Şimdi Ara

xCloud Türkiye'ye gelmesini talep ediyoruz [tweet hareketi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xCloud, Microsoft'un oyunları sunucu üzerinden oynamamızı sağlayan hizmetidir. Geforce now gibi. Ondan farkı Game Pass Ultimate içerisinde ve oyunlara ekstra ücret ödemeden, bulut destekli kütüphane üzerinden oynanmasını sağlar.
    Bildiğiniz gibi GeForce Now ülkemizde turkcell ortaklığıyla Türkiye sunucularinda kullanılıyor.

x Cloud özelliğininde Türkiye üzerinde sunucu açmasını veyahut halihazırda olan sunucularıni aktif etmesini talep ediyoruz.
    Özellikle yaşanan olumsuz ekonomik sıkıntılar neticesinde bu tarz hizmetler biz oyuncular için önemli olmakta.

Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim. Konuyu öne çıkararak daha fazla kişiye ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Twitter dan @XboxSupport ve @TurkiyeXBOX a tweet atıyoruz yada retweet paylaşabilirsiniz.

-----------

Merhaba,
    Xbox Türkiye kullanıcısı olarak uzun süredir ülkemizde xCloud un hizmete girmesini bekliyoruz. 
    Özellikle Xbox konsoluna sahip olmayanlar için oldukça rekabetçi bir servis olduğundan biz topluluk olarak artık bu hizmete erişmek istiyoruz. @XboxSupport @TurkiyeXBOX

ID:

Hi,
    As a Xbox Turkey user we are waiting for xCloud to be available in our country for a long time.
    We as a community now want to access this service, as it is a very competitive service especially for those who do not have an Xbox console.
    @XboxSupport @TurkiyeXBOX
    ID:

Örnek tweet

xCloud Türkiye açılış sürecini başlatsak bile herkese yarar sağlar. Konsol, mobil, PC tüm oyuncuların desteğini bekliyoruz. Tüm platformlarda kullanılabiliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 17 Ocak 2023; 9:30:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2 yıldır betadan çıkamayan, 720p üzeri görüntü veremeyen ona rağmen pikselleşme sorununa çözüm getiremeyen bir sistemin Türkiye'ye açılması için bence çok erken.
    O kadar ağır kanlı bir geliştirme süreci varki sistemin hayret ediyorum açıkçası. Piyasayı domine edecek bir sistemin var ama kullanamıyorsun. Microsoft teoride mükemmel ama pratikte rezalet maalesef.
    Yapay Zekanın Yanıtı

xCloud Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Oyuncuların merakla beklediği xCloud, Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Microsoft'un bulut tabanlı oyun hizmeti olan xCloud, birçok ülkede oyunculara erişim sağlıyor ancak Türkiye'de henüz kullanıma sunulmadı.

xCloud ile oyuncular, güçlü bir oyun konsoluna sahip olmadan bile en yeni oyunları yüksek kalitede oynayabiliyorlar. Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ile erişilebilen xCloud, mobil cihazlar, tabletler ve bilgisayarlar gibi çeşitli cihazlarda kullanılabiliyor.

Türkiye'deki oyuncular, xCloud'un Türkiye'ye ne zaman geleceğini merakla bekliyorlar. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen, bazı kaynaklar xCloud'un 2023 yılında Türkiye'de kullanıma sunulabileceğini öne sürüyor.

xCloud Türkiye'ye geldiğinde, oyuncuların en yeni oyunları bulut üzerinden oynayabilecekleri ve yüksek kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabilecekleri bekleniyor. Türkiye'deki oyuncular, xCloud'un gelişini sabırsızlıkla bekliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim mesaj daha güzeldi :)

umarım bir sonuç alırız.

• Umarım bir sonuc cıkar destek ıcın ne gerekıyorsa yaparım cunku guzel bır teknolojı bundan uzak kalmamız kotu oluyor VPN lerle ugrasıyoruz gereksız zorluk.

• samsung un yeni model tvlerinde denedim.nerdeyse konsol kalitesinde hizli bi sekilde oyun oynadim. umarim turkiyeye gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım gerçekleşir

• GeforceNOW geldide noldu Game+ diye bişeye çevirdiler.

Dandik TESLA T8 T10 gibi gtx 1060 gücünde ekran kartlı sistemlere baglıorlar herkesi. 60fps alabiliosan öpüp başına koyuyorsun.

Pixelleşmelerde cabası.

80mb download 7 mb upload 4ms speedtest %0 packet los %0 jitter Turknet VDSL ile

aşagıdaki gibi oyun deneyimi sunuyor.

Ultron HDyoutube
    Far Cry 6 running on GeForce Now. Powered by PentaNet (Australia) Specs: CPU: Intel CC150 @3.5 GHz GPU: Nvidia Tesla T10 16GB RAM: Extremely High (Server) #Geforcenow @geforcenowpoweredbypentane7972 #FarCry6 #benchmark Timestamps: 00:00 Introduction Sequence 00:10 Gameplay 02:00 Benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=bG-13S9sRPc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 17 Ocak 2023; 13:0:4 >
  • oo hemen yazalım twitterdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelirse 45 tlye(hatta toplu alinca ara ara 30) oyunlar dahil cloud servisi

Zam yapabilirler ama turkiyeye geldi diye

Su an birkac ayarla avrupa sunucularindan oyun oynanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır mail atarak ya da sosyal medyada birilerini etiketleyerek bir şeyleri değiştirmeye çalışanları gördükçe üzülüyorum. Dostlarım, bu sistemler o bölgenin durumu uygun olduğunda ve onlar istediğinde gelir. Çabanızı görmek güzel ama boşa umutlanmayın.

• Ülkemizde ciddi sayıda gamepass abonesi var biraz üzerine düşülse olmayacak şey değil güzel olur.

• Fiber interneti olan kişi sayısı bile azken onu kullanan olmaz neden gelsin ki gfnowun altyapısı bile rezalet durumda

• VPN le Avusturya üzerinden xclod da oyun oynamaya çalışan biri olarak bu konuyu destekliyorum.

• Gelirse bi daduna bakarız. Konsol işini komple bıraktık ama xCloud televizyonda telefonda baya iş görür. Destek  

• Konuya giren arkadaşlardan ricamız lütfen "öne çıkar" butonuna basınız..

• Artık gelmesi gerekiyor. Zaten birçok kişi 3 yıllık Game Pass Ultimate üyeliği almıştı. Geforce Now bazen sorun çıkarsa da iyi çalışıyor.

• Ben kullandım 720p üzerinde görüntü vermiyor sanırım en az 1080p desteği de gelmeli. (Klavye mouse desteği halen yok, gamepad istiyor.)

• 2 yıldır betadan çıkamayan, 720p üzeri görüntü veremeyen ona rağmen pikselleşme sorununa çözüm getiremeyen bir sistemin Türkiye'ye açılması için bence çok erken.
    O kadar ağır kanlı bir geliştirme süreci varki sistemin hayret ediyorum açıkçası. Piyasayı domine edecek bir sistemin var ama kullanamıyorsun. Microsoft teoride mükemmel ama pratikte rezalet maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.