Şimdi Ara

btdepo.com 'u nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bi PC toplamak istiyorum
    internet te gayet uygun fiyatlı bu siteyi buldum. (www.btdepo.com)
    hakkında bilgi sahibi olan varmı? güvenilir mi acaba?

• Güvenilirliği hakkında bi bilgim yok ama fiyatlara bakıldığında gayet uygun olmadığını söyleyebilirim! Seçim senin tabi de ne bilim bilinen pahalı firmalarda da pahalı satıolar! Benden söylemesi..
  • Fiyatları bize de uygun geldiğinden 1 ay önce çok yakınıma toshiba notebook sipariş ettik.Piyasa ile yaklaşık 50-100 dolar kadar oynuyordu. 3 günde evine teslim edildi aksesuarları ile beraber. O üründen ve firmadan memnun kalmış ama sonuçta tek bir deneyimimz var. İstersen biraz daha araştırabilirsin.
  • onların adresini verebilirmisin
    her türlü tavsiyeye açığım çok kararsız kaldım
  • sağol drcenk
    başka kimseyi bulamadım tek bilen sensin
  • Anasayfadaki cpu fiyatları bölümüne girersen orada istemediğin kadar firmanın internet adresini bulacaksın! Kanımca en uygunu aybilgisayar(ist) ama senin yerleşkene yakınlığı falan filan... seçim senin! Kolay gelsin!
  • yerinden alırsan sorun çıkmaz.ama pek tecrubeli değillergibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elden satış yapmıyorlarmış illa internetten alıcaz yani gitsemde farketmez önce para sonra mal diyorlar
    istanbuldayım
  • pek güvenilir değilmiş ne yazıkki
    bugün aradım netten sipariş etmeden son bir kez sorayım diye stokta yok dediler
    yani ödeme yapsam ne kadar beklicem allah bilir
    aynı özellikleri aidata nın bi modelinde buldum fitat 100$ oynuyor ama alıyorum

amd athlon 64 3000+
    asus kt800 anakart
    256 ddr 400mhz
    asus fx5200 ekran krt
    80 gb sata hd
  • çok pahalı bir yer
  • ecevahir arkadaşım senin btdepoyu bende 2 ay önce araştırdım bi alet toplıycaktım bende kalktım bursadan istanbula gittim kaDIköyde bilirsin yazıcıoğlunu heralde oraya git ben sana orada eksen bilgisayarı tavsiye ederim niye dersen bende fiyat araştırması yaptım internetten ama oraya gittiğimde eksen bilgisayaraın verdiği fiyatlar internetekinden daha düşüktü ve her parçaya 3 yıl garanti alabileceğin bi yer bu eksen bilgisayar ,ben derimki tek parça alıcaksan en ucuz satan yerden al,ama alet upgrade ediceksen hem uygun hem garantili bir yer burası zaten gider ve bişeyler alırsan görürsün ,zaten bide sıraya giriyosun burda adamlar harbiden iyiler o konuda
  • arkadaşlarwww.sonymarket.com güvenilir bi site midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.