< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
xCloud Türkiye'ye gelmesini talep ediyoruz [tweet hareketi] (2. sayfa)
-
-
Ben eu sunucularında Türkiye'de oynayabiliyorum. 1 aydır kullanıyorum. Yağ gibi akıyor.
-
Güzel konu ve bencede şu dönemde ekonomik açıdan en iyi adım olur. Konsolsuz 50 100mbitle fıstık gibi olacaktır. Vpn ile deneme şansım oldu öyle bile 100mbit ile akıyor ama direk vpnsiz mükemmel olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun bir süre daha geleceğini düşünmüyorum.
beyler maalesef bir gerçek var ki Türkiye'de 3 senelik gamepass alınan parayla (yaklaşık 30 euro yapıyor) avrupa'da 2-3 aylık gamepass anca alınıyor.
Getirisi bu kadar düşük bir pazara kimse cloud servisi için yatırım yapmaz.
Gamepass'i ucuza verebilmelerinin sebebi bir kayıpları yok, zaten bu oyunların kullanım haklarını alıyorlar, Türkiye'nin ekonomik durumu da ortada dolayısıyla makul fiyattan buradaki pazarı kendine bağlıyor.
Ancak cloud servisi için ciddi bir yatırım gerekir ki bu yatırımın karşılığını ne kadar alabilirler tartışılır.
-
Yurt dışında 4k 2k var mı ki zaten? 1080p vericez dedi adamlar.
Bunun geforce'tan farkı gamepassteki oyunların sisteme dahil olması bu arada. 1080p gelse bile alınır.
-
Türkiye'ye gelmesi için onlarca defa yazdım twitter'den bugüne dek. Umarım da gelir. Fakat 720p durumu gerçekten çok kötü. 11'' tablet ekranında bile görüntü çok kötü geliyor 720p'de. Bir çok defa heveslenip görüntüyü görüp oynamaktan vazgeçtiğim bir servis şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi modellerde denediniz mümkünse yazar mısın ? microledleri görme şansın oldu mu ? yoksa oledlerle filan mı
-
Türkiye lokasyonlu Azure servisi yok Microsoftun. Önce onu getirmeleri gerekiyor.
-
Kesinlikle bizde kullanmalıyız.
-
benim bildigim samsung 2021 ve 2022 modellerinde direk xcloud programi var. ben qn91b modelinde denemiştim yurt disinda.
Hocam nasıl oynuyorsunuz vpn ilemi
-
cloud sayfasını vpn ile giriş yapın akabinde cloud sayfasının aktif kendi bölgenizde olmuş gibi olduğunu göreceksiniz. bulut destekli oyunları bundan sonra vpn i kapatsanız dahi oynayabilirsiniz. genel mantık bu. dil bölge kısmından Almanya veya Avusturya yapmalısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelmeli bencede
Far Cry 2 'den hallice
-
Gelsin ya hem tv hem konsoldan rahat oynariz
2021 2022 modelerde oluyor
Samaung 2021 2022 modelerde stadia amazon luna iclod hepsi var ama malesef suanlik tr de yok
Türkiye'de bu forum internette AKK denen garabeti kaldırdı. Hafife almayın derim burayı.
-
İlla Türkiye'de olmasına gerek yok. Komşu ülkelerde olması iyi bir ping için yeterli Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya vs.
-
Birşey sormak istiyorum. Gamepass 3 yıllık açık kapatılmış. Ben şuan 4 adet 300₺ 1 yıllık live gold alıp sonra 1 aylık ultimate eklesem işler mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X