Şimdi Ara

BTK:Turkcell'in yeni ZAMLARI inceleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTK yetkilileri Turkcell'in zam yapması konusunda birçok şikayet aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini açıkladı.Dün yapılan zammın ardından BTK sitesinin online şikayet bölümünden çok fazla şikayet aldıklarını söyledi.
    İleriki günlerde KAMU tarifesinin başına gelenler olacak gibi duruyor
    DipNot:Turkcell Vodafone'nun CEPKAMU VE CEPÇİFTÇİ tarifelerini şikayet etmiş.
    KAYNAK:BTK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

• Vodafone Cep Kamu neden şikayet edilmiş

En kötü kamu tarifesi diyemi :D
  • Biraz önce aradım müşteri hizmetlerini. Bu kadar fahiş zam yapılır mı. Ayıptır şerefsizliktir.

60+60 paket kullanıyorum 2 yıldır. 14 liradan 19 lira yapmışlar. Bizbize ye geçmek istedim. Onda da sabit ücret 5 tl dakikaso 47,5 diğer yöne 0,64 kuruş. El insaf yani. Kontörlüyemi çevirsem ne yapsam bilemiyorum.
  • Ergenekon bile bu kadar açık vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone Cep Kamu neden şikayet edilmiş

En kötü kamu tarifesi diyemi :D

Vodafone Cep Kamu mükemmel bir tarife Turkcell'e batmış olsa gerek :) adamlar önce 35 sonra 45 şimdi de 59 diyor
  • Her yöne 600 dk 40 TL..

Avea her yöne 600DK 39 tl..

EĞer dakilaar 6 ay değilde devamlı olsa çok güzel olurdu :)
  • turkcell online işlem ve iletişim merkezleride şaşkın bu duruma adam kendisi tüketici mahkemesine gidip şikayet etmiş. turkcell çalışanı tarifeyi bize satarken 45 lira 2011 e kadar diye kandırırken saklı tuttukları haklardan haber vermiyorlardı şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: experimente

turkcell online işlem ve iletişim merkezleride şaşkın bu duruma adam kendisi tüketici mahkemesine gidip şikayet etmiş. turkcell çalışanı tarifeyi bize satarken 45 lira 2011 e kadar diye kandırırken saklı tuttukları haklardan haber vermiyorlardı şerefsizler

Merak etmeyin bir şey olmaz Tüketici mahkemesinde şikayet eden kazanır oradan ana anlam olarak 45 TL nin 2011 e kadar olacağı yazmıyormu.Diğeri fasofisodur ana anlamda tahahüt edilen ve ilk göze çarparak sizi yönlendiren tahahüt önemlidir.
    Diğer yazıların okunur boyutta olması önemli T.Kanununda o yazıların kaç punto olabileceği bile var.Burada önemli olan o yazı ilk okunduğunda ne anlaşılıyor normal zekalı bir insan ne anlar o önemli hem şikayet edin hemde şikayetten sonra makul süre bekleyip hattı taşıyınız taşımadan öncede tarife ile ilgili BTK yada şikayet ediniz...
    iyice kural kanun dinmlemez oldular sesimiz çıkmazsa devamıda gelecektir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

Orijinalden alıntı: experimente

turkcell online işlem ve iletişim merkezleride şaşkın bu duruma adam kendisi tüketici mahkemesine gidip şikayet etmiş. turkcell çalışanı tarifeyi bize satarken 45 lira 2011 e kadar diye kandırırken saklı tuttukları haklardan haber vermiyorlardı şerefsizler

Merak etmeyin bir şey olmaz Tüketici mahkemesinde şikayet eden kazanır oradan ana anlam olarak 45 TL nin 2011 e kadar olacağı yazmıyormu.Diğeri fasofisodur ana anlamda tahahüt edilen ve ilk göze çarparak sizi yönlendiren tahahüt önemlidir.
    Diğer yazıların okunur boyutta olması önemli T.Kanununda o yazıların kaç punto olabileceği bile var.Burada önemli olan o yazı ilk okunduğunda ne anlaşılıyor normal zekalı bir insan ne anlar o önemli hem şikayet edin hemde şikayetten sonra makul süre bekleyip hattı taşıyınız taşımadan öncede tarife ile ilgili BTK yada şikayet ediniz...
    iyice kural kanun dinmlemez oldular sesimiz çıkmazsa devamıda gelecektir.....

Evet katılıyorum şikayet etmek gerekiyor. Fakat birilerinin insanların bu şekilde vakitlerini alarak sıkıntılı işlerle ugraştırmalarına dur demesi gerek bu adamların

• Bende aşağıdaki mesajı yolladım hemen nasıl olmuş

Türkcell'in tüketici alehyine habire tarifelerin fiyatlarını değiştirmesi ve paket fiyatlarına aşırı zam yapmasına müsade etmemenizi istiyorum.Halkımızın ekonomik durumu bellidir.İkincisi türkcell'in ucuz fiyatla kampanya yapıp milleti tarifeye topladıktan sonra fiyata zam uygulama sahtekarlığına bir son verin.

Kamu tarifelerindeki abuk subuk değişim ve aşırı fiyatlara dur demenizi ve tüketiciyi bu tekel zihniyete korumanızı istiyorum.Yıllardır tekel zihniyetle türkcell şebeke içi dahil aşırı faiş fiyatla hep iletişimi sağlattırmıştır.Allah'tan piyasaya avea ve vodafone geldide türkcell'in faiş fiyat uygulamalarından bir nebze olsun kurtulduk.

Lütfen kamu tarifeleri-Alo paketlere yapılan zamları durdurun.İkincisi bazı tarifelerde dakika bitiminde 70 kuruşa varan şebeke içi ve dışı ücret uygulanıyor.Bu resmen soygundur 64 kuruşa telefon araması olurmu.Bir ekmek parası demek 64 kuruş ekmeği bile geçiyor.

Avea ve vodafone dakika bitiminde 24 kuruş ücret yansıtırken turkcellde bu fiyat 64 kuruşa kadar çıkıyor buna son vermenizi istiyorum.Bir çok kişi türkcellden şikayetçi

• TURKCELL e kapak attılar Doğan gibi 3 kağıt bunlarda.

turkcell ciler piyasada yok.
  • turkcellciler ne ya.turkcellciler vodafone cular diye bi grupmu var.takımmı tutuyorsunuz.
    beğendiğiniz operatör olur beğenmediğiniz olur.benim en beğendiğim operatör turkcell.ama bu demek değildir turkcellin her yaptığı doğru.hakediyorsa alsın ceza.
    sen vodafone u bu kadar övüyorsun acaba o bunları hiç yapmıcakmı abone sayısını arttırınca
  • suç suçtur kim olursa olsun cezası verilmeli.

Varsa ortaya cıkarsınlar memnun olurum. turkcellciler vodafone ccularr diye ayrım yapmıyorum sadece taraftar kullancıılar var ondan söylüyorum şuda bir gerçek turkcell kadar kimse "VURGUN" yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 9 Ocak 2010; 13:50:50 >
  • zamanında öyleydi.çünkü tekeldi.hangi firma tekel olursa mutlaka vurgun yapar.
    gerçi hala tekel ancak cidden hizmetleri kaliteli.tek kusuru belki ücretleri hala.
    kaybı yaklaşık %2.5 abone sayısında.
    Turkcell zamanında MNTyi çok engellemeye çalıştı.hatta Türkiyede 3g bu yüzden çok gecikti.çünkü avea ve vodafone MNT olmadan 3g ihalesine girmeyeceğiz demişlerdi.
    Turkcell beklediğinden az kayıp verdi yinede.ama zaman ne gösterir bilemem tabi
  • üzgünüm arkadaşlar ama TURKCELL kaliteli tamam ama bu milletede bu kadar enayi yerinekoyup ardı ardına zam yapılmaz
    yaparsa çeker gider akıllı olanlar
  • Sempati duyarak hizmet aldığım bir tane kuruluş kalmadı ya
  • 12 yıldır tcell abonesiyim, yani rekabet olmadan turkcell tekelken en çok sevilenlerden birisi benim. bundan 5-6 sene once 90 100 tl faturalar öderdim, avea voda gelince biraz adam oldular sandım ama buraya kadarmış. 35 dediler 45 oldu şimdi 69 el insaf. bitti abi bu iş ptesi gidiyorum kapatıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

12 yıldır tcell abonesiyim, yani rekabet olmadan turkcell tekelken en çok sevilenlerden birisi benim. bundan 5-6 sene once 90 100 tl faturalar öderdim, avea voda gelince biraz adam oldular sandım ama buraya kadarmış. 35 dediler 45 oldu şimdi 69 el insaf. bitti abi bu iş ptesi gidiyorum kapatıyorum .

Turkcell'in güzel dünyasından bi yıldız daha kayıyor

• öyle hocam sen de dikkat et hangi yıldızın nereye kayacağı hiç belli olmuyor bu devirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

ebruli26

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.