Şimdi Ara

BU 2 EKRAN KARTINDAN HANGİSİ? [VE NEDEN] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus 7790 olayından sonra 100 lira ucuza kart yapsın yine almam ben.

kaldı ki MSI bf4 edition.

ben düşünmeden msı alırdım
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    O olay nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

O olay nedir hocam?

Asus'un ürettiği hd7790 ürünlerinde %90 ısınma,gürültü ve mavi ekran problemi oldu. Sappire'in dualx kartlarında bile sıkıntı yokken DirectcuII kartların hepsinde kronik sıkıntı çıktı ve piyasadan çekmediler. hala vatanda satıyorlar mesela.

1 bucuk ay iade etmeye çalıştım. Asus yetkili servisi de ürünü değiştirdik diyip aynı ürünü geri gönderdi. Seri numarasından kıstırdım olay çıkartınca aldılar ancak 1 bucuk ay hd 5670 ile bf4 oynadım.

şimdi kimse çıkıp bana 1 yıl fazla garantisi var diye asus aldıramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

Msi diyorum.Çünkü:
    +BF4 VERİYOR(120-150 TL lik oyun en ucuz arada sırada 100 Tl oluyor.)
    +Asusun +20 mhz farkından bahsetmişler.Msi 1030MHz Core (Boost Clock:1120MHz) (OC mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1080MHz) (Gaming mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1050MHz) (Silent mode) yapıyor.Silent modda bile asusla aynı eğer oc mode açarsanız 1120 mhz arada 70mhz lik bir fark oluyor.Asusta elle oc çekmen gerek.

Mexico da 40 lira ya kadar düştü.
    DH de 2. el değeri 50-60 arasında.

MSI stokta yok gözüküyor.
    Ben ASUS u tercih ederdim DIGI VRM var bir de TOP serisi OC den daha hızlı.

Ben gene aradaki 100 Tl farka değecek bir şey görmüyorum.Kaldı ki Msi oc mode ile hızını 90mhz arttırıyor.Asusta biraz daha elle ayarlaman gerek riske girmeye gerek yok.Ve biz mexico değiliz :D.

• mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam

• UmutcanRTRK U kullanıcısına yanıt
    İyi de fiyat yok ki hocam 100 lira bir fark yok fiyatları aşağı yukarı aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Msi diyorum.Çünkü:
    +BF4 VERİYOR(120-150 TL lik oyun en ucuz arada sırada 100 Tl oluyor.)
    +Asusun +20 mhz farkından bahsetmişler.Msi 1030MHz Core (Boost Clock:1120MHz) (OC mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1080MHz) (Gaming mode) 1030MHz Core (Boost Clock:1050MHz) (Silent mode) yapıyor.Silent modda bile asusla aynı eğer oc mode açarsanız 1120 mhz arada 70mhz lik bir fark oluyor.Asusta elle oc çekmen gerek.

Mexico da 40 lira ya kadar düştü.
    DH de 2. el değeri 50-60 arasında.

MSI stokta yok gözüküyor.
    Ben ASUS u tercih ederdim DIGI VRM var bir de TOP serisi OC den daha hızlı.

Ben gene aradaki 100 Tl farka değecek bir şey görmüyorum.Kaldı ki Msi oc mode ile hızını 90mhz arttırıyor.Asusta biraz daha elle ayarlaman gerek riske girmeye gerek yok.Ve biz mexico değiliz :D.

hocam asus 270x direct cu 2 top zaten 1120 mhz de otomatik overclockla geliyor. ayrıca çok sessiz. ben bf 4 ü ultrada oynadım ısı yüksekti bende eski kasamın hava akımı berbatı kasamı thermaltake level 10 gts ile değiştim kendi 20 cm sine 2 tane 20 cm fanda ben ekledim şu an sorun yok.

• Asus'tan şaşma derim,genelde daha uzun ömürlüdürler :)
  • msi daha sessiz ve daha serin çalışacaktır msi in kartıdan 10 cm lik 2tane fan war asusdaki fanlar daha küçük

yazılım tarafına gelirsek yine msi önde daha iyi oc olur asustan

malzeme kalitesei asusda daha iyidir ama kasaya takıyorsun orda kalıyo söküp yenında taşımadığın için plastik kalitesi filan çokta önemli değil (pcb kaliteleri aynı zaten )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.