5000-9000 ₺ telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Bütçe olarak 9000 tl tavan fiyat olacak şekilde telefon önerisine ihtiyacım var. İki seçenek arasında kaldım sizinde bunlar haricinde önereceğiniz varsa yardımlarınızı rica ederim.
Poco f3 ve Samsung galaxy s21 bu 2 telefon arasında gidip geliyorum poco f3 fiyat performans olarak s21 den aşşağı kalır yanı yok gibi. Benim için önemli olan telefonun hızlı olması ve şarjının iyi olması. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve borsa ve işim gereği gün içinde çok fazla konuşma yapıyorum. Kameranında çok iyi olmasına gerek yok. Veya 2022 ilk çeyreğini beklememi önerir misiniz çıkacak iyi telefonlar var mı daha fazla beklemem mümkün değil çünkü huawei p smart 2019 kullanıyorum ve artık yavaşlığı bezdirdi :). Son olarak black friday de mağazada indirimler oluyor mu xiaomi, samsung mağazasında veya teknosa gibi yerlerde
KRİPTO GELİR VERGİSİ
Merhabalar
Binance kullanıyorum. Şu anda kripto borsalarında gelir vergisi yok değil mi? Hem yurtiçi hem de yurtdışı için. Eğer 1 2 yıl içinde vergi sistemi getirilirse geçmişe dönük kazançlardan vergi alınabilir mi hukuken
GELİR VERGİSİ
|
DÜNYADA EN ÇOK OYNANAN MAÇLAR
|
ACİL BİLGİ
|
BİNANCE
|
Btcturk hk.
Merhaba
Btcturk te neden çok az coin var bilgisi olan var mı :) dogecoin vs altcoinlerin çoğu yok.
Ayrıca binance dışında önerebileceğiniz en iyi site hangisidir. Binance çok aşırı onay sistemine sahip elin adamlarına kimlik görseli atıyoruz
Kupa finali
|
Canlı
|
Epic games
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 547
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.494 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun