Bildirim
btf3 kaldirirmi ?
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaldırır. Medium oynatır sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ripskill
Kaldırır. Medium oynatır sanırım.
full cozunurlukte oynamak icin nd yapmam gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kirte63
quote:
Monitör full hd mi ? Yani maximum verdiği çözünürlük ne kadar ? Ultra ayarlar için 6850 veya + bir kart almalısınız akıcılık için belki daha yükseği.
Not : Ben de Low da oynuyorum mesela çözünürlük düşürmediğin sürece aman aman fark olmuyor. -
quote:
quote:
quote:
Monitör full hd mi ? Yani maximum verdiği çözünürlük ne kadar ? Ultra ayarlar için 6850 veya + bir kart almalısınız akıcılık için belki daha yükseği.
Not : Ben de Low da oynuyorum mesela çözünürlük düşürmediğin sürece aman aman fark olmuyor.
vatanda benim ekran kartinin yorumlarinda aynisini kullanan arkadas oyunlari ful cozunurluk oynuyormus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Not : Ben de Low da oynuyorum mesela çözünürlük düşürmediğin sürece aman aman fark olmuyor.
vatanda benim ekran kartinin yorumlarinda aynisini kullanan arkadas oyunlari ful cozunurluk oynuyormus
Onlar biraz sallar. Bende HD 7850 var. 1600x900 çözünürlükte Ultra ayarlarda 40 fps civarı alıyorum. Yani Full HD yani 1920x1080 monitör olsa anca High'da oynatır.
Yani seninkide medium'da rahat götürür Full HD çözünürlükde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcherflyy -- 5 Şubat 2013; 11:24:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X