sadece görünüşü. Çok itici geliyor o fiyata o telefonu almak
dediklerin içinde en iyi şarj ömrünü razr verir
quote:
Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
s3 mini yi dusunmeme sebebin nedir acaba?
sadece görünüşü. Çok itici geliyor o fiyata o telefonu almak
Valla orada Wonder, Desire X gibi cihazlar dururken mini'nin tasarımı beğenmemek garip olmuş. Son karar sizin tabii ama yerinizde olsam Wonder almadan önce 2-3 hatta 5 kez yeniden düşünürdüm.
Sarj ömrü ve hafıza önemli değise Xperia P fakat önemliyse Desire X.Ayrıca Xperia P ve Desire X arasında performans olarak hissedilebilir bir fark olduğunu düşünmüyorum.Xperia P'nin kamerası biraz daha iyidir.Tasarım olarak 2 cihaz da bence çok iyi.Özellikle listenizdeki diğer telefonlara kıyasla öne çıkıyorlar bu konuda.
arkadaşımda wonder var ve temple run oynarken (2 değil 1 ) çok fena kasıyor fakat onda sorun olabilir
Samsung galaxy note III filan düşün
Kardeşim hepsi kullanışlı fakat Xperia P daha kullanışldır :)
quote:
Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak bir haftadır telefon araştırması yapıyorum, en son 4 seçenek kaldı. Bu telefonlardan hangisi daha iyidir sizce. Yada başka telefonda önerebilirsiniz 900 TL ye kadar. Özellikle kullanan arkadaşlar yorum atarak yönlendirirse çok sevinirim.
SONY XPERİA P Samsung i8150 Galaxy W Motorola RAZR XT910 HTC Desire X
Düşündüğüm cihazlar bunlar. Sizce gerek şıklık, performans ve şarj süresi olarak hangisi daha iyi olur. Şimdiden çok sağolun.
Göztepeli kardeşim bence o fiyatlara farklı bir cihaz düşünmelisin bunların hiçbiri iyi değil paranı boşa verme derim ben
Arkadaşlar düşünen varsa LG Optimus L9 Satıyorum 2 Haftalık Jelatinleri Üzerinde Teknosadan alındı Beyaz 700TL..
Xperia P kullanıyorum ve artırılabilir hafızası olmaması hiç bir zaman sorun teşkil etmedi benim açımdan. Çünkü şu anda neredeyse 10 gb falan boş hafızam var. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme