Bildirim
Btcturk hk.
DeFacto Erkek Termal Çorap Siyah STD : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CND8DHG8
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
paribu -
BTCTurk çok kullanılan kripto paraları kullanmakta. Binance kullanıyorum. Kimlik değil ehliyetimi yükledim. Ehliyette kişisel olarak TCKN yazıyor. Onu da heryere giriyorsun zaten.
-
Ehliyet kısmındada imza var ya o yüzden çekincem vardı neyse artık yapacak bişey yok geçelim bakalım btc ile paribuda çok az coin var
-
Okex veya binance. Özellikle son iki ayda türk borsaları işlemi karşılayamazcasına pump ve dump'larda tıkanıyor. Stop sistemini kafasına göre bozuyor. Hiç birinde paranızın güvenliği yok çünkü devletler hâlâ düzenlemeye gitmiş değil. Trbinance'dan para yatırıp binance hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu da yetmezse okex'e transfer edebilirsiniz. -
Okex te kimlik bilgileri isteniyor mu. Ve binance kıyaslayınca hangisi ön planda
-
Hayır okex'e usdt transfer ederken istemedi. Ikisi de büyük borsalardan. Mağdur etmez diye düşünüyorum. Ikisini de kullanabilirsiniz.
Benim fikrimi sorarsanız herhangi bir Türk borsasına parayı gönderip usdt'ye çevirerek tekrardan okex, binance'e transfer etmek olacak. Böylece Türk borsası dışında kimlik doğrulamak zorunda da kalmazsınız.
Sanırım kimlik doğrulama parayı borsaya gönderirken gerekli oluyor.
Gönderim yaptığınız banka hesabının da size ait olmasına ve iki aşamalı dogrulamanin açık olmasina dikkat edebilirsiniz. Bol kazançlar -
Binance ta direk açtım ya :) umarım bilgileri çaldırmaz çinli arkadaşlar. Bu arada ehliyeti yükledikten sonra 3 saniye içinde onaylandı. Normal mi bu kadar kısa sürmesi. Bazıları günlerce beklemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky s -- 8 Şubat 2021; 6:35:57 > -
Siz yanarsanız ben de yanarım hocam.Hatta ehliyet de aklıma gelmedi direkt kimliği yükledim.
Bana da normal gibi gelmedi açıkçası. Bu durumdan haliyle şüphelenen çok kullanıcı var. -
Valla bu herifler 60 bin kişinin bilgilerini çaldırmış. Umarım tekrarlanmaz. -
Yüklediğiniz belgelerin üstüne bir programla kayıt içindir, sitenin adı ve tarihi yazın. Öyle belge yüklenir mi hiç?
-
Kripto para al-sat yapacaksanız Binance'yi tek geçerim. BTC ve kripto paralarla ilgili sıcak gelişmeleri takip edebileceğiniz sayfalardan biri olarak da https://kriptopara.com/ şu adresini önerebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X