Şu 0850'li spamlara da bir el atsınlar. Günde 3-4 kere aranıyorum farklı farklı numaralar hepsi de. |
BTK’dan istenmeyen SMS ve aramalara son verecek düzenleme (5. sayfa)
-
-
5. dakikanızı ayırıp şikayet edebilirsiniz
her aranan şikayet etse ticaret il müdürlüğü ayağa kalkıp çözüp üretirler
Angara Bursa Antalya İzmir çok hızlı çalışıyor ve ceza kesiyor
www.turkiye.gov.trTicari Elektronik İleti Şikayet Sistemihttps://www.turkiye.gov.tr/gtb-ticari-elektronik-ileti-sikayet-sistemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 20 tane şikayetim vardır. 4 tanesine işlem başlatıldı. Çogunda takipsizlik ve bilgi eksikliği denildi ve konu kapandı. Birde smslerin sslerini attığım halde oldu bunlar
-
SMS te tam ekran görüntüsü istiyorlar tarih saat ve içerik görünecek
Size gelen aynı sms aynı gün başka birine daha Gönderilmiştir o kişiler sizden önce şikayet ettiyse onun üzerinden ceza kesiyorlar. Aynı gün farklı kişi şikayetine ceza kesilmiyor üst dilimden ceza kesiliyor.
İl müdürlüğünü arayıp şiyatet numarasını yada tc nizi verdiğinizde nedenini söylerler size
Bunlar örnek İstanbul 1 yada 2 sene önceki şikayetlere bakıyor anca yetişemiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Her sene buna benzer bir haber yaparlar ama hep boş çıkar.
örneğin hat ayarlarında gizli numaralardan gelen aramaları engelleme seçeneği var.
oraya yurtdışı sms leri engelleme , belir li numara gruplarını engelleme gibi seçenekler koyulabilir.
mobil uygulamalarla yapılıyor zaten bunlar
-
e-devlet üzerinden engellediğim firmalar ilk alışverişte -indirimin geçerli olması vs gibi sebeplerle- yeniden yetki istiyorlar. Esas sorun ise zaten e-devletten yasaklamayı takmayanlar.
Ben çözümü üçüncü parti yazılımlarda buldum. Beni kim ne zaman aramış bana hangi sms gelmiş tüm bilgilerime erişiyor onlarda ama yapacak bir şey yok. Şu an rahatım ayda bir filtreden kaçan SMS geliyor. 2 haftada bir de filtreden geçen "internet taahüt süreniz sona erdi" araması geliyor.
-
Ne kadar geri zekalı insanların idareci olduğunu anlamamıza vesile olan kararlar.
Gerekisiz aramalara engel diyor ama hiç arama yapmayan gereksiz arama yapmayan hatlari kapatiyor.
0850 li hatları dolandırıcılara parayla satan bunlar. Para için dolandırıcılara milletin numaralarını veren bunlar. Hiç sormuyorlar kim verdi bu hataları kim tahsis etti dolandırıcıları. Kim resmi dolandırıcılık Kurumu kurdu. Ama yok nedir 1 sene kullanmadığın hat varsa iptal edilsin. Öyle ya git bir daha vergi verip yeni hat al domal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 1 Aralık 2024; 10:45:7 >
Bunlar bir halt yapamaz daha öncesinde yasa çıktı cezalar arttı daha kimse bundan dolayı rahatsız edilemeyecek denildi ama boş
Engellemekten yoruldum ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X