Bildirim
Hd 4770 oc sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar 35 kez bakılmış ve hiç cevap yok -
farklı driver ve oc programı dene.örneğin atitraytools ve riva tuner deneyebilirsin.eğer yine olmazsa sana takoz gpu denk gelmiştir.yapacak bişey yok.ama illla dahada gitsin istiyorsan vmod yapacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 6 Eylül 2009; 11:33:30 > -
dostu bu kart fazlasıyla balon yani abartılan bir kart..
stabil değeri felan bilmemde o abartılan değerler volt la felan hayal urunu..
vmod yapmadan fazla cıkman mumkun değil -
kardeş peki tamam da kimi görsem en az 850'lerden bahsedio forumlarda. hadi adana sıcaklığı yüzünden etkiliyor desek bu kadar da etki olmaz sanırım
bu arada vmod ile ulaşılan ortalama değerler hakkında bilgin varsa paylaşırmısın -
ben 900/1050 gördüm stabildi sorun yoktu voltajsız tabiki -
nası becerdin kardeş? -
rivatuner ile yaptım birşey yapmadım yani en son bu noktayı gördü stabil üstünüde görüyor pc açıyor ama baskı yediği an görüntü gidiyor -
kardeş nasıl stabil o zaman ben anladım yani stabil dediğin zaman sanki overclock yememiş gibi çatır çatır çalışması gerek benim bildiğim... peki yük altındayken, yani pc'yi kasınca donmayacak şekildeki değerler ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkndy -- 6 Eylül 2009; 19:15:54 > -
Valla çipten çipe değişir. Benim kartım oyunlarda 830-850 arası bir şey oluyor sanırım voltajsız. 900'e kadar çıkan şanslılar da var. 803 düşük bir değer cidden. İşletim sistemin ve sürücülerin nedir bu arada? -
win 7 64 bit
sürücü de 9.8
hocam ben de anlamadım yaa gerçekten...
neden böyle acaba -
arkadaşlar asus biosu ile 1,04v yapıp 870/1000 stabil çalışmakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkndy -- 7 Eylül 2009; 14:39:39 > -
kardeşim ati owerdrive ile 830-850 yapabilirsin ilerisine izin yok
bu değerler sana az geliyorsa rivatunerdan 900-1000 e kadar voltajsız gider sanırım
bundan sonra voltaj gerekecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: x6xd2
kardeşim ati owerdrive ile 830-850 yapabilirsin ilerisine izin yok
bu değerler sana az geliyorsa rivatunerdan 900-1000 e kadar voltajsız gider sanırım
bundan sonra voltaj gerekecektir.
kardeş yukarıda da belirttim, neden olduğunu bilmiorum ama voltajsız hale 800'den sonra (çekirdek) stabil olmuyor. bu sabah asus biosu attım. çok az voltaj ile 870/1000 stabil çalışmakta -
kardes 1.1 voltta bende 920/40000 de calısıyor aynı karta sahibimiz asus top edition biosunu attım bende... -
sıcaklık ne durumda kardeş? -
max 80 tam yükte onun dışında iyi....1.3 volt yemiyor 104 dereceyi görünce 1.1 ideal geldi.... -
çok fazla kardeş yaa. iyi ki de kart yanmamış:S -
Benim Powercolor 4770 de overclock özürlü çıktı. Ati CCC Overdrive'de izin verilen 830/850de bile stabil olmuyor. Zaten sıcaklık değerleri de çok yüksek, stok değerlerde Furmark ile 75-76 dereceyi buluyor. Bu arada GPU-Z ile MemIO ve Shader sıcaklıklarına bakıyor musunuz? -
kardeş aynı sorunu ben de yaşıyordum ama neyse ki artık rahatladım... bi ara içim yanmıştı resmen. ama şu anda 900/1000 stabil kullanabiliyorum. evet max 81-82 oluyor memory. zaten en çok ısınan birim orası. yani beni tatmin ediyor şimdilik bu değerler:)
Benzer içerikler
- cfm nedir
- plastik neyle boyanır
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- termal macun yerine ne kullanılır
- kuru buz nerede satılır
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X