Ne bize bilgi vermeye ne de siz bilgi almaya gidiyorsunuz şu hale bak ya :D Alın benide işe alın çantanızı filan taşırım böyle olucaksa :D:D:D
quote:Orijinalden alıntı: Ali_80 Hemşire ye ne olmuş öyle :) :) Green Arrow olmasın o?! Bence belgesel tarzında bir gamescom videosu hazırlamalısınız.Böyle 2-3 saat sürmeli. Eminim ki herkes hiç sıkılmadan izler.
quote:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ne bize bilgi vermeye ne de siz bilgi almaya gidiyorsunuz şu hale bak ya :D Alın benide işe alın çantanızı filan taşırım böyle olucaksa :D:D:D onu alıyosanız benide alın valla yaşa başa bakmam döverim bune lan ben gidiyom almanyaya
Fuardan cok kizlar ilgimi cekti, yazilari hizli hizli gectim resimlerde agir agir bastim asagi ok tusuna.
quote:Orijinalden alıntı: benis tövbe tövbe oruç ağzımızla bizi günaha sokuyonuz Aynen katılıyorum..Orucu düşünen kim millet karı gız peşinde
Dışarıdan insanlar gelince MW3'de sıra olabilmiş anca. 2gündür bomboştu . Forumda bazı MW3'cüler standın olmadığını söylüyordu hatta