Şimdi Ara

gtx760 o.c. sli anlik takilma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ccandan

Windows 8.1 deneyebilir misin ? . Nvidia driver bende de w7 çalışmayı durdurdu hatası veriyordu fps anlık düşüşler oluyordu . 8.1 sorun çözüldü w7 gibi olmayacak hiç bir zaman ama düzgün çalışması için mecbur geçmek gerekiyor .

format attım ve win8.1 i kurdum. bf4 ultra (aa dahil) açtım single ve multi denedim donma, anlık fps düşüşü filan kalmadı . ffxiv de aynı şekilde . aa filan açık . anlık düşüşler yok . sorun çözüldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

vram sıkıntısı olabilirmi acaba

bu işleer öyle maalesef kolay değil.
    bilgi lazım bilgi yoksa araştırmak öğrenmek ondan sonra sistemi kurmak lazım.
    mıllet zamanında yenı kartlar cıktıgında bellek yeterızlıgınden boşa cok ucuza gtx 690 larını satmadı. gtx 5 serisi boşuna mundar olmadı. bakalım sırasıyla sanırım 2 gb lık gtx 7 seriside bu kervana eklenicek.
    hatta ve hatta bazı aklı evvvveler 780 ve 780 ti larını bıle satıyorlar 4 gb yetmıyor dıye oda ayrı bır konu. güya 8 serısı çıkınca yüzde 20 25 peformanslı olucakmıs. te Allahım Te. çıksın hele bır nvıdıa yapıştırsın sıze fıyatları bakalım alabılecekmısınız o kartları.
    neyse gene içimi döktüm.

aynen öyle aa kısacak başka sonucu yok.

boşuna 4 gb kartlar satılmıyor.
    yanı ucuza 2 gb alıp performas alamıyorum anlamı cakllıgın anlamı yok.

2+2= 4

bu kadar basıt sli yapıyorsan gtx 670 680 de olsun 760 770 de olsun 4 gb lık modellerının alıcaksın. başka yolu yok.
    almazsan böyle şapa basarsın maalesef.
    lafım sana değil bu mantığı anlamayan herkese tum bilinçsiz billgisiz kullanıcılara.
    yanı lafım sana değil yanlış anlama.

Öyle bir anlatıyorsun ki, SLI yapınca sanki vram kullanımı artıyor (SLI'da sadece 30 MB mi ne artıyordu kullanım.)
    1080p için yaptıysa, 2 GB şu an neden yetmesin? AA da açar, temiz temiz oynar.. BF4'te 4x MSAA açarsın, üstüne 200 MB boş yer kalır.

@Ezequel

Çözülmesine sevindim, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Ağustos 2014; 23:21:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.