Şimdi Ara

BU 2 EKRAN KARTINDAN HANGİSİ? [VE NEDEN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Yorumlar için teşekkürler

Üstadlara da soralım bakalım

ben R seriisi zaten hiç önermiyorum

GTX760 bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Yorumlar için teşekkürler

Üstadlara da soralım bakalım

ben R seriisi zaten hiç önermiyorum

GTX760 bak

Hocam genel olarak r serisi ekran kartı önermemenizin nedeni nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartı daha iyi çipsetli bi anakart al aşağıda linkini attım

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

ekran kartıda 760 almaya çalış alamazsanda
    marka olarakta msi gaming ekran kartılarını tercih et gaming application la kendi oc yapıyor asus un kartlar biraz takoz fazla oc olmuyo (malzeme kalitesine lafım yok ama durum böle )

• flagbearer kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Asus'un gpu tweak uygulaması ile oc yapılabiliyor?

• evet yapılıyor ama %10 u geçmiyor performansı
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum söylediğiniz için teşekkürler, tercihimi etkileyecek.

• haftasonu mu alacaksın kasayı? Çünkü varan bilgisayarda hafta sonları internette ve mağazalarda %25 indirim oluyor. Bazen de %30 olabiliyor. Hafta içi alma sakın.
  • Eğer çok çok özel bir nedeniniz yoksa ( üst seviye oc gibi)
    o anakart yerine MSI G43 , G46 alır
    kasadan da 100-200 lira az pahalısını tercih eder daha iyi veya daha büyük led ekran veya SSD alırdım.
    VGA olarak düz 7870 düz 270x ile birebir aynı fps değerlerine sahip.(özellikle 1920x1080 de)
    Yalnız Asus DirectCU2 TOP modeli saat hızları daha yüksek ayrıca oc imkanı sunuyor.
    3 yıl garantili olmsı da ayrıca güzel.

http://www.techspot.com/review/783-geforce-gtx-750-ti-vs-radeon-r7-265/page3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 19 Şubat 2014; 17:32:48 >
  • Msi diyorum.Çünkü:
    +BF4 VERİYOR(120-150 TL lik oyun en ucuz arada sırada 100 Tl oluyor.)
    +Asusun +20 mhz farkından bahsetmişler.Msi 1030MHz Core (Boost Clock:1120MHz) (OC mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1080MHz) (Gaming mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1050MHz) (Silent mode) yapıyor.Silent modda bile asusla aynı eğer oc mode açarsanız 1120 mhz arada 70mhz lik bir fark oluyor.Asusta elle oc çekmen gerek.
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    Anakart ve kasayı uzun süre kullanmak istediğimden o parçaları seçtim hocam. Bir veya iki sene sonra upgrade yapacağım zaten.

Belki de yanlış düşünüyorum ama mantıklı geliyor şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsserTiVe

alacağın ekran kartlarında teki buhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-r9-270x-gaming-2g-bf-r9-270x-gaming-2g-bf4-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71421 bunun özellikleri 2gb 256 bit bellek hızı 5600mhz çekirdek hızı 1030 mhz diğeri isehttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-r9270x-dc2t-2gd5-r9-270x-directcu-ii-top-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69185 bunun özellikleri 2gb 256 bit bellek hızı 5600 mhz çekirdek hızı 1050 mhz bu yüzden asus daha iyi msı dan hemde daha öok bilinmiş tanınmış bir marka hemde msı dan 4 tl daha ucuz ASUS AL

ben şu an asusun o modelini kullanıyorum. vatanda yanlış yazıyor çekirdek hızı 1050 değil 1120 mhz dir. asusun sitesinden bakabilirsiniz. öneriye gelirsek arkadaş 7870 kullanıyorsa fazla bir fark yok değmez değiştirecekse r9290 falan al

• noktasalih N kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım hocam parçaları belirlemeye çalışıyoruz.

Önerir misiniz Asus'u?

• quote:

Henüz almadım hocam parçaları belirlemeye çalışıyoruz.

Önerir misiniz Asus'u?

kardeş asus r9 270x direct cu 2 top referans tasarımdan daha hızlı ben kendi deneyimimden söyleyebilirimki hafif ısı sorunu var. dediğim gibi eğer eski ekran kartın 7870 ise geçmeye değmez fazla performans farkı yok.
  • noktasalih N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam henüz hiçbir şey alınmadı.

Siz olsanız msi mı asus mu seçerdiniz? Isınma sorunu derken nasıl bir sorun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

Msi diyorum.Çünkü:
    +BF4 VERİYOR(120-150 TL lik oyun en ucuz arada sırada 100 Tl oluyor.)
    +Asusun +20 mhz farkından bahsetmişler.Msi 1030MHz Core (Boost Clock:1120MHz) (OC mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1080MHz) (Gaming mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1050MHz) (Silent mode) yapıyor.Silent modda bile asusla aynı eğer oc mode açarsanız 1120 mhz arada 70mhz lik bir fark oluyor.Asusta elle oc çekmen gerek.

Mexico da 40 lira ya kadar düştü.
    DH de 2. el değeri 50-60 arasında.

MSI stokta yok gözüküyor.
    Ben ASUS u tercih ederdim DIGI VRM var bir de TOP serisi OC den daha hızlı.
  • quote:

Yok hocam henüz hiçbir şey alınmadı.

Siz olsanız msi mı asus mu seçerdiniz? Isınma sorunu derken nasıl bir sorun hocam?

yine asus
  • asus

• asus al ve amd fazla ısınıyor haberin olsun...ben olsam gtx760 alırdım hem serin hemde physix var destek konusunda ise zaten çok çok daha üstün....
  • mncs35 kullanıcısına yanıt
    760 biraz zor da hocam R 270x e iten şeylerden biri de Mantle. 760 olursa da Asus seçerim heralde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.