Şimdi Ara

Amd VSR mod sorunu ( hd 7850 ) ( sorun cozuldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar amd nin 15.7 sürücüsü ile birlikte gelen ekran çözünürlüğü sanal olarak artırma vsr modu calısmıyor.

Vsr modunu açacağım kutu gelmiyor.

http://i.imgur.com/zgyWdxn.png

Windows 10 ve 15.7.1 sürücü ile sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worner56 -- 7 Ağustos 2015; 13:34:57 >

• aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım tüm 7850 lerde var bu sorun yabancı forumlarda da yazmışlar umarım çözümü vardır merak ediyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım tüm 7850 lerde var bu sorun yabancı forumlarda da yazmışlar umarım çözümü vardır merak ediyorum ben de.

aynen bu arada ben dvı ile bağlanıyorum sen ne ile goruntu aktarıyorsun dijital olması gerek diye duydum
  • hdmı bağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

hdmı bağla

malesef dvı da hdmı da hatta display port kullanıyorum şu anda onda bile olmuyor seçenek gelmiyor
  • worner56 kullanıcısına yanıt
    bende vga kullanıyorum bende hiç gelmiyor seçenek hatta çözünürlük bile destekliyor acaba vgada 1080p çalıştırınca sinyal kaybı olur diyemi
  • quote:

bende vga kullanıyorum bende hiç gelmiyor seçenek hatta çözünürlük bile destekliyor acaba vgada 1080p çalıştırınca sinyal kaybı olur diyemi

aynen bendede seçenek gelmiyor genel bi sorun galiba 7850 lerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • worner56 kullanıcısına yanıt
    senin çözünürlük 1366x768 mi ?
  • quote:

senin çözünürlük 1366x768 mi ?

hayır 1920 x 1080
  • quote:

Orijinalden alıntı: worner56

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım tüm 7850 lerde var bu sorun yabancı forumlarda da yazmışlar umarım çözümü vardır merak ediyorum ben de.

aynen bu arada ben dvı ile bağlanıyorum sen ne ile goruntu aktarıyorsun dijital olması gerek diye duydum

hem dvi hem hdmi ile denedim ikisinde de olmadı.
  • aynı sıkıntı bendede var DDU ile defalarca driveri silip geri yüklemem rağmen değişen bşy olmadı
  • Dvi ile alakası yok çünkü Apu sistemim var Hd 7850 yi söküp apumun a10 7850k onboardına geçince vsr aktif gözüküyor amd cc de.
    İkisinede dvi ile bağlıyorum monitörü.
  • Sorun çözüldü

15.7.1 driver ve windows 10 kurdum

Eğer 15.7.1 ile w7 de vsr mod açıp çözünürlğü artırırsanız pc ye rest attıkdan sonra güvenli modda sistem geri yükleme yapmanız gerekicek. Ama W10 da herhangibir sorunla karsılasmadım
  • driveri kaldırıp DDU ile tamamen temizleyip 15.7.1 sürücüsünü yüklediğimde VSR aktif değildi
    bende aygıtlar yöneticisinden ekran kartına tıklayıp sürücüyü kaldır dedim sonra aygıt ara deyip ekran kartını bulup sürücü denetle dedimde ekran gidip geldi ve hem sürücü yüklü hemde VSR aktif olmuştu
  • Bendede windows sr1 updateden sonra çalışmaya başladı,daha önce kare sabitleme ve vsr aktif deildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.