklara konuşuyor. Yok hocam eğitim bu değil ya valla değil. Ben türkiyedeki en sağlam hocalardan ders aldım ama hiçbiri senin gibi değildi sayın hocam. Bence bir kendinize dönün bakın bu kanal nereden nereye geldi napıyorum ben diye.

Kendi çevrenizde çok sağlam çok kaliteli çok tercih edilen bir hoca olabilirsiniz paranın da dibine vurun bişe diyen yok ama o orada kalsın siz bize ders anlatın ders. Arkaplanda başka fikirleriniz varsa da bunları arkada tutun böyle pat diye öne atıp kendi önünüzü kesmeyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 13 Eylül 2020; 22:45:23 >

• Keşke şu yorumu tüm dh ahalisi bekir avşarın yorumları açık olan videolarının altına spamlasa,belki bi şeylerin farkına varır ondan sonra ,Eğitim Tanrısı (!)

yorumları kapamış tabi, yorumları ne zaman açacağı da belli değil,açtığı an konuyu uplayın

illaki bir gün açacak açmazsa hiçkimse yüzüne bakmaz,ona tapanlar bile ondan nefret eder!
  • Buradan dava yiyen olur mu acaba?

• Neyden dava yiyecek acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.