Şimdi Ara

BTK'nın eSIM kararı yürürlüğe girdi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ücret almak için fiziki birşey satmaya gerek yok ki
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    e-sim olayını bilmem ama ben bütün işlemlerimi operatörlerin onLine işLem merkezinden yapıyorum. Bu sayede numara taşıma haricinde bayiye uğramıyorum bile..

Teknoloji konusunda bu ülkenin geriden geldiği doğrudur.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tabiki iphone çin malı. Arkasında bile yazıyor telefonların. Aslında bişeyin ne malı olduğu ençok parayı kimin kazandığına bağlı olması gerekir. Yoksa herşey neredeyse çin malı...

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Kontürlü hat alırken verdiğiniz parayı ufacık karta verdiğinimizi düşünüyorsunuz. Orda hizmet alıyorsunuz. Aynı ücretler e-sim dede geçerli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

samsung islemcisini, panelini, pilini ve simdi hatirlayamadigim bir kac seyini kendi uretiyor. Vestel ile Samsug'u kiyaslaman absurt.

Su forumda Samsung'u savunacagim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi

Haa bu arada muhtemelen senin kardesin olamayacak yastayim (51 den buyuksen o baska)

Alıntıları Göster
    Ben sadece bir örnek verdim abicim. Hadi Samsung olmasında Xiaomi olsun veya piyasadaki herhangi bir marka. Bütün firmalar yüzde yüz yerlilikle çalışmıyor hali hazırda. Ülkemizdeki firmalara haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bu yüzden bu ülke bir yerlere gelemiyor. Yanlış zihniyet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Peki hizmetin bedeli bu mu? Ufacık kartın değeri bu mu yani? Zaten alınan hizmeti kullanmak için fatura kontör vergi de veriliyor onlar da hizmet bedeli değil mi?

• tamamı palavra bunların

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Sizinde dediğiniz gibi kullandıkça ödediğiniz bedel, kullanım bedeliniz. Ülkemizdeki bütün aboneliklerde başlarken bi miktar para kullanmadan çıkıyor.

İsteseler bedavada yapabilirler ama bedava bişey bulunca bizim ölücüler sömürür, sadece ihtiyacı olan alsın diye heralde. :)
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Sadece onun için olsa o parayı bir şekilde geri verirlerdi. Pek sanmıyorum yani.

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Samsung;

- kendi ürettiği mobil işlemcinin
    - kendi ürettiği LCD ve LED / OLED panelin,
    - kendi ürettiği anakartın
    - kendi ürettiği RAM'in
    - kendi ürettiği flash hafızanın /SSD'nin

montajını korede yapıyor. Unuttuğum ya da bilmediğim yine kendi ürettiği bileşenler de kesin vardır....

Bu durumda VESTEL ile SAMSUNG'u yerli üretim klasmanında karşılaştırmak ne kadar gerçekçi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfer

Samsung;

- kendi ürettiği mobil işlemcinin
    - kendi ürettiği LCD ve LED / OLED panelin,
    - kendi ürettiği anakartın
    - kendi ürettiği RAM'in
    - kendi ürettiği flash hafızanın /SSD'nin

montajını korede yapıyor. Unuttuğum ya da bilmediğim yine kendi ürettiği bileşenler de kesin vardır....

Bu durumda VESTEL ile SAMSUNG'u yerli üretim klasmanında karşılaştırmak ne kadar gerçekçi olur?
    Biri gercekten yerli üretici diğeri yerli montajcı :)
    Elbette her firma herseyi kendi üretemez ama en azındna bazı parcaları kendi uretiyor olmalı. Vestel telefonlarında kullandıgı ana bileşenlerden herhangi birini kendi üretmiyor. uretiyorsa bilen soylesin. Hatta vidalarını bile kesin çinden alıyorlardır. Herhalde tasarım onlara aittir diye dusunuyorum. umarım oyledir.

• Android tarafinda Pixel haric Esim kullanan android telefon bilmiyorum ben.TR'de Olmasi guzel olur ama en azindan LTE saatler kullanilir fakat telefon kismina bence yakin zamanda 2-3 yil gecis olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E sim li akıllı saatler den yurt dışından getirirsek
    Telefon gibi kayıt yapmadan kullanmak mümkün mü??
    Bilgisi olan birileri cevaplarsa çok sevinirim
    Teşekkürler

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    Eğer yasal yoldan yanınızda getiriyorsanız ve tekrarlı bir şekilde klon imei işleyecek teknik bilginiz varsa (veya yaptırabileceğiniz bir yer) muhtemelen olur
  • Çift simli iPhone hayal değil artık. Ne yazık ki iPhone artık alınacak fiyatta değil.

• Yeni telefon almaya gerek yok e sim'e de gerek yok Samsung J8 beni 7 sene götürür en kötü ihtimal eskidikçe kasmaya başlar ama bu devirde telefon almak saçma sırf iki dangalak telefon üzerinden aşağılıyor diye yenilemeye gerek yok.

• Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Yerli malı logosu koyabilmek için %51 yerlilik oranı yeterlidir.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Thank You Hükümet

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    IMEI içeren herşeyin kayıt olması gerekmektedir. saat notebook tablet fark etmez

• Çağdaş ÖZGÜR kullanıcısına yanıt
    Venüs’ün %51 nesi yerli? Montaj hattı bile %51 değil. 🤣

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.