Şimdi Ara

Bu 5 telefondan hangisini tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çevrende varsa lumia 1520 bak bi,, diğer androidli tellerle arasında çok büyük fark var.. nacizane tavsiyem, ben z2 alacağıma 1520 aldım ve çok memnunum, iyikide almışım,, büyük konuşmuyayım ama bidaha android almam heralde..
  • Bunların arasından en iyi seçenek kesinlikle Z3C bütçe yeterli ise onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: barissch

5S 16gb Vatanda 1800 lira . Bataryasını sıkıntı etmezsen çok rahat yürür 2 sene

Şarjı ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Touchwiz gayet iyi.Alt modeller de kasma var tabi ki her android alt modelindeki gibi.Ama S5,S4'te falan kasma hiç yok.
    S5 veya Z3C öneririm ben.Fiyat ve görünüş olarak hangisini beğenirsen

S5 ve Z3C fiyatı aynı diye biliyordum yanlış mı biliyorum?
  • Yorumlarınızdan sonra ve başka konuları da okuduktan sonraki düşüncem:

Sony Xperia Z3 Compact (Çoğunluk bunu öneriyor olumsuz bir yanıtla karşılaşmadım fakat Sony telefonlarda bir sıkıntı çıksa dahi servis kullanıcı hatası diyerek geri yolluyormuş diye duydum ve yaşadım. Tek - yönü bu)

Samsung Galaxy S5 (Artık S serisi eski popülerliğini kaybetti ve çöp oldu diyenler var)

İphone 5s 16GB (Bataryasının zayıf olması sıkıntı olmazsa alabilirsin diyorlar genel olarak fakat bataryanın ne kadar gittiğinden emin değilim)

LG G2 32GB / HTC Desire 816 (Eğer bütçem üstteki telefonlara yeterse bu 2 telefonu pek düşünmüyorum, yetmediği takdirde bu 2 telefonu düşünüyorum)

Kullanım amacımı da belirteyim. Genel olarak sosyal medya uygulamalarını ve mesajlaşmayı kullanıyorum arada sırada sıkıldığım zamanlarda oyun oynarım (günde 20-30 dk anca). Ön ve arka kamerasının kaliteli olması önemli yeri geldiğinde güzel ve net fotoğraflar çekebilmeliyim. Bu kullanım amaçlarına göre hangisini önerirsiniz? Mümkünse şarjı akşama kadar dayanan bir telefon olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bunların arasından en iyi seçenek kesinlikle Z3C bütçe yeterli ise onu al

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgan11 M kullanıcısına yanıt
    3G açık kullanırsan 5 saat filan diyolar ama wi-fi açıkken biraz daha dayanabilir. Bende 5C var sabah şarjdan çekiyorum akşam eve gelene kadar dayanıyor. Zaten 5S alırsan bi kaç gün sonra şarj konusunu kafana göre ayarlarsın diye düşünüyorum ne zaman 3G açacağını filan bilirsin ve 2-3 sene rahat hiç sıkıntı yaşatmayacak bi telefon olarak görüyorum 5S' i..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Touchwiz gayet iyi.Alt modeller de kasma var tabi ki her android alt modelindeki gibi.Ama S5,S4'te falan kasma hiç yok.
    S5 veya Z3C öneririm ben.Fiyat ve görünüş olarak hangisini beğenirsen

Katılıyorum.

Ben olsam z3c alırdım. Yakın bir zamanda s6 çıkacak. S5 iyice değer kaybedecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

Z3c. En başta sony kalitesi, kamerası, batarya ömrü... derken diğerlerinden daha öndedir

Arkadasa katiliyorum hocam

• barissch kullanıcısına yanıt
    5 saat çok az değil mi ya oldu da açık unuttum hemen bitecek yani şarj öyle mi?
    Tabi açık unutup kullanmazsan baya bi artacaktır o süre. Ama eğer olur ki oyun oynayıp whatsapp filan kullanırsan şarj aletiyle gezmen gerekebilir. Herşeye rağmen batarya benim için o kadar sıkıntı değil hatta 5C' yi satıp 5S almayı düşünüyorum.
  • Sony Z3. her türlü

Oyun çok fazla oynamam oynarsam da zaten evdeyken bakarım genellikle. Dışarıda whatsapp, arada sırada da facebook,twitter gibi uygulamalar kullanırım. Bu şekilde ne kadar idare eder tahminen? Akşamı çıkarır mı?
    5C' yi örnek gösterirsek, 12 gibi dışarı çıktığımda whatsapp twitter instagram ağırlıklı kullanırım telefonu akşam 8 de eve gelirsem %15 filan oluyo. Zaten o yüzdelere düştüğünde 3G' yi kapatıyorum parlaklığı baya düşürüyorum o şekilde gece 11-12 ye kadar rahat yetiyo. Benim için sorun değil yani.. Fakat 5S' in bataryasını bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.
  • Z3c ve g2. Hele g2 tam fp

• quote:

Orijinalden alıntı: gorillaglas

Z3c ve g2. Hele g2 tam fp

+1

S5butcesinde z3c alinir tabiki

Eğer 5S'de dediğin gibiyse benim için yeterli.
  • Samsung hariç hepsi

Yani öyledir fark olacağını sanmıyorum belki de daha iyidir.. Bende 5S' e geçmeyi düşünüyorum space grey mükemmel tasarımı olsun kalitesi olsun. "Bence" tasarım olarak en güzel telefon hele ki space grey harika bence Bide üstüne JB yaptın mı oh
    Haklısın bana göre de en güzeli space gray
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.