Şimdi Ara

BTK'nın Instagram'a erişim engeli uygulamasının asıl nedeni ne? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
6.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen kral o cocuk oldu diye bu savas cikti jejejsjsnsnsmsmmsdn keske internete giris icin zeka testi yapilsa da bu adamlarla muhatap olmasak. mesela disarda olsak bi ortamda bunu soylesen hadi kardeşim bak dalgana deriz yol veririz bi daha ortama sokmayiz seni ama intertte yaziyorsun iste bisey de yapamiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt
    Yok dostum kafayı yemedim. Ortadoğuda kim kimi öldürürse öldürsün umrumda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnorieL kullanıcısına yanıt

nerde biri ölurse umrunda olur peki

Kendi yaşadığım ülke harici beni ilgilendirmez

• AnorieL kullanıcısına yanıt

tamam dostum bizi ilgilendiriyor ama. senin dusuncenin kimse icin bi onemi yok o yuzden susmani tavsiye ediyorum

Sen kendi işine bak. Tavsiyende sana kalsın

Mesajın son cümlesini anlayamadım ancak anlayabildiğim kısmına cevap vereyim;

Konuyu çok farklı bir yere çekmişsiniz, mesajımın çocuklarla, ölen masumlarla, bombalarla ya da devam eden savaşla yakından uzaktan bir alakası yok.

Kaldı ki dostluk, vicdan veya duygu düşüncemi sorgulamak kimsenin haddine de değil.

Tepkim, Haması terör örgütü olarak tanıyan bir ülkenin firmasının uygulaması üzerinden Türkiye Cumhuriyeti iletişim başkanlığı hesabı olarak taziye mesajı yayımlanmaya çalışılması ve başından belli olan sonuç yüzünden devletin hükümet eliyle firma karşında taraflaştırılıp, değersizleştirilmesi.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

kendileri taraf degil , bizim devlet taraf diyorsun yani tamam aslan. instagram tarafindan degersizlestirulmek de inan gram onemi yok bizim icin. senin icin varsa gidip amerikaya yerlesebilirsin. mesajinin masum insanlarla cok alakasi yok demissin. "Vatan bütünlüğü, ulusal çıkarlar, güvenlik gibi konular söz konusu değilse;

Sen devlet olarak başka bir sebeple taraf olamazsın, hükümet olarak da buna çanak hiç tutamazsın."

bu ne demek? kendi yazdigin seyin aciklamasini da ben mi yapayim sana. eger bize bir zarar gelmiyorsa umrumuzda olmasin diyorsun acik acik . sonra gelip yiieaaa ben masum cocuklara bisey demedim yiiiaaaa vicdan yieaaaa falan diyorsun

Öncelikle üsluba dikkat edelim, mahalle kıraathanesinde okeye dönmüyoruz.

Mesaj yazdığımız kişinin bize karşı üslubu önemli bir kriter, bunu bilmiyorsak öğrenelim.

Cevaben mesajlarımızı da okuduğumuzu anladıktan sonra yazarsak daha etkili, daha anlamlı olur.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

himm oyle mi olmus knk

• sething kullanıcısına yanıt
    taliban kafası daha... terörist için ne ağladınız be...

taliban kafası almaz ki... sen yap sende kazan... islami terörist diye haması savunursunuz anca...

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    arap tapıcılığı... araplara secde yapıyorlar...

• En zeki en akıllı sensin

Senin gibileri almıyorlar asıl ortamlara dünyadan haberin yok herhalde :D 60 yaşındaki dedelerle takılırsın artık kıraathanelerde.

• BTK başkanımız sansür öyle uygulanmaz böyle uygulanır demek istemiş...

• tamam kanka taliban kafasi diye bisey ogrenmissin yazip duruyorsun :d afferin en cok kelime dagarcigi sende var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.