Şimdi Ara

gtx760 o.c. sli anlik takilma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar asus gtx760 o.c. 2 li sli yaptim. Son driverlari indirmeme rağmen en basit oyunda bile bazen anlik takilmalar yapiyor buda akiciligi engelliyor. Anakartim gigabyte z97x sli. Sorunun ne oldugunu bulamadim. Fikri olan varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç Kaynağı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Güç Kaynağı ?

Thermaltake 750w 80plus bronze

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Güç Kaynağı ?

12v dan 62a veriyor

• Ezequel E kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunda takılma oluyor?
  • Anlık takılmalar genellikle işlemci ve harddiskten dolayı olur.İşlemci ve harddiskinizi söylermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Hangi oyunda takılma oluyor?

Bf4 ultrada. Guild wars 2 . Ragnarok online (2 boyutlu) sikintinin oldugunu ragnarok online dan anladim cunku tek ekran kartim varken bole bi sorun yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDD Bad Sector taraması yapmanızı öneririm, ya da işlemciden dolayı bir darboğaz oluşmuş olabilir, CPU nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Anlık takılmalar genellikle işlemci ve harddiskten dolayı olur.İşlemci ve harddiskinizi söylermisiniz?

Intel i7 4790 harddisk d: 500 gb 7200 rpm markasini hatirlamiyorum c:samsung 840evo 128gb ssd. Guild wars 2 c de. Bf4 d de. Ragnarok online d de yuklu. Win7 64 bit c de

• quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

HDD Bad Sector taraması yapmanızı öneririm, ya da işlemciden dolayı bir darboğaz oluşmuş olabilir, CPU nedir?

I7 4790

bf 4 takılmalar genelikle harddisk kaynaklı oluyor bad sector taraması yapmanızı tavsiye ederim
  • Allah allah bir sıkıntı olmaması lazım.Zaten sli düzenekleri sıkıntılı oluyor.Her oyun uyumlu çalışmıyor bf4 zaten düzgün çıkmayan bir oyun ama her oyunda oluyor demişsiniz.Bence 0dan bir format atın.
  • 2 gb gtx 760 lar ile sli deneyen aa lara yuklenıp performans almaya calısan garıban bır yavru kuş daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

2 gb gtx 760 lar ile sli deneyen aa lara yuklenıp performans almaya calısan garıban bır yavru kuş daha.

Bu anlik takilma 2gb oldugundanmi kaynaklaniyor? Yoksa bi sikintim yok istedigim oyunlari ultrada en agir sahnelerde akici calistiriyo . Ara sira hafif takilma yapiyo sadece.

• hdd varsa anlık takılmadan kurtulamazsın en ucuz bir ssd aldığında sorunun çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Micro suttering olayı vardı aa yı kıs bi dene bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 deneyebilir misin ? . Nvidia driver bende de w7 çalışmayı durdurdu hatası veriyordu fps anlık düşüşler oluyordu . 8.1 sorun çözüldü w7 gibi olmayacak hiç bir zaman ama düzgün çalışması için mecbur geçmek gerekiyor .
  • vram sıkıntısı olabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

vram sıkıntısı olabilirmi acaba

bu işleer öyle maalesef kolay değil.
    bilgi lazım bilgi yoksa araştırmak öğrenmek ondan sonra sistemi kurmak lazım.
    mıllet zamanında yenı kartlar cıktıgında bellek yeterızlıgınden boşa cok ucuza gtx 690 larını satmadı. gtx 5 serisi boşuna mundar olmadı. bakalım sırasıyla sanırım 2 gb lık gtx 7 seriside bu kervana eklenicek.
    hatta ve hatta bazı aklı evvvveler 780 ve 780 ti larını bıle satıyorlar 4 gb yetmıyor dıye oda ayrı bır konu. güya 8 serısı çıkınca yüzde 20 25 peformanslı olucakmıs. te Allahım Te. çıksın hele bır nvıdıa yapıştırsın sıze fıyatları bakalım alabılecekmısınız o kartları.
    neyse gene içimi döktüm.

aynen öyle aa kısacak başka sonucu yok.

boşuna 4 gb kartlar satılmıyor.
    yanı ucuza 2 gb alıp performas alamıyorum anlamı cakllıgın anlamı yok.

2+2= 4

bu kadar basıt sli yapıyorsan gtx 670 680 de olsun 760 770 de olsun 4 gb lık modellerının alıcaksın. başka yolu yok.
    almazsan böyle şapa basarsın maalesef.
    lafım sana değil bu mantığı anlamayan herkese tum bilinçsiz billgisiz kullanıcılara.
    yanı lafım sana değil yanlış anlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Ağustos 2014; 17:18:57 >

• 2gb vram yetersiz olabilir bilmiyorum ama benim sıkıntım başka bişeyden kaynaklanıyo. her denediğim oyunda (bf4,crysis3,gw2,wow gibi) en düşük ayarlarda denememe rağmen anlık donma takılma devam ediyor ve bu ekrana ani grafik eklenmesinde oluyor (sağa sola bakarken genelde). hdd bad sector taraması yaptım bi problem çıkmadı. son driverlar güncelleştirmeler mevcut . virüs taramasındanda bişi çıkmadı . format atmayı düğşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.