Şimdi Ara

bSilkroad Private Server - 110 Cap / 1000 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bSilkroad Private Server - 110 Cap / 1000 Player
    DDOS Korumalı ve 1000 + Oyunculu

Server Özellikleri | Sunucu Özellikler

Game Server: Dell PowerEdge R410 ve Dell PowerEdge R210 - II
    Hat: 10 Gbit Port
    Lokasyon: Türkiye
    Saldırılara karşı DDOS Koruma

Server Özellikleri | Rateler

Exp Rate : x150
    P.Exp Rate: x150
    Gold Rate : x50
    Drop Rate : x50
    Job Rate: x140
    SOX Rate: x10
    Berserk : x2
    Magic Pop Rate: x10

Server Özellikleri | Oyun Özellikleri

Server Slot: 1000
    Oyuncu Sayısı: 1000
    Level Cap: 110
    Skill Cap: 110
    Fortress War Kayıt: Her Cumartesi
    Fortress War: Her Pazar Saat 22:00'da
    Magic Pop: Aktif
    CTF: Aktif
    Silk: Var
    Bot: Serbest
    Tüm Unique'ler aktif, ayrıca sabah ve akşam 10'da Titanlar otomatik düşer.
    Tüm Uniqueler %30 daha hızlı düşer.
    Tüm Haritalar Açık
    Job Rank ve Haftalık Job Rank: Var (Her hafta Trader/Hunter ve Thief'lerde ilk üçe silk ödülü.)
    Unique Rank ve Unique Status: var
    Aylık Ödüllü Unique Rank var.

Server Durumu

Teknik donanımlarımız geliştirmeye açık olduğu için oyuncu sayımıza oranlı olarak yeni server genişletmelerine gidebileceğiz. Bunlara ek olarak her hafta yenilikler sizleri bekliyor olacak. Serverımız 20 aydır kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Lag Durumu

Serverımızda ki 1000 oyuncudan bugüne kadar hiçbir şekilde lag şikayeti almadık. Sorunsuz bir oyun sizi bekliyor. Yüksek donanım ve hat kapasitesi ile oyuncularımıza kesintisiz hizmet veriyoruz.

Promosyon Kodu Sistemi

Özel günlerde oyuncularımıza facebook sayfamız aracılığı ile promosyon kodu dağıtıyoruz. Bu promosyon kodları ile ücretsiz silk kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Titan Moblar

Titan moblarımız diğer serverlarda ki titanlardan farklıdır. Unique şeklinde değil, alexandria'da yer alan tüm mobların kılıkları ile belirli slotlara düşer. Normal Gaintlardan çok daha büyüktürler ve çok daha güçlüdürler. Yüksek HP ve Hasar'a sahipler.

Yarışmalar

Hafta sonu sizin çektiğiniz en güzel ekran görüntsünü seçip ona 100 silk ödül veriyoruz ve bu yarışma her hafta tekrarlanıyor. Benzer şekilde video yarışmalar, oyun için etkinliklerde sizleri bekliyor.

Job Wars

Serverımızın Job Rank ve Haftalık Job Rank'ı ödüllüdür. Ödül verilmesi sebebi ile job war oldukça aktiftir. Onlarca kervan, thief ve hunter bulabilirsiniz. Jangan, İstanbul, Alexandria ve Hotan hatta bir hayli yoğundur.

Stacklar

Yeni Başlayanlar İçin NPC'lerde 1-9 Degree arası Sox itemler

MISIR SİLAHLARI AŞAĞIDA Kİ UNİQUE'LERDEN DÜŞER!

A Grade(Power) Mısır Silahları
    (Holy Water Temple)
    Sphinx - Sekhmet - Nephthys - Horus - Osiris

B Grade(Fight) Mısır Silahları
    (Temple)
    Selket- Neith - Anubis - Haroeris - Isis - Seth

110 Level Kidemonas özel bir odada yaklaşık günde bir kere spawn olur. Kidemonas keserek A ve B grade mısır takılarını ve bolca arena coin elde edebilirsiniz. Kidemonas A grade silah düşen 3. Kat Holy Water Temple, 4. seviye Serenes ve B grade silah düşen Job cave uniquelerini spawn eder. Serverımızın en güçlü ve özel unique mobudur. Jangan ve Hotan teleportlarından spawn odasına giriş yapabilirsiniz.

Anasayfa
    bSilkroad Private Server (bSro)
    Forum
    bSilkroad (bSro) - Resmi Forum
    Download
    bSilkroad Download Sayfası

NOT: Daha sorunsuz bir oyun istiyorsanız şiddetle full client indirmenizi tavsiye ederiz.

DOWNLOAD
    Full Client (1.12GB)
    HTTP Download
    Torrent Download

Media.pk2: (195mb):
    Download
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csilkroad -- 22 Eylül 2013; 22:50:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

bSilkroad Özel Sunucusu: 110 Cap / 1000 Oyuncu

bSilkroad, orijinal Silkroad Online oyununa dayanan yüksek oktanlı bir özel sunucudur. 110 Cap sunucusu, oyunculara genişletilmiş bir seviye üst sınırı ve geliştirilmiş ekipmanlar sunar. Ayrıca 1000 oyuncuya kadar desteğiyle, bSilkroad, etkileyici bir çok oyunculu deneyim vaat ediyor.

Anahtar Özellikler:

• 110 Cap Seviye Sınırı: Oyuncular, orijinal oyunda mümkün olandan daha yüksek seviyelere ulaşabilir.
    • Geliştirilmiş Ekipmanlar: Yeni ve benzersiz ekipmanlar, oyuncuların karakterlerini daha da özelleştirmelerine ve güçlendirmelerine olanak tanır.
    • 1000 Oyuncu Kapasitesi: Büyük ölçekli lonca savaşları ve heyecan verici PvP etkinlikleri için yeterli alan.
    • Dengeli Oyun: Geliştiriciler, tüm sınıfların adil ve rekabetçi olmasını sağlamak için oyunu sürekli olarak dengelemektedir.
    • Aktif Topluluk: bSilkroad, yardımsever bir topluluğa sahiptir ve yeni oyuncuları memnuniyetle karşılar.

bSilkroad'u Seçme Nedenleri:

• Silkroad Online'ın klasik oyun deneyimini yeniden yaşamanın harika bir yolu.
    • Daha yüksek seviye üst sınırı ve gelişmiş ekipmanlarla oyun sonu içeriğini keşfet.
    • Büyük bir oyuncu tabanı sayesinde diğer oyuncularla etkileşime geç ve lonca savaşlarına katıl.
    • Dengeli oyun mekaniği, rekabetçi ve eğlenceli bir deneyim sunar.
    • Aktif ve destekleyici bir topluluk, oyun deneyimini artırır.

bSilkroad Özel Sunucusu, Silkroad Online severler ve çok oyunculu RPG meraklıları için mükemmel bir seçimdir. İster oyuna yeni bir başlangıç arıyor, ister oyun sonu içeriğini keşfetmek istiyor olun, bSilkroad unutulmaz bir deneyim sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk oynayanlardanım hatta ilk uniqleride temizlemiştim xbowumla :) güzel server lakin 20 aylık server'a baştan başlamak güven özveri tecrübe ister varsa oynayın derim
  • Serverimiz aktiftir.
  • Oyun yöneticisin kendini Herşeyi ben yaparım , kral benim, ne dersem o olur tavırları yüzünden bırakmıştım hatta en iyilerden biriydim. İlk +11'i basan kişiydim POWER Guildi ile dağıtırdık ortalığı ama sıktı benim gibi bütün birlik bıraktı , şimdi her bebenin elinde power varmış. Başlamak gerçekten cesaret ister , ha ayrıca alexde kasacak yer bulamazsanız bir adam 7 çar açar parti yapar 1 ayda trilyonlar kazanır bu oyunda.
  • Siz giderken biz de dönüyorduk
    Wicked ve Criminal olarak.
    :))

Hatta ilk Power silah da bana düşmüştü, şans...

Ama oyun bir boka benzemediğinden, rakip bulamadığımızdan dağıldık hepimiz sonraları.
  • Merhabalar,

Geçtiğimiz aylarda Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı vesilesi ile çeşitli kampanyalar yaptık. Yılbaşında kampanya yapmayı planlamazken yoğun istek üzerine 3 gün süreli %20 bonus silk kampanyası yapmayı uygun gördük.

Bu yılbaşı kampanyası oyuncularımız için ciddi bir fırsat olacak. 2014 yılı içerisinde uzun bir süre bayram ve özel gün yer almadığı için kampanya yapılmayacak. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Kampanya Günleri:

30.12.2013 - PAZARTESİ (Başlangıç)
    31.12.2013 - SALI
    01.01.2014 - ÇARŞAMBA (Bitiş)

Kampanyalı Silk Fiyatlarımız:

DUYURU: Kampanyamız her iki serverımızda da (bSilkroad ve cSilkroad) geçerlidir.

• Bu haftanın ekran görüntüsü yarışması galibi "[B]GraNaTe[/B]" arkadaşımızdır. Kendisini tebrik ediyoruz. Ödülü gün içerisinde hesabına yüklenecektir.

Slogan
    Vahşi Aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csilkroad -- 11 Ocak 2014; 2:05:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu haftanın ekran görüntüsü yarışması galibi "Dhpisy" arkadaşımızdır. Kendisini tebrik ediyoruz. Ödülü gün içerisinde hesabına yüklenecektir.

Slogan
    Taklit yapman gerekmiyo sadece kendin olman yeterli
  • Güzel vakit geçirdiğim bir serverdı. Ortam olarak, zaman olarak da iyi bir dönemdi.
  • Serverınız yurtdışından çalışmıyor yalnız ne yaptıysam oyuna giriş yapamadım..
  • ben buradayım şuanlık gayet iyi
  • İlk açıldığında oyunda 20-30 kişi varken burada oynamıştım. Bıraktığımda 100aktif oyuncuyu bulmuşu. wicked-ChuckNorris olarak. İlk zamanlar güzeldi de sonra rakip olarak bir guild vardı onlar da tat vermeyince bıraktık. Geçenlerde 80 CAP leri ne alemde diye bakayım dedim ama malesef yurtdışına kapamışlar sunucularını ben de kastırmadım öyle kaldı.

3 senelik sunucu. Kapanacaklarını zannetmiyorum. Güvenilir sunucu arayanlar oynayabilir fakat sunucu yaşlı olduğu için şimdi başlayacakların çok işler başarması lazım =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.