Şimdi Ara

BTK toplantısının ardından Meta'dan ilk açıklama: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fahreddin reyizin de dediği gibi yerli ve milli instagram kurulsun.Adı da Ümmedgram olsun.BTK toplantısının ardından Meta'dan ilk açıklama: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' 

BTK toplantısının ardından Meta'dan ilk açıklama: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz'
  • Ben meta şirketinin yerinde olsam facebook ve whatsapp uygulamalarını türkiyeye kapatırdım. Bakalım sonra yasakçılar ne yapacak?

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Kapatsın her iki taraf kaybeder hem müşteri kaybeder devlet te vergi kaybeder

• Ellbette seve seve elinizden geleni yapacaksınız Türkiye Cumhuriyeti devletine itaat edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

ümmedin sabrını taşırmasınlar.

akp her gün oy kaybediyor ama olsun.

yerli ve milli olmak lazım.

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt

Devlet işleri yürümez bile. Devlet görevlileri de whatsapp kullanıyor. Metanın platformları olmasa sosyal medyada birşey kalmıyor ki.

• İki gün sonra yerli ve milli instagram (akpgram) kuralım gibi bir açıklama yapacaklar gibi hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergisini vercek yok öyle yağma

• yerli ve milli uygulamamız instoggram açılmalı artıkkk

• Instagram'ın açılmasını istiyorum

• şirketi olanlar dayanamıyor..BTK toplantısının ardından Meta'dan ilk açıklama: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.