|
Bildirim
Bu engel durumu "bazı şahıslar tarafından" neden abartıldı, sorması ayıp sosyal medyasız duramıyor musunuz? Bunun gibi ortamların yerli alternatifi olsa çok iyi olurdu, gerçi denendi ama halk tarafından gerekli desteği göremediler. Örneğin Yaay ve Touchapp...
Meta bile kendi platformuna getirilen engel karşısında bu kadar tepki vermemiştir, bazılarının verdiği tepki kadar... |
sosyal medya olmayınca aldatma ahlaksız kötü insanlar olmayacak zannediyor |
Sosyal çöplüklerden hazetmem kullananlarda o çöğlüğün daimi müdavimleri olmuş oluyorlar.
|
yarın öbür gün bunu savunanlar giyim kuşam sac traşına kadar herşey yasaklanırsa ne yapacaklar çok merak ediyorum.neyse bu sayede instagram kullanan çok ak partili var. bu konu oy kaybettirir. |
Sosyal medya kanalizasyonundan; - aldatmalar, - yuva yıkmalar, - ahlaksızlıklar, - ‘iş atmalar’ - her türlü şeytani p*slik, yayılıyor çünkü. Develer dikenli bir bitki severler ağızlarına diken bata bata kanatsa da yine de yer o bitkiyi. Bizimki de o hesap. Maalesef bu kanalizasyonun bağımlıları var. Ekmek gibi su gibi bişey zannediyorlar bu kanalizasyonları. Halbuki evlerine, ailelerine her türlü şeytani p*slik bu kanalizasyonlardan yayılıyor.. https://webdosyasp.diyanet.gov.tr/muftuluk/UserFiles/sakarya/UserFiles/Files/VAAZ%20Sosyal%20Medya%20ve%20Aile%20Yapımız%20Üzerindeki%20Tahribatları.Abdullah%20Nuroğlu_889155a3-a0b3-4f6c-9dad-65feb9589338.docx |
Olayı sadece sosyal medyanın kapatılması olarak algılayanlar gerçekten ilginç. Instagram hesabım bile yok. Çoğu yönden de eleştiriyorum. Ama bir kişinin dudağından çıkan laf ile milyonları ilgilendiren bir konuda karar verilemez. Ülkeler adalet yolu ile kanunlar aracılığı ile yönetilir. Karşı çıkılan işte bu kanunsuz düzen. O zaman o bir kişi, kanuna uymayacak şekilde işinize gelmeyen bir konuda karar alırsa ne olacak.
Anayasa ve kanunlar işte o bir kişinin Cumhurbaşkanı kararı bile olsa, insanlar üzerindeki kararlarının, geri dönülemez yada onarılamaz zararlarını engellemek için ve herkes arasındaki ilişkileri bir kişinin tarafına doğru evrilmeyecek şekilde gitmesini engellemek için düzenler. Şu anda maalesef gidilen yol 1> herkes. Hani dünya >5 ti. Eleştirdiğiniz şeyi yapmayacaksınız. Kusura bakmayın herkes sizin taşıdığınız hassasiyetleri taşımıyor. Saygı duyuyorum hassasiyetlerinize. Ama sizin gibi düşünmüyorum. Düşünmekte zorunda değilim. Anayasayı ve yasaları da benim düşünceme saygı duyulmadığı için destekliyor ve uygulanmasını bekliyorum. Karşı çıkmamda ki sebepte, özgürlüklerimin adı ne ise onun kimsenin iki dudağının arasında olmasını istememem. |
Hayatları instagramdan ibaret ve bunu özgürlük adı altında savunuyorlar.
|
Fahreddin reyizin de dediği gibi yerli ve milli instagram kurulsun.Adı da Ümmedgram olsun. |
Sosyal medya lağım çukurları uğruna kendi ülkesine düşman olan tipler çok fazla. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sosyal medya kanalizasyonundan; - aldatmalar, - yuva yıkmalar, - ahlaksızlıklar, - ‘iş atmalar’ - her türlü şeytani p*slik, yayılıyor çünkü. Develer dikenli bir bitki severler ağızlarına diken bata bata kanatsa da yine de yer o bitkiyi. Bizimki de o hesap. Maalesef bu kanalizasyonun bağımlıları var. Ekmek gibi su gibi bişey zannediyorlar bu kanalizasyonları. Halbuki evlerine, ailelerine her türlü şeytani p*slik bu kanalizasyonlardan yayılıyor.. https://webdosyasp.diyanet.gov.tr/muftuluk/UserFiles/sakarya/UserFiles/Files/VAAZ%20Sosyal%20Medya%20ve%20Aile%20Yapımız%20Üzerindeki%20Tahribatları.Abdullah%20Nuroğlu_889155a3-a0b3-4f6c-9dad-65feb9589338.docx < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sosyal medya olmayınca aldatma ahlaksız kötü insanlar olmayacak zannediyor |
sosyal medya fenomenleri burada olduğunuzu biliyorum artık neyin ne olduğunu iyicene gördünüz anlatınırsınız açılınca videolarınızda korkaklık yaptınız bir çok kez şimdi kapanınca ağladığınızı iyi biliyorum umarım akıllanmışınızdır |
|
Sosyal medya lağım çukurları uğruna kendi ülkesine düşman olan tipler çok fazla. |
yarın öbür gün bunu savunanlar giyim kuşam sac traşına kadar herşey yasaklanırsa ne yapacaklar çok merak ediyorum.neyse bu sayede instagram kullanan çok ak partili var. bu konu oy kaybettirir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 5 Ağustos 2024; 17:11:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Ağustos 2024; 19:50:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |