Şimdi Ara

BSC Özel: Witcher Dünyasına Giriş (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dqndqn26

sürçü lisan ettiysek affola
    [sizer=red]BSC Özel: Witcher Dünyasına Giriş

• ikinci bölüm gelse artık ?
  • İlk iki oyunu oynamayan biri olarak, 3. oyuna başlamak için programın ikinci bölümünü bekliyorum hala. Gelmeyecekse bari açıklama yapın da sağdan soldan araştırıp öğrenelim konuyu. Bu video tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bir işe kalkıştınız, tamamlayın bari, ayıptır ya.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2. bölüm ne zamana gelir?

• hala ikinci bölümü bekliyoruz :)

• Düşünsenize böyle bir sorumsuzluğun ardından bu mesajları görüp, gülüp geçiyorlar. Amaan sadece bir kaç kişi kalmış hatırlayan, unutulur gider bu olay salla gitsin diyorlar aralarında. Karaktersizler.
  • Nisan ayında yeni bilgisayarımı toplayıp çok merak ettiğim Witcher serisine başladım. İlk oyunu yaklaşık 50 saat sonunda Mayıs ayında bu video yayınlandıktan kısa bir süre sonra bitirdim. Bu videoyu izledim, ardından da ikinci oyuna başladım. Haziran ayına kadar 3. chaptere gelerek oyunu bıraktım. Yılbaşı indirimlerinde 3.oyunu aldığım için ikinci oyunu da tamamlayayım dedim ve geçen hafta 57 saat gibi gameplay ile bitti. Şimdi hikayeyi pekiştirmek için bu videoyu tekrar izleyeyim dedim ama sadece sinirlenmiş oldum. Bazı şeyler için söz veriyorsunuz, tutulmuyor ama en azından konu altında bir açıklama yapılsa. Tamam Ersin ayrılmış olabilir, editör sayısı azalmış olabilir fakat bunu gayette Talha tek başına yapabilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum video boyunca 50 kez ikinci videoda anlatacağız bunu/şunu diye duymak sizi de sinirlendirmiyor mu.

• Devamının gelmemesi komik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.