Şimdi Ara

BU 2 KASADAN HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    R9 280
    i5 4440
    2x4 GB Ram
    Z97 MSI Mate

KASA 1:
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-viper-750w-2xusb-30-2x-12cm-fan-ssd-ready-atx-siyah-kirmizi-oyuncu-kasasi-dkchviper750/productDetails.aspx?productId=bd303940&categoryId=1013

KASA 2:
    http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

Evet arkadaşlar param varsa Corsair 200R alıyım Şuan sadece bu iki kasa arasından hangisini almalıyım onu yazarsanız sevinirim

• Addens kullanıcısına yanıt
    ya dark viper al ya da corsair 200r al. ben gittim malum mağazadaki cahil elemana uyup gittim o xigmatek kasayı aldım. psu'su ve iç genişliği yüzünden ağır pişmanlıklar duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventakcay

ya dark viper al ya da corsair 200r al. ben gittim malum mağazadaki cahil elemana uyup gittim o xigmatek kasayı aldım. psu'su ve iç genişliği yüzünden ağır pişmanlıklar duyuyorum.

Saolun hocam
    Maşaallah hocam; bu kaçıncı konu?

Ben zaten eski konuda fikir belirtmiştim; ama bu sefer sizin sunduklarınız arasından seçiyorum. İkisi arasında Kasa 2.

leventakcay hocamın söylediklerine kulak verin; diğer konuda 6 kasa içinden hangisi diye sorduğunuzda 7. olarak Corsair'i önerme sebeplerimden biri de buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Maşaallah hocam; bu kaçıncı konu?

Ben zaten eski konuda fikir belirtmiştim; ama bu sefer sizin sunduklarınız arasından seçiyorum. İkisi arasında Kasa 2.

leventakcay hocamın söylediklerine kulak verin; diğer konuda 6 kasa içinden hangisi diye sorduğunuzda 7. olarak Corsair'i önerme sebeplerimden biri de buydu.

Hocam her konuda farklı bişey ögreniyorum aslında

O halde şöyle yapayım ben. Diğer adaylara karşı 200R'nin daha iyi olduğu noktalar:

Kablo saklama delikleri; bölmesi.

Hava akımı.

Malzeme kalitesi.

İşçilik.

İç dizayn.

Montaj rahatlığı.

Teknik servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti. Belki de en önemlisi bu.
  • Kardes bence paraya kiy 200r al cunku ayni kalite 400r da da var bende 400r alicam koskoca dusmani var cmnin haf 912 kasasi ama adamlarin dizayni isciligi filan cok iyi cm 912 de basarili ama 400r bemce daha iyi ayni sey 200r da da gecerli bence paraya kiy 200r al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa ikisi arasinda kalindoysa 382 asgard alin. Ic hacmi kucuk falan kafaya takmayin bunu. Ben 290tri-x ile kullaniyorum kasaya rahat rahat sigiyor. Islemci sogutucu da 212evo var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kasa içerisinde asgard daha iyi bence illa bu ikisinden biri olacak diyorsan asgard olmaı tercih
  • 200R Alındı. Teşekkürler
  • İyi günlerde kullanın.
    Adınıza sevindim hocam; hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.