Şimdi Ara

Hd 4770 oc sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda elimde powercolor 4770 pcs modeli articcooling soğutuculu modeli var buda önceki 4770 gibi overclock kapasitesi iyi şu anda 882/1081 olarak kullanıyorum ramler manyak derecede overclock oluyor 1130 gördüm ancak oyun içinde 5-10 dakika sonra sorun çıkardı daha test aşamasındayım sürekli deniyorum sıcaklıklarda şöyle overclocklu olarak gpu boşta 40 yükte 46 derece memory yükte 53 derece gpu'ya voltaj versende en fazla 60 görür gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 19 Eylül 2009; 22:57:18 >
  • hocam eğer bu değerlere voltaj vermeden ulaşıyorsanız şanslısınız gerçekten:)) güzel bi gpu denk gelmiş. sıcaklıklar da çok iyi. ancak kart zaten yüksek değerlere çıkabiliyor rahatlıkla. stabil olarak hangi değerlerdesiniz? stabilden kastım furmark gibi yazılımlarla en az 30 dk stabilite testini hatasız tamamlayan denemelerde
  • bu değerlerde 882/1081 stabil 20 dakika falan oyun oynadım ardındanda 3d mark vantage yaptım hatazsız tamamladı zaten hata verecekse oyun oynarken gösteriyor fazla bekleymiyor seni
  • evet ama bazı oyunlara yine de güvenmiom ben:)) şöyle kartı kasım kasım kasacak bişe lazım crysis, gta 4 gibi mesela
  • sen 3dmark vantage tesitini yap bak nasıl kasıyor bugünde furmark testi yaptım 20 dakika yine tık yok sorunsuz biraz daha zorlayacağım kartı bakalım ne kadar gidecek stabil
  • bende voltajsız 930/4500 yaptım ama 930 da cod 4 de siyah siyah şeyler oluşuodu 875 e çektim sıkıntı yok ramlar gerçekten güzel 73 gb/sn bant genişliği verio 4500 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

sen 3dmark vantage tesitini yap bak nasıl kasıyor bugünde furmark testi yaptım 20 dakika yine tık yok sorunsuz biraz daha zorlayacağım kartı bakalım ne kadar gidecek stabil

yaptıysan sorun yok... sadece fikrimi söledim
  • şu anda gpu 910 mhz ramler yine 4324mhz'de biraz daha zorlayacağım ısınma sorunu yok kartın
  • ben bu senin kartın incelemesini bi kaç yerde okudum bu kadar iyi değerlere ulaşmıyor demişlerdi... hatta referans soğutmadan pek bi farkı olmadığını söylüyordu. benim kafama takılan kısım ise ramlar oldu. tamam gpu'da hadi soğutucu var da ram'lerin o frekansta o ısıda çalışması şaşırttı beni. çünkü aynı ramlar ve ramlerde ramsink vs. de yok.
  • dostum bende birkaç incelemeye bakmıştım hakikaten bu kadar gitmiyordu gpu ve ram bundan önce referans tasarım vardı oda 900/4200 olmuştu ancak şöyle bir sorun var onda 900'ün üstünde kart iptaldi yani uygula dediğin anda ekran gidiyordu bunda ise 950mhz'de ekran gidiyor ramlerle 1150 gördüm ama 5-10 dakika sonra hata veriyordu ramsinkle 1150 görür diyorum ama görürmü?sıcaklık konusunda şunu söyleyeyim referns tasarıma göre ramleri daha iyi soğutuyor hava ramlerin üsütüne direkt olarak vuruyor gpu sıcaklığı max 50 gördüm referans tasarımda oyun çıktığım anda 70 derece oluyordu sıcaklık incelemelerde baskı altında rahat 10 derece farkettiğini belirtiyor bu 2. powercolor 4770'im ikiside iyi çıktı voltajla iyi gider ama voltaj demek risk demek bu hali bile gayet yeterli
  • voltaj vermeden mi çıktın 910'a gpu'da?
  • evet voltajsız 910 çalışıyor şu anda
  • eğer gerçekten voltajsız bu değerlere ulaştıysan bunu tescil ettir git ben o kadar makale inceleme vs. okudum voltajsız stabil olarak bu değere çıkan görmedim
  • nereye tescil etireceğim hemen gideyim yaptırayımşaka bir yana iyi değerler pclabsda 875'i görmüşlerdi ramlerde fazla gitmiyordu ancak benim kart iyi maşallah 900'ü görmek muhtemel ötesi biraz zor voltaj gerekiyor senin kart takoz çıkmış bence
  • takoz falan 900/1000 stabil kullanıom..
  • voltaj veriyorsun ama olsun kardeşim 4770 bu be borumu bazıları çok büyütüyorlar bu kartı desede kart 10 numara daha tık demedi ne yüklediysem bütün ayarlar en yüksekte oynuyorum crysis denen oyun benzeri şey hariç ve 50-60 fps alıyorum
  • aynen fiyatına göre en iyi kart...
  • arkadaşlar merhaba bende de aynı kart var.Benim sorunum daha ilginç.Bende oyunlara girerken ki giriş videoları alcalı oluyor.Karlı televizyon gibi ancak kar tanecikleri mavi.Oyuna girdikten sonra ise bir problem yok.nfs:shift veya pes 10 da durum böyle.biraz sinir bozucu.Oyunlar en yüksek detayda kusursuz çalışıyor.Ama giriş videoları sorunlu.9.6 veya 9.9 sürücülerinde sonuç değişmedi.Sıfır windows kurdum durum değişmedi.En son 9.10 sürücüsünü yükledim gene aynı.Anakart via chip setli msi-K9VGM.win7 de gene aynı.Ama birde buna ilaveten oyuna girmeye kalkarsam mavi ekran geliyor win7 de bilgisayar restart ediyor.Wolfenstainde yada tomb raider:underworld ta böyle bir sorun yok.fifa10 da da yok.

http://img193.imageshack.us/img193/8865/adszkpz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talihligen -- 24 Ekim 2009; 1:30:28 >

• sendomi, kartı nereden aldığını öğrenebilir miyim? Arctic cooling soğutmalı model satılan bir site göremedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 24 Ekim 2009; 17:17:43 >
  • valla kart sanıldığından daha iyi bir kart ( tabi bana göre ) asus biosu ta attım ramlar 1160 a kadar sorunsuz çıkıyo benim kartın gpuyuda 930 950 arası ideal tabi ramleri 1160 da anca kışın kullanabilirim ramsink ramsink almak lazım gpunun soğutucusu ii yetiyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.