Şimdi Ara

bsd subsytem yukleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bsd subsytem yuklerken hata veriyor ama verdigi hatada subsytemi veya crdrayi yuklememi soyluyor napicami bilmiyorum forumdada bakindim bu sorunu ceken yok gibi arkadaslar bi yardim edin ya cikamiyorum isin icinden(113 kullaniyorum versiyon olarak)

• en temizi hazır işe daha yeni başlamışsın, hiç durma bir daha restore et... 1.1.4'e geçebilirsin artık... 1.1.3 de ısrar etmenin bir anlamı kalmadı hemde bu arada update etmiş olursun... (zaten recovery mod'da bağlayınca ve restore et diyince iTunes'a direk "restore and update" opsiyonu çıkıyor)

sonrasında da iLiberty'nin son versiyonu ile jailbreak/activate/unlock işlemlerini yap... bunları yaparken programı incelersen program "advanced" kısmında sana cydia, bsd ve benzeri değişik paketleri kurma olasılığı sağlıyor... kolaylık olsun uğraşmiyim diyorsan burdan kurabilirsin.

Muhakkak advanced içinden installer'ı kurmayı unutma!

Bir ayrıntı... BSD Subsystem ile Cydia aynı anda kurulmaz... şahsen ben Cydia kurmayı tercih ediyorum... Cydia kurunca ek olarak bir de "Fake BSD Subsystem" kuruyorsun...

Tekrar denemelerim sonunda farkettiğim bişi... iLiberty'de de kurulum yaparken Cydia'yı kurunca Cydia sadece ringtone ve fontları harddisk'in büyük partition'ına atıyor... sonradan kurmanız daha temiz bir kurulum için ayrı bir öneridir...

Ek Not: Daha evvelden telefon unlock edildiyse... ve BootNeuter ile 4.6 ya çıkarıldıysa artık bir daha unlock edilmeye gerek yok...çünkü iLiberty+ bile henüz fakeblank 3.9 yapmadan unlock etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 14 Nisan 2008; 9:16:18 >

• çok teşekkür ederim ilgin için şimdi restore etmeye çalışıcam:D bişi olmas umarım
  • kardeş peki recover için hangi anlatımı kullanıyım bi önerin warmı:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TekTık Root & ADB Driver İşlemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.