Şimdi Ara

BTK:Turkcell'in yeni ZAMLARI inceleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Sempati duyarak hizmet aldığım bir tane kuruluş kalmadı ya

Bu kurulus dedıklerınız zaten vatandasın sırtından gecınen asalak kurumlar.Bunlar kar etmedıkce gozlerı doymaz.Ondan dolayı yaptıkları her sey mubah sayılmalı.Devletcılık modelını beceremeyenler boyle vatandası becerebılecek kurulusları yarattılar...Bır zamanlar devletcılıgı elestırıyorlardı ıste ozellestırme ve sonucları bunların elıne allah dusurmesın derım.Dun ınternetten turkcell web sayfasına gırmek ıstedım yaklasık 30 dk ugrastım sonunda ya sıfrem hatalı yada telefon numaram hatalı oluyormus.Anladıgım kadarıyla aptal muammelesı yapıyor.Yanı 30 dk bı web sayfasına gıremıyorsam oyle olmalıyım.Ama sanırım olay oyle degıl musterı hızmetlerını aramam gerekıyormus buda demmekkı tlf hattını kullanmam gerekıyor,Tabı buda oluyorkı bu sorunu sormam ıcın Turkcell ın degerlı zamanlarını aldıgım ıcın 3 5 kurus turkcelle para odemem gerekıyor.Krız galıba vatandası kerız yerıne koyan asalaklardan ılerı gelıyor cebımızdekı 3 5 kuruus nasıl koparabılırıız aklıyla somurmeyı adet edenlerrın gercek yuzlerı gıttıkce daha belırgen oluyor.Derımkı Tlf gerekmedıkce kullanmayın geyık muhabettlerden uzak durun.su Zamanda yapılan zamların hıc bır gerekcesı olamaz...

• Arkadaslar şikayet edelim etmesine de bu sahtekarca ve ahlaksızca davrananlar istediği zaman değişiklik yapma hakkına sahiptir gibi bir dipnot düşmüyorlar mıydı her zaman? Bunun arkasına sıgınamazlar mı?
  • Turkcell çok yanlış adımlar atıyor. Kendi hazin sonunu kendi getiriyor. Böyle olursa müşteri kaybı daha da artacak. Kendisine kesilen cezaların faturasını müşterilerine gönderiyor. Dikkat edin son attığı zam ve müşteri aleyhine olan adımların tamamı Kamu1200 değişikliğini takiben oldu. Onun acısını diğer tarifelerden çıkarıyor. Sanıyorum bu değişikliklere BTK müdahale edemez, çünkü herhangi bir taahhüdü yoktu Kamu 1200'de olduğu gibi. Bence Kamu 1200'den sonra da zaten BTK'nin müdahalesine açık bir iş yapamaz, buna cesareti olduğunu sanmıyorum.
  • Turkcell'e hiç bişey olmaz.daha fazla damarına basmaz devlet.
    Turkcell gibi büyük şirketler asıl bu ülkenin patronu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

Turkcell'e hiç bişey olmaz.daha fazla damarına basmaz devlet.

Öyle olsa Vodafonu'u bu ülkeye sokmaz superonline fiber i çok daha hızlı yaygınlaştırır ve tt yi bitirirdi.Digiturk'ün maçları kaybetmesi zaten sonları olur. Bu ülkede patron çok ama Turkcell'in bu denli güçü olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

Turkcell'e hiç bişey olmaz.daha fazla damarına basmaz devlet.

Öyle olsa Vodafonu'u bu ülkeye sokmaz superonline fiber i çok daha hızlı yaygınlaştırır ve tt yi bitirirdi.Digiturk'ün maçları kaybetmesi zaten sonları olur. Bu ülkede patron çok ama Turkcell'in bu denli güçü olduğunu düşünmüyorum.

Vodafonenun ülkeye girmesi Turkcelle bağlı olamaz bence.
    Turkcellin patron olduğunu düşünmüyorum esas patron TT'dir
    Avea ve sabit hatlar onun elinde her yöne paketleri çıkartsa hattı tarifeyi götürür karı(belli yaş grubu için) evde onlarca yaşlı var akşam millet evinde oluyor genelde sohbetini sabit hattan yapar.Çoğu yaşlı kontör bilmez mesaj nedir bilmez.size bakış açısı farklı gelebilir ama
    Ama büyükler karlarından kısmak istemiyor.
    TTnin sabit hat vurgununu durdurabilen varmı YOK
    ama Turkcelle cezalar kesiliyor
    TR'de İletişim devi her ne kadar yanlış yolda olsada TT'dir

• Merhaba;

Bugün gazetede okudum, Süreyya Ciliv ylın En Profesyonel Yöneticisi seçilmiş! Demek bu kadar kazıklayan bir şirketi yönetmek ve bu kararları vermek profesyonellik oluyor!
  • botaş İhalesini kazanan Turkcell, beş bin kilometreyi bulan altyapıya 15 yıl için 21 milyon Euro ödeyecek. turkcell abonesi artık kara kara dususnsun..
  • turkcell de medya patronları gibi.

Başbakan Aydın DOĞAN ı nasıl gemiye aldıysa Turkcell ide alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre555

botaş İhalesini kazanan Turkcell, beş bin kilometreyi bulan altyapıya 15 yıl için 21 milyon Euro ödeyecek. turkcell abonesi artık kara kara dususnsun..

21 Milyon Euro Turkcell için para mı sence? Tabi 21 Milyar demek istemiş olabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre555

botaş İhalesini kazanan Turkcell, beş bin kilometreyi bulan altyapıya 15 yıl için 21 milyon Euro ödeyecek. turkcell abonesi artık kara kara dususnsun..

21 Milyon Euro Turkcell için para mı sence? Tabi 21 Milyar demek istemiş olabilirsin.

21 milyar euro turkcellin piyasa değerinden bile fazla :)
  • Bir şikayet dilekçesi yazıp aynı yazıyı
    -Telekominikasyon Kurumuna
    -Tüketici Derneklerine
    -Turkcell e
    -Rekabet Kurumuna
    -Sanayi Bakanlığına

yollayın sizin gibi binlerce kişi aynı şeyi yapsa çok kısa bir zamanda geri adım atacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

Bir şikayet dilekçesi yazıp aynı yazıyı
    -Tüketici Derneklerine
    -Turkcell e
    -Rekabet Kurumuna
    -Sanayi Bakanlığına

yollayın sizin gibi binlerce kişi aynı şeyi yapsa çok kısa bir zamanda geri adım atacaklardır

burda resmi bir dille iyi acıklanmis matbu bi dilekce hazırlasak da aynisini yollasak.. mesela ben dilekce yazmaya kalksam nasi yazarim ne yazarim bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

Bir şikayet dilekçesi yazıp aynı yazıyı
    -Tüketici Derneklerine
    -Turkcell e
    -Rekabet Kurumuna
    -Sanayi Bakanlığına

burda resmi bir dille iyi acıklanmis matbu bi dilekce hazırlasak da aynisini yollasak.. mesela ben dilekce yazmaya kalksam nasi yazarim ne yazarim bilemiyorum

Dilekçenin belli bir kuralı yoktur..

Nereye yazdığınızı belli edin yeter..

xxxx bakanlığına yada kurumuna gibi.

• Turkcellinin gücü turkcellin öpüş gücü.. Yaşasın artık onu da öpecek, belalısı bir kurum var ; BTK
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.