Şimdi Ara

BTWIN COUNT 4 KM SAYACI HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kron xc250'ye km sayacı almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalar sonucu kablolu ürünlerin, maşaya doğru sarılarak takıldıkları için maşanın
    esnemesiyle birlikte kopabildiğini öğrendim. Bu sebeple kablosuz ürün olan btwin count 4 almak istiyorum. Benim için çok fonksiyonlu olmasına gerek
    olmadığı için count 4 e karar verdim. Decathlondan sipariş vereceğim.Kablosuz ürünleri kullanan kişilerden bazıları memnun bazıları ise memnun değil. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Maksimum 50tlyi geçmeyecek önerilerinize de açığım. Kablolu sıkıntı olmaz diyorsanız kablolu da alabilirim. Dandik çin mallarından almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 27 Nisan 2014; 3:00:47 >

• takip ben de count8 bakıyorum nasıldır bunların kalitesi
  • Tchiboda bi tane vardi ona vakin derim bitmediyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Tchiboda bi tane vardi ona vakin derim bitmediyse

ne derece doğru bilmiyorum ama tchibodaki ürünün çok sağlıklı çalıştığı söylenmiyor. Kullanan arkadaşlar varsa izlenimlerini almak gerekir.
  • bende count 8 var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.gayet hoş bir cihaz.alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

bende count 8 var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.gayet hoş bir cihaz.alınabilir.

Cihazı çalıştırırken jant lastik ölçülerinizi giriyor musunuz. Ben bütçeme uygun olduğu için eğer kablolu alırsam sigma bc 5.12 kablosuz alırsam count 4 düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla sigmada benim lastik ölçülerim olan 26*2.10 yok.( bu hususta emin değilim yanlışsam düzeltiniz).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

bende count 8 var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.gayet hoş bir cihaz.alınabilir.

Cihazı çalıştırırken jant lastik ölçülerinizi giriyor musunuz. Ben bütçeme uygun olduğu için eğer kablolu alırsam sigma bc 5.12 kablosuz alırsam count 4 düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla sigmada benim lastik ölçülerim olan 26*2.10 yok.( bu hususta emin değilim yanlışsam düzeltiniz).

sigmayı bilmiyorum ama count 8 de ilk başta jant bilgilerini giriyorsunuz.sanıyorum ki count 4 de de öyledir.

cihaz şuan yanımda değil bakamıcam ama öyle hatırlıyorum count 8 de istenilen ölçü girilebiliyor,yani elle girilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escober12 -- 27 Nisan 2014; 12:10:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görünüşü böyle. Ben memnunum. 8 aydır kullanıyorum. Pilini çıkardığın zaman bilgiler sıfırlanıyor. Sadece toplam km sıfırlanmıyor. Maksimum hız vs. sıfırlanıyor. Benimki Count 8. 8'i almanı tavsiye edecektim de pahalanmış. Ben 65 liraya almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 27 Nisan 2014; 13:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Görünüşü böyle. Ben memnunum. 8 aydır kullanıyorum. Pilini çıkardığın zaman bilgiler sıfırlanıyor. Sadece toplam km sıfırlanmıyor. Maksimum hız vs. sıfırlanıyor. Benimki Count 8. 8'i almanı tavsiye edecektim de pahalanmış. Ben 65 liraya almıştım.

8in 4ten farkı sadece fonksiyon bildiğim kadarıyla benim için toplam km ve anlık hız göstermesi yeterli. Count 8 şu an 64tl decathlonda. Peki hızı saglikli olarak yansitiyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Görünüşü böyle. Ben memnunum. 8 aydır kullanıyorum. Pilini çıkardığın zaman bilgiler sıfırlanıyor. Sadece toplam km sıfırlanmıyor. Maksimum hız vs. sıfırlanıyor. Benimki Count 8. 8'i almanı tavsiye edecektim de pahalanmış. Ben 65 liraya almıştım.

8in 4ten farkı sadece fonksiyon bildiğim kadarıyla benim için toplam km ve anlık hız göstermesi yeterli. Count 8 şu an 64tl decathlonda. Peki hızı saglikli olarak yansitiyor mu

Ben bir sorun görmedim. Başlangıçta lastik boyutlarını giriyorsun zaten.

Bisiklet hareket ettiğinde otomatik açılıyor, durduğu zaman bir süre sonra kapanıyor kendi. Ama şu var, ekran tamamen kapanmıyor, saat fonksiyonunda devam ediyor.

• Hızın dogru gösterimini anlamanin tek yolu vardır arkadaşlar. Sayacı tamamiyle sıfırlarsınız, 5-10 dakikalik basit bir güzergahta sürersiniz, sonra eve dönüp kaç km yaptıgınıza bakarsınız atıyorum 4 km sürmüşsünüz, google earthtten aynı güzergahı işaretleyerek yol uzunluguna bakarsınız oda 4km gösteriyorsa km saatiniz anlık hızınızıda toplam mesafenizide dogru hesaplar demek olur.
  • Kabloluda hiçbir sıkıntı yok ben daha çok kablosuzların sıkıntılarını duydum. Elektrik direklerinden,manyetik alanlarda vs. geçerken sapıtabilirmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar kron xc250'ye km sayacı almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalar sonucu kablolu ürünlerin, maşaya doğru sarılarak takıldıkları için maşanın
    esnemesiyle birlikte kopabildiğini öğrendim. Bu sebeple kablosuz ürün olan btwin count 4 almak istiyorum. Benim için çok fonksiyonlu olmasına gerek
    olmadığı için count 4 e karar verdim. Decathlondan sipariş vereceğim.Kablosuz ürünleri kullanan kişilerden bazıları memnun bazıları ise memnun değil. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Maksimum 50tlyi geçmeyecek önerilerinize de açığım. Kablolu sıkıntı olmaz diyorsanız kablolu da alabilirim. Dandik çin mallarından almak istemiyorum.

ben 4 ü kullanıyorum. son derece yeterli. ancak kullanmadığın zaman janta taktığın manyetiği çıkar. yoksa sapıtıyor. tek sorunu bu bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Kabloluda hiçbir sıkıntı yok ben daha çok kablosuzların sıkıntılarını duydum. Elektrik direklerinden,manyetik alanlarda vs. geçerken sapıtabilirmiş.

bütçem itibariyle yukarıda da belirttiğim gibi kablolu ürün alırsam sigma bc 5.12 alacağım. Bu üründe benim lastik ölçülerim yer alıyor mu? Bazı arkadaşlar lastik ölçüsü olmasa dahi birtakım hesaplamalarla lastik değerlerini giriyormuş bu doğru mu.. ya da sözün kısası 5.12 cihaza 26×2.10 lastiği tanıtabilir miyim? Yanıtlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Kabloluda hiçbir sıkıntı yok ben daha çok kablosuzların sıkıntılarını duydum. Elektrik direklerinden,manyetik alanlarda vs. geçerken sapıtabilirmiş.

kablosuz ürünler hakkında birbirinden farklı bir sürü yorum var kimisi çok memnun kimisi yerden yere vuruyor anlamadım. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Arkadaşlar kron xc250'ye km sayacı almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalar sonucu kablolu ürünlerin, maşaya doğru sarılarak takıldıkları için maşanın

ben 4 ü kullanıyorum. son derece yeterli. ancak kullanmadığın zaman janta taktığın manyetiği çıkar. yoksa sapıtıyor. tek sorunu bu bana göre.

count 4 bence de temel özellikleri içeren bir ürün. Kablosuz olması bir sıkıntı çıkarmıyorsa tam bir f/p ürünü. Büyük ihtimalle bu ürünü alacağım.

• ben hem count 8 hemde telefonda strava ile ölçmüştüm.

hemen hemen aynı değerleri vermişti ikisi de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

count 4 bence de temel özellikleri içeren bir ürün. Kablosuz olması bir sıkıntı çıkarmıyorsa tam bir f/p ürünü. Büyük ihtimalle bu ürünü alacağım.

kablosuz olması sıkıntı çıkarmıyor. ürün hız,saat ve iki seçenekte toplam kilometre gösteriyor. birini yola çıkmadan önce sıfırlayabilirsin böylece tek seferde yaptığım km görebiliyosun. diğeride bütün katedilen yolu gösteriyor.

• Ben Count8 kullanıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Doğru ölçüm yapıyor.

Sadece dikkat etmeniz gereken şey, janta taktığınız mıknatısla maşadaki alıcı arasındaki mesafe çok kısa olmalı ki alet tekerin hareketlerini algılayabilsin. Olabildiğince yakın olması gerekiyor o yüzden.
  • kadıköy bisiklet gezgini mağarasındaki rahman isimli arkadaş (ki kendisi sadece türkiye içi değil, afrika ya kadar bisiklet ile gitmiş biridir ki zaten kendisi bisikletçi) bire bir sohbetimiz sırasında kablosuz ürünlerin manyetik alan bulunan yerlerde sapittigini ve kendisinin kablolu tercih ettiğini söylemişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.