Şimdi Ara

AMD Ekran kartları ve SKYPE Kilitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde mevcut amd r250 ve hd7730 kartlar var.. Bilgisayar olarak i3 ve i7 işlemcili farklı makineler var. Bu kartlar ile oyun oynarken veya skype kullanmak dışında bir işlem yaparken hiç bir sorun yok.. Ne zamanki Skype açıp bir mesaj göndermeye çalışsam veya bir arama yapmaya çalışsam pc kilitleniyor..Sadece mouse hareket ediyor..Ctrl+Alt+Del bile çalışmıyor.Sorunu çözemedim bir türlü..Denediklerim:

1-Nvidia ekran kartı taktıgım zaman sorun olmuyor.Sorun sadece AMD kartlarda
    2-Windows 7 ve 8 kurup denedim..Sorun devam ediyor..
    3-Driverlerin ve Skypenin güncel halleri mevcut..
    4-İnternet Kablolu ve kablosuz denendi..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Kitty K kullanıcısına yanıt
    Amd driver yüklerken manuel yüklemeyi seçin yanlış hatırlamıyorsam özel diye geçiyor orda sadece Amd driver ve Catalyst Hdmi driver seçeneklerine tik atın diğerlerini yüklemeyin ondan yapıyor olabilir
  • Hemen deniycem..
  • Kitty K kullanıcısına yanıt
    Bir de Skype ayarlarına girin.Gizlilik ayarlarına girin.Skype'ın yaş,cinsiyet vs... bigilerini Microsoft'a göndermesini izin ver gibi bir seçenek olacak.O seçeneğin başında tik işaretini kaldırın.Bir de böyle deneyin.Bazı driverlar ile uyumsuz çalıştığından laga,takılmalara,donmalara sebep olabilen saçma bir özellik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Temmuz 2015; 17:38:19 >
  • İki arkadaşın dediklerini yaptım ve düzeldi... Hangisi ile oldu bilmiyorum ama çok teşekkür ederim...
  • amd athlon islemcim var, windows10 a geçiş yaptım, sonra baktım ses gitti flash kitlendi bi çuval sorun 7 ye geri döneyim dedim, açtım youtube'u aptal bi video ya uydum sistem geri yükleme yaptım dikkatsizlik payı da çok yüksek tabi, win7 ye geri dönüş yolum da kapandı.

2 gündür güncellemelerle uğraşıyorum ancak skype kitlenme sorununu çözemedim, hatta ister inanın ister inanmayın skype.com adresine bile girince kitleniyor ve donuyor kalıyor. farklı tarayıcılarda da sonuç aynı. skype ı açılıştan zar zor kaldırdım yoksa pc'yi hiç kullanamıyordum.

sorun hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Bir de Skype ayarlarına girin.Gizlilik ayarlarına girin.Skype'ın yaş,cinsiyet vs... bigilerini Microsoft'a göndermesini izin ver gibi bir seçenek olacak.O seçeneğin başında tik işaretini kaldırın.Bir de böyle deneyin.Bazı driverlar ile uyumsuz çalıştığından laga,takılmalara,donmalara sebep olabilen saçma bir özellik...

Hocam sana ne diyim ben ya. 1 senedir cebelleşiyorum şu sorunla eski sürümü yükledim, 2 defa format attım düzelmedi kafayı yiyecektim sonunda düzeldi hocam işte bu ya çok çok çok çok çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sterope kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çözüldüyse sevindim.Skype'ın eski sürümlerini denedim ben de çözülmemişti.
  • Yoksa ... benim eski AMD'li pc'de de Skype sorun yapıyordu delirmiştim sinirden, bende donmuyor da mesela mesaj yazmaya kalktığım anında kapanıyordu skype komple. Acaba bu muymuş çözümü vay canına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.