2017-12-20 08:45:49 tarihinde BTC transferi aldım ancak fee çok az verdikleri için 3 gündür unconfirmed. Confirm sürecinde maksimum bir süre var mı? Ya da belirli bir süre confirm almazsa iade olur gibi vs vs.
Internette aradım ama bulamadım.
belli bir süre onay almayınca gönderdiğin Bitcoinler cüzdanına geri dönüyor benimde başıma 2 kere gelmişti bir haftadan daha uzun onay almadı cüzdanıma geri geldi gönderdiğim BTC
1) 100 TL atacagım btc Turke , bu 100 lıra etherıum alsam btc turk ne kadar para keser ?
2) bu etherıumları bınanceda hesap acıp oraya atacagım , bu ıslemde de btcturk yada bınance bende komısyon kesermı? ne kadar ?
tesekkurler..
Crauls
kullanıcısına yanıt
papara ile para yatırma ve çekmede %1+ kdv komisyon mevcut yani 100 TL BTCTurk borsasına 98,82 TL olarak geçecek ETH alırken piyasa yapıcı olarak emri girersen 0,20% (0.002) + KDV piyasa alıcı olarak emri girersen 0,35% (0.0035) + KDV Komisyon kesecek BTCTurk Aldığın eth kendi cüzdanına ve istediğin bir borsaya gönderirken BTCTurk 0.0005 ETH transfer ücreti alıyor Tüm komisyonlar bu kadar
zenmate
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler , kabaca bızım 100 lıra , son varıs noktada ve vardıgı an ıtıbarıyle 90-95 lıra arası olacak gıbı.
sunu merak ettım mısal ceyrek altın alırsın 200 lıradan , ve sıcrama yapar 220 olur ama onuda gıdıp bozdurdugunda o yapılan prım kuyumcuya gıder ve altınını yıne 200e bozdursun , işte boyle bır sey yasamayayım dıye .