Şimdi Ara

gtx560 vs hd7770 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zotac GTX560AMP 1GB 256Bit DDR5 HDCP DL-DVI HDMI Ekran Kartı 488,27 TL (KDV Dahil

Sapphire AMD HD7770 OC Edition 1GB GDDR5 (DirectX 11) PCI Express 3.0 x16 HD3D 28nm Ekran Kartı (11201-02-20G 402,70 TL (KDV Dahil)

iyi günler kolay gelsin arkadaşlar.
    öncelikle sistem bilgileri imzada var bu sisteme uygun kimi zaman animasyon kimi zaman oyun daha çok kurgu grafik ağırlıklı kullandığım pc için ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum
    fakat iki arada bir derede kaldım bu iki kart makul geliyor lakin sizinde önerebiliceğiniz fakat fiyat aralığı 650 üst limit olucak bir kaç sene götürücek ekran kartı varmıdır..
    elimde phenom x4 4 gb ramli shapphire 6850 olan ikinci bi pc var ddr2 ramleri 800 mhz 550 psu 19 casper monitör microsoft klavye mause bunu satıp direk ekran kartı alıcam aslında eski pcm gayet iyi
    götürüyordu oyunlar hiç sorun yaşatmdı fakat after effect programında render kahrediyordu şimdiki sistem ile yüüklü bir color projesinde %100 performans arttı önerilerniz ne olur bu sistemi satıp alabiliceğim bi ekran kartı laızm ki içinden monitörde alıcam :D

• teşekkürler hocam güzel kart düşünülebilir benim önerdiklerimden üstün tamda fiyat ta sanırım tercihim bu yönden olabilir senden tam not aldımı bu kart :)
  • 7850 stoklarda kalmamıs satan yerlerde 650 tlden pahalıya satıyor. 2. olarak 560ti düsünebilirsiniz. 7850 ilk tercihiniz olsun.

hızlıaldan alışveriş pek güvenli değil onu söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeCommander -- 13 Haziran 2012; 18:26:29 >
  • aydınlatma icin tesekkurler hocam... Zaten oteki sistemi elden cıkarmadan alamıycam sanırım
  • Madem bütçe 650 TL, Sapphire 2 GB HD 7850 modelini düşünebilirsin.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8324
  • teşekkürler hocam bu kart sanırım gtx 600 serisinden önde, herkez bu yönde kullanmamı istedi çünkü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathshadow

teşekkürler hocam bu kart sanırım gtx 600 serisinden önde, herkez bu yönde kullanmamı istedi çünkü?

6xx serisindeki kartlar 7850'den çok önde, fiyat olarak da. 6xx serisinde daha 7850'ye rakip çıkmadığı için kapış kapış gidiyor, ben olsam 6950'yi tercih ederim ama 7850 kesinlikle daha iyi.(İlla daha iyi olanı seçmem gerekmiyor değil mi?)
  • illaki seçmek gerekmiyor aslında benim elimdeki kartta yeterli ama oteki pcyi satarken en azından satıcağım kişi için iyi bir şey yapmış olıyım emektarın arkasından laf sölemesin diye bu kartıda onunla vericem 6850 var shappire bendede memnun sayılırım ufak tefek problem çıkarmadığı sürece tüm oyunlarda ultra oynuyorum şuan ama ne yalan söliyim gtx 560 zotac aklımı başımdan alıyor 7850yide burdaki arkadaslar tavsiye etti bi bildikleri vardır illaki hd serisinden memnunum daha önce gtx serisinden hiç kart kullanmadım neyse 1 aya kadar görücez ak koyun kara koyunu hocam ben gene biraz araştırma yapam bakarsın iki üç iş yapar 2 zotac alır sli yaparız :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.