Şimdi Ara

BTWIN COUNT 4 KM SAYACI HAKKINDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben de kablolu ürün tercih ettim sipariş verdim. Biraz kullandıktan sonra count 8e geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında gerekli ama şüphede kalıyorsanız para sıkıntısı mevcutsa android telefonunuza indirin endomondoyu temiz mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

aslında gerekli ama şüphede kalıyorsanız para sıkıntısı mevcutsa android telefonunuza indirin endomondoyu temiz mis

assize 880 aldım idareten :) program olarak Exclo ve strava var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 1 Mayıs 2014; 21:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

aslında gerekli ama şüphede kalıyorsanız para sıkıntısı mevcutsa android telefonunuza indirin endomondoyu temiz mis

Stravayıda eskiden kullandım o da çok hoştur.hatta ekranda endomondoya göre daha fazla bilgi gösteriyor.iyi seçim.mola verince cepten çıkarıp bakarak kullanıyom.

Hayırlı olsun sayacınızda.insanın gözleri sürerken de hızını falan arıyor ne olursa olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Stravayıda eskiden kullandım o da çok hoştur.hatta ekranda endomondoya göre daha fazla bilgi gösteriyor.iyi seçim.mola verince cepten çıkarıp bakarak kullanıyom.

Hayırlı olsun sayacınızda.insanın gözleri sürerken de hızını falan arıyor ne olursa olsun

sağolun Teşekkürler. Aslında btwin alacaktım ancak kullanıcı yorumları birbirinden çok farklı. Birinin ak dediği öteki için nasıl kara oluyor anlayamadım. Yorumlar o kadar zıt birbirine.

• Aynen.bu sayaç işi biraz şaibeli.
    Birisi 3 kattan düşürüyo kırılmıyor diğerine taş çarpıyor parçlanıyor falan.

Siz güle güle kullanın gittiğa kadar.hem sizinki diğer modellere göre ucuz da sayılır.fazla can yakmaz

• beyler bu cıhazın tekre takılan kısmı kayboldu

sadedce tekere takılan kısmından bulma sansım varmı

yada cıhazı bozulup tekere takılan kısmını bana yollayabılecek bır arkadas varmı
  • catik kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki linki inceleyebilirsin

http://www.decathlon.com.tr/bisiklet-sayac-mknatstum-sayaclarla-uyumlu-id_8173020.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhn84

aşağıdaki linki inceleyebilirsin

http://www.decathlon.com.tr/bisiklet-sayac-mknatstum-sayaclarla-uyumlu-id_8173020.html

saol hocam bisiklet forumda bu urunun linkini attilar bende siprs gectim ama sorun su

sayacin gidonda takilan kismi da bende yok suan

yani miknasi alsam. sayac da bende o kisim olmayin ca yine calismicak

cok sinir oldum...

artik o aparti bulmassam bu urun gece gorunmuyor yerine isikli. 100 tl civari baska birsey siprs geccem sanirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.