Şimdi Ara

5000-9000 ₺ telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe olarak 9000 tl tavan fiyat olacak şekilde telefon önerisine ihtiyacım var. İki seçenek arasında kaldım sizinde bunlar haricinde önereceğiniz varsa yardımlarınızı rica ederim.

Poco f3 ve Samsung galaxy s21 bu 2 telefon arasında gidip geliyorum poco f3 fiyat performans olarak s21 den aşşağı kalır yanı yok gibi. Benim için önemli olan telefonun hızlı olması ve şarjının iyi olması. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve borsa ve işim gereği gün içinde çok fazla konuşma yapıyorum. Kameranında çok iyi olmasına gerek yok. Veya 2022 ilk çeyreğini beklememi önerir misiniz çıkacak iyi telefonlar var mı daha fazla beklemem mümkün değil çünkü huawei p smart 2019 kullanıyorum ve artık yavaşlığı bezdirdi :). Son olarak black friday de mağazada indirimler oluyor mu xiaomi, samsung mağazasında veya teknosa gibi yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanım koşullarınız göz önüne alındığında 9k'ya kadar çıkmanızın bir mantığı yok bence.S21 gereksiz pahalı bir cihaz zaten,ki şahsen inceleme fırsatımda oldu bu cihazı,5G dışında hiçbir özelliği yok bu cihazın,max ederi 7-7,5k o da yeni seri olduğundan dolayı.Kamerasal olarak da hiçbir gelişme bulunmuyor bu cihazda,s20'ler ne veriyosa buda aynını veriyor hatta 2019 yılında çıkmış olan düz iphone 11'in kamerası bile bundan iyi.O yüzden s21'e o paraları hiç vermeyin derim,zaten samsung her zaman için dip fiyattan alınması gerken bir markadır.F3'de fena değildir ama alt marka olduğu için yazılım desteği pek verilmiyor bu cihazlara,bence s20fe değerlendirseniz daha iyi olur sizin için,Şuan 256'lık SD versiyon 5500'lere kadar indi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5500 lira limit telefon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.