Şimdi Ara

Bu 3 Sistemden Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 2006 model hb c4 aracım var ve son zamanlarda çocukluğumdan beri heves edipte vakit bulamadığım ses sistemi işine bir el atayım diyorum.
    Amacım ortalığı inletmek 2 mahalle öteden ses duyurmak değil, yani çok yüksek gürültüye ihtiyacım yok, sadece gerek düşük, orta ve yüksek ses seviyelerinde derin, bozulmayan bir bass ve kaliteli, net bir ses almak istiyorum. 500tl civarında bir bütçe ayırdım. Aklımda birkaç ses sistemi var, sizden ricam bunlar hakkında yorum yapmanız veya öneride bulunmanız. Düşündüğüm sistemler:

SOUNDMAGUS
    SOUNDMAGUS BASS + ANFİ + MİD TAKIMI + KABLO SETİ GittiGidiyor.com'da #25613893
    MAGNAT
    ALMAN MALI MAGNAT KOMPLE SET (BAS-MİD-ANFİ) GittiGidiyor.com'da #35387629
    JBL
    JBL BASS+JBL MİD TAKIMI+ XETEC ANFİ KAMPANYA DA! GittiGidiyor.com'da #30565237

• bende bir sistem arayısı içindeyim arastırcaksan guzelini alacaksın.dün aksam mediamarka gittim o magnatın 13cm liği vardı ve 16cm o yazdıgın jbl komponent vardı . alpine anfiye baglıydılar ama jbl ler hiç iyi degildi sesi cok cıkıyor ama guzel cıkmıyor . Bende o magnat paketiyle ilgileniyorum
    ordaki anfi gucleri 50rms x 4 ohm olması lazım . aynı mm alpine anfinin gücü gibi magnat hakikaten iyi calıyor. Daha orjinal sistemle gezdiysen mutlu eder seni . Bence magnat alınır . O paraya alınır . Hatta sahibinden de ilanı var bayrampasada yeri bedavaya montajı yaptırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 18 Şubat 2011; 5:19:28 >
  • Eğer imkanın varsa dinleyerek karar ver.....

Markalar arasında karakteristik olarak ses farkı var..

Bu iş senin kulak zevkine bakacağı için bizim tavsiyelerimiz sağlıklı olmaya bilir..... benceeeeee.. SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.