< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BTK'nın Instagram'a erişim engeli uygulamasının asıl nedeni ne? (5. sayfa)
-
-
Batıya döneceksin yüzünü zaten yiğidim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Editor yusuf teknoloji forum sitesi olarak bunu haber degil bu cagda bu teknolojiyi kesip insanlarin kulanmasina engel olanlari elestirmen lazim ama siz haberi susleyip susleyip paylasiyorsunuz.kisaca bu yapilan dogru mu yanlis mi editor var mi cevabin buna..!
Yirmi küsur senedir ülkeyi yönetelerin "hoşuma gitmiyor kılıfını bulur engellerim" şeklindeki keyfi sansür anlayışının başka bir örneği.
-
Bakıyorsun senin gibiler her şeye hayır diyor
Diğer tarafa bakıyorsun her şeye evet diyen başka bir taraf
Karar alıcılar değişse
Evetciler ile hayircılar sadece yer degiştirecek ama ülkede değişen bir şey olmayacak.
Ama ikisinin de benzer yönleri var. Fikirleri yok, kendince takip ettiginin fikri propagandacısı olmak tek bildikleri iş.
Bir d3 her naneyi ne hikmetse sadece bu iki taraf biliyor.
Taraf degilim.
Ne her şeye evet derim
Ne de her şeye hayır
Herkesi dinlerim ama kimsenin fikrine papağan olmam
Bu hikayede yozlaşmış ben isem gönder madalyayı boynuma gururla takarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haniye kimdir bu zat ?
instaya erişimi savunanlar güneşe karşı dönün
-
hamas terörist değil diyorlar ya lideri imha edilincede yorumları silinince yasaklatıyorlar...
-
Bu hükümet bi gün halkın yararına birşey yapsın kurban kestiricem halkına bu kadar kin ve düşmanlık güten bi hükümet yoktur.
-
jzshjssjj iste böyle oturdugu yerden story atarak milyonlar kazanan influncerlari bile savundurur adama bagnazlik shahahah kendisi gibi dusunmeyenleri yasaklayanin instagram oldugu bile bilmez ama boyle savunur iste. kral yonetim bende olsa senin gibileri direkt olarak ben de sustururdum ama bu radikallik degil. cok daha zeki muhalifler var, senin gibilerle muhatap olmak, acaba hangisiin sozu daha gecerli diye dusunmektense senin gibileri susturup zeki olanlarla muhatap olurdum kendimi de yormamis olurdum
adamlarin tehditleri bile sosyal medyadan linclemek cok korktular kral hemen kaldiriyorlar yasagi
dostum arap diye diye kafayi yediniz iyice ahahahahah
bozkurt da butun dunyada teror simgesi olarak goruluyor, ama burda koru korune savunuyorsunuz?
o zaman şoyle dusunelim benim uyusturucu kullanip kullanmyacagima, kumar oynayip oynamayacagima baskasi mi karar versin? evet baskasi karar versin cunku yuzde 90iniz iradesin zayif kendine engel olamayan insanciklarsiniz. senin dusuncene gore eroin de serbest olsun kokain de hatta adam oldurmek de serbest olsun, benim kimi oldurup oldurmeyecegime baskasi mi karar vericek sonucta dimi
Dezenformasyon yapma ne alaka. 2 çete Türkiye den büyükmüş gibi konuşma.
Bismillah diyen herkese terörist denmiyor. Burada ismi geçen bir grup. Her Bozkurt işareti yapanda terörist olmuyor. Belirli gruplara deniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Ağustos 2024; 11:3:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"sen devlet olarak baska bir sebeple taraf olamazsin"
dostum siz hayati hep boyle matematiksel olarak robot gibi mi yaşıyorsunuz. duygu dusunce, dostluk , vicdan diye birsey yok mu? ufacik cocuklarin masum insanlarin olmesi hergun kafalarina bomba yagmasi, eger bize bir zarar vermiyorsa ses cikarmayalim mi? amerika israili savunuyor, instagram israili destekliyor taziye mesajlarini siliyor? bunlar yapiyor sikinti yok bizim ulke yapinca " yiiiaaaa bize bir zarari yoksa tirif ilimizsin yiaaaaaaaaa"
ulkeyle alakasi yok, kendi inandiklari fikirlere koru korune baglilar, hicbir dogru onlarin fikirlerini degistiremez. son yillarda yayilan militan ateizm bu, islama karsi oyle bir dusmanlar ki , arap dusmanligi aslinda islam onlardan geldigi icin adamlar musluman oldugu icin. muslumanlardan bize ne demezler mesela ne olduklari belli olmasin diye "araptan bize ne" derler. sebebi de araplar bunlari bi savasta satmis mi neymis? sanki ingilizler almanlar amerika israil babasinin oglu bunlarin. lan yine deprem oldu en buyuk yardimi araplar yapti. ulkeye en cok turizm getiri saglayan insanlar araplar. araplarla dertleri yok, tamamen militan ateizmin getirdigi islam dusmanligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X