Şimdi Ara

xCloud Türkiye'ye gelmesini talep ediyoruz [tweet hareketi] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 aylık(tek seferde-totalde 36ay) kendi live gold sayfasından alarak 950ye mal edebilirsin 3 yıllığı. Game pass ana konusunda yeterli bilgi paylaşımı yapıldı bununla ilgili . Yine uyguna geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    1 yıllıkta olur teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben tweet i attım arkasından xboox bana tweet yazdı karşılaştığınız sorun ile direkt mesaj almak için official twitter hesabını takip edin diye

• 4090 ve 13900k var kafa rahat

• berkayjan kullanıcısına yanıt

Yunanistanda Azure servisleri var ama o da açılalı çok olmadı. Xcloud olduğunu sanmıyorum. Olsa bile coğrafi haritayla, internet haritası fark edebiliyor biraz. Bu yüzden ne kadar verimli olur bilemiyorum. Zaten daha servis tam çıkışını yapmış durumda değil. İlerleyen zamanlarda belki dediğiniz gibi, Avrupa sunucularını bize açarlar.

• keremec kullanıcısına yanıt
    Yunanistan çok fark eder. çok yakında buraya gelir buradan oynarız diyordum da bunun üzerinden çok zaman geçti.
    Yunanistan a gelmesi hemen hemen yerel sunucuya yakın performans verir. Almanya Avusturya ve İtalya gibi ülkelerde yine oynanıyor ama arada gecikme oluyor yine de.

Umarım olumlu bir geri dönüş alırız. uzun vadeli olarak Microsoft a sesimi duyurmaya devam edeceğim ben. bir ihtimali yakalamak için

• Herkesin katılması gerekiyor, Geforce now kullanmıyorum, aktif olsa bile xCloud kullanmayacağım, amaç rekabetin artması bu durum her zaman kullanıcıya yarar.

• Bir an önce şu servisleri aktif etmeleri lazım Türkiye’de. Konsollar ve gaming pclere ulaşım ekonomik kriz sebebiyle her geçen gün zorlaşıyor. En azından alırız bir kontrolcü bakarız yolumuza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bir geri dönüş alamadık. Bot cevaplar haricinde.

Yine de talebimizi iletmemiz de bir şey.
    Buradan talep olduğunu görmelerini sağlıyoruz.

Bu yüzden konu, güncel.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.